Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Оптимизмът на изпълнителния директор на Ripple Labs на фона на битката със SEC: Прозрения за бъдещето на XRP

Оптимизмът на...
Оптимизмът на изпълнителния директор на Ripple Labs на фона на...

Оптимизмът на изпълнителния директор на Ripple Labs на фона на битката със SEC

В продължаващата сага между Ripple Labs и SEC главният изпълнителен директор на Ripple Labs Брад Гарлингхаус наскоро направи важни изявления относно бъдещето на случая и по-широкия пазар на криптовалутите. Забележките му отразяват чувство на оптимизъм на фона на несигурността около регулаторния контрол.

Изпълнителният директор на Ripple Labs говори открито

По време на интервю за подкаста World Class, Гарлингхаус изрази увереност в евентуалния резултат от съдебната битка на Ripple с SEC. Той твърди, че антикрипто позицията и санкциите на SEC в крайна сметка са несъществени в голямата схема на дългосрочната траектория на растеж на крипто.

Гарлингхаус подчерта убеждението си, че SEC в крайна сметка ще загуби в дългосрочен план, цитирайки непрекъснатия растеж на крипто индустрията през последното десетилетие. Той оприличи регулаторните предизвикателства, пред които са изправени криптовалутите, с обикновени „неравности“ по пътя към по-широко приемане.

Той заяви:

  • „Те ще загубят в дългосрочен план... След двадесет години ще погледнем назад и ще кажем: „Боже, това беше ужасно.“ Но знаете ли какво, това е просто малка неравност."
  • „Според мен пазарът ще бъде много, много, много, много голям, измерван в трилиони... В дългосрочен план най-добрата технология обикновено печели.“

Гарлингхаус също коментира неизбежния напредък на крипто индустрията, подчертавайки нейния потенциал да революционизира обработката на транзакции и да промени финансовия пазар в световен мащаб.

Прогноза за цената на XRP

Забележките на Гарлингхаус съвпадат с продължаващия контрол на XRP, криптовалутата в центъра на делото SEC. Въпреки регулаторната несигурност, цената на XRP показа устойчивост, като отбеляза леко покачване в скорошната търговия.

XRP ETF и IPO на Ripple: Прозрения от бивш директор и главен изпълнителен директор

Според последните данни цената на XRP се е повишила с 0,93%, търгувайки се на $0,5107, с пазарна капитализация от $28,2 милиарда. 24-часовият обем на търговия е нараснал със 162%, което показва нарастващ интерес на инвеститорите към XRP на фона на съдебната битка.

Инвеститорите следят отблизо всяко развитие по случая с SEC, тъй като положителните новини могат значително да повлияят на цената на XRP. Предишни междинни решения на SEC през юли-август доведоха до значителни колебания в цените, подчертавайки чувствителността на цената на XRP към регулаторните резултати.

Заключение

Оптимизмът на Брад Гарлингхаус за бъдещето на Ripple Labs и по-широката индустрия на криптовалутите отразява устойчивото мислене сред регулаторните предизвикателства. Въпреки че несигурността продължава, увереността на Garlinghouse подчертава дългосрочния потенциал на криптовалутите да революционизират традиционните финанси.

Инвеститорите продължават да се ориентират в развиващия се регулаторен пазар, като движението на цените на XRP е тясно свързано с развитието в случая с SEC. Докато правната битка се развива, участниците на пазара остават бдителни, очаквайки потенциални промени в настроенията и динамиката на цените.

Отказ от отговорност: Инвестициите в криптовалута са обект на пазарни рискове и инвеститорите трябва да проведат задълбочено проучване, преди да вземат каквито и да е инвестиционни решения.

Източник: Брад Гарлингхаус, подкаст от световна класа, данни за пазара на криптовалута

Публикацията на Сребрин Петров: "Оптимизмът на изпълнителния директор на Ripple Labs на фона на битката със SEC: Прозрения за бъдещето на XRP" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Сребрин Петров

Топ крипто новини

Инвестиционна стр...
Инвестиционна стратегия на Dogecoin и Shiba Inu: Навигиране в неутрални настроения с DCA

Анализ на пазарните настроения и инвестиционната стратегия на Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) Преглед на пазарните настроения Dogecoin...

Анализ на Топ 10 ...
Анализ на Топ 10 алткойни: BNB, SOL и XRP

Най-добрите алткойни BNB, SOL, XRP показват ключови движения на фона на фокуса на пазара върху Bitcoin и Ethereum Анализ на цените на БНБ...

Биткойнът доближа...
Биткойнът доближава най-високата си стойност за всички времена

Цената на Биткойн доближава най-високото си ниво за всички времена: Изложени са на риск къси позиции на стойност 1,45 милиарда долара...

Очаква се одобрен...
Очаква се одобрението на Ethereum ETF: Ще скочи ли ETH над $4000?

Ethereum (ETH) скочи на фона на спекулации за спот одобрение на Ethereum ETF: Задълбочен анализ Ethereum (ETH) скочи до двумесечен връх от...

Последни новини


Новини по криптовалути


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!