Крипто Новини
Последни новини
Новини по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са направени с

Огромният възход на Shiba Inu: Пробив през ключовата бариера на фона на крипто скока

Огромният възход на...
Огромният възход на Shiba Inu: Пробив през ключовата бариера на...

Shiba Inu е близо до решаващ пробив на фона на импулса на крипто пазара

Тъй като пазарът на криптовалута набира сила и инерция, Shiba Inu (SHIB) се очертава като фокусна точка, готова да пробие основно ниво на съпротива, което отдавна се оспорва от купувачи и продавачи.

В момента SHIB се люлее на ръба на излизането от клъстера за доходност, който обхваща ценовия диапазон между $0,000009 и $0,00001. Тази зона съдържа над 1,3 трилиона SHIB токени, което представлява значителен обем, който оказва потенциален натиск за продажба на актива.

Разбиране на клъстера за доходност

Концепцията за клъстера на доходността е от първостепенно значение в анализа на крипто активите. Той обозначава ценови диапазон, при който преди това са закупени значителни количества токени. Тъй като цената се доближава до този диапазон, инвеститорите, които са придобили токени в тази група, могат да обмислят продажба, или за да достигнат рентабилност, или да капитализират печалбите. Следователно този приток на продажбена активност може да доведе до повишен натиск за продажба. За SHIB надхвърлянето на този праг означава повече от просто технически етап; той също така бележи психологическа бариера, потенциално облекчаваща режийния натиск от страна на продавачите, които искат да излязат от своите позиции.

Потенциалният възход на Shiba Inu: сребърна подплата на фона на лошо ценово представяне

Прозрения от индикатора на МОМ

Траекторията на SHIB беше подложена на внимателно наблюдение, като намаляващият брой токени в клъстера за доходност предоставя ценна информация. Този спад предполага постепенно отслабване на натиска за продажба, създавайки благоприятна среда за напредъка на Shiba Inu. Ако тази тенденция се запази, перспективите за SHIB изглеждат все по-положителни, позволявайки на актива да се повиши без надвисналата заплаха от значителна разпродажба.

Последици от пробиване на нивото от $0,00001

Решителен пробив над нивото от $0,00001 не само ще потвърди възходящите настроения около SHIB, но и потенциално ще катализира нова вълна от интерес и инвестиции. Това ниво представлява не само техническа съпротива, но и психологическа бариера. Преодоляването му може да означава промяна в възприятието на пазара за SHIB, предвещавайки началото на нова фаза за мем монетата.

В заключение, докато Shiba Inu наближава критичен пробив на фона на развиващата се пазарна динамика, инвеститорите и ентусиастите очакват с нетърпение да станат свидетели на резултата от този ключов момент, който може да оформи траекторията на SHIB през следващите дни и седмици.


Свързани новини

Още новини с автор : Георги Шопов

Топ крипто новини

Отключване на път...
Отключване на пътя на Shiba Inu до $0,01: Изгаряне на токени, растеж на екосистемата и катализатори на Бул Рън

Отключване на пътя към $0,01: Три ключови фактора за успеха на Shiba Inu Ентусиастите на Shiba Inu (SHIB) отдавна очакваха момента, в който...

Dogecoin (DOGE) с...
Dogecoin (DOGE) се покачва на фона на активността на китовете: Анализ на скока и въздействието върху пазара

Dogecoin (DOGE) нараства върху активността на китовете: Поглед отблизо През изминалата седмица Dogecoin (DOGE) претърпя значително...

Прогноза за битко...
Прогноза за биткойн: Потенциално възстановяване преди халвинга

Въртележката на биткойн: Очакване на волатилност и потенциално възстановяване преди халвинга, на фона на различни прогнози и развиваща се...

Известният инвест...
Известният инвеститор Робърт Кийосаки предвижда скок на биткойн до $100 000 до юни 2024 г.

Известният инвеститор Робърт Кийосаки прогнозира скок на биткойн до $100 000 до юни 2024 г.: Визионерска перспектива за растежа на криптовалутата...

Последни новини


Популярни криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто прогнози


Крипто сайтове