Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Отключване на бъдещето с Entropy Mainnet

Отключване на бъдещето...
Отключване на бъдещето с Entropy Mainnet

Отключване на бъдещето с Entropy Mainnet: Портал към опит и печалби (X&E)

Планирате ли да интегрирате съществуващия си бизнес в блокчейн мрежа? Представяме ви Entropy Network, вече официално на живо за широката публика. Тази новаторска нова мрежа е проектирана да направи процеса на интеграция по-лесен от всякога.

В основата си Entropy е посветен на намаляването на бариерите пред WEB2-базирани услуги за безпроблемен достъп до блокчейн услуги, като същевременно предоставя специфични за услугата частни блокчейни, които гарантират надеждност.

Той служи като всеобхватна платформа, където потребителите могат както да изживеят & печелят (X&E), така и да изследват блокчейн услугите, които обещават значителна възвращаемост.

Въведение в ентропията: Навигация в конвергенцията

Пътуването на Entropy започва с визия да доближи децентрализирания свят до масите. Основната цел е да се улесни лесният достъп до блокчейн услуги за традиционни уеб базирани бизнеси, отключвайки съкровищница от възможности.

Докато потребителите се гмуркат в тази блокчейн екосистема, те могат да изследват набор от услуги, включително Play-to-Earn (P2E), Move-to-Earn (M2E) и Learn-to-Earn (L2E), с потенциала да генерират печалби, които някога са били недостижими.

Но това не спира дотук.

Entropy се ангажира да разширява непрекъснато своята екосистема, създавайки връзки между различни услуги и цифрови активи в своята мрежа. Съвместимостта на платформата с виртуалната машина Ethereum (EVM) и поддръжката на Multichain чрез мостови вериги осигуряват безпроблемна връзка с по-широката блокчейн вселена, отваряйки врати към нови възможности.

Ентропийна архитектура: Основата на доверието

Мрежата работи колективно, като множество компании служат като валидатори под надзора на Entropy Foundation. Одобрението за присъединяване към тази фондация се предоставя чрез строг процес на обсъждане, който гарантира, че само най-надеждните субекти стават част от мрежата.

С общо 21 валидатора на възли, Entropy използва консенсусен алгоритъм за доказателство за правомощия (POA), базиран на разрешения. Този избор води до по-кратки цикли на генериране на блокове, светкавични скорости на транзакции и рентабилна работа на мрежата. Блоковете се генерират на всеки 3 секунди, като осигуряват среден капацитет от 62,4 транзакции в секунда (TPS) в рамките на един блок.

Какво отличава Entropy? Неговият ангажимент за справедливост.

Валидирането на блокове и наградите следват кръгов подход, избягвайки конкуренцията в полза на последователни плащания към валидатори. Блоковите награди са комбинация от 0,2 ENT на възел плюс 10% от таксата за блокова транзакция. Валидаторите имат потенциала да копаят ENT за максимум 25 години, насърчавайки дългосрочен ангажимент. Освен това, 90% от таксите за транзакции се разпределят за самоизгаряне, стратегия, предназначена да запази стойността на Entropy Coin.

Ентропийни услуги: захранване на бъдещето

Разкриване на SSV Mainnet: Оформяне на бъдещето на разпределеното залагане на ETH

В рамките на екосистемата Entropy пакет от услуги дава възможност както на потребителите, така и на бизнеса:

Entropy Bridge: Тази функция безпроблемно свързва външни публични вериги с помощта на мостови вериги, осигурявайки оперативна съвместимост и разширявайки обхвата на мрежата.

Entropy Scan: Проверка в реално време на всички транзакции и изпълнени интелигентни договори, предлагащи прозрачност и доверие в операциите на блокчейна.

Entropy Wallet: Сигурно убежище за цифрови активи от всички услуги, интегрирани в мрежата Entropy, което прави управлението на активи лесно.

Пазар: Опростявайки търговията с активи, този пазар надхвърля традиционните активи, за да обхване вълнуващия свят на NFT (незаменяеми токени) и други.

Бъдещи планове: Поглед към утрешния ден

Пътуването на Entropy едва започва и предстоящата пътна карта е пълна с обещания:

Издаване на Entropy SDK (планирано): Предстоящо издание, което ще даде възможност на разработчиците на WEB2, които не са запознати с блокчейн, да прехвърлят своите услуги към WEB3 без усилие, използвайки Entropy SDK.

Скоро отваряне на Entropy Launcher: За геймърите платформата Entropy е настроена да предлага безпроблемни геймплей изживявания в рамките на интегрирани игри, създавайки свят от интерактивни възможности.

Предстоящо въвеждане на игра/услуга: В ход са вълнуващи преговори за включването на различни игри, включително дългоочакваната игра Frutti Dino Series, планирана за пускане през втората половина на 2023 г. Това е само началото на пътуването на Entropy за прекрояване на бъдещето на базираното на блокчейн игри и услуги.

В заключение, Entropy Mainnet е визионерски портал към опит и печалби (X&E) в дигиталната ера. Със стабилна архитектура, ангажимент за справедливост и пътна карта, пълна с иновации, Entropy е готова да предефинира начина, по който работим с блокчейн технологията, правейки я достъпна, печеливша и вълнуваща за всички.

Относно Entropy Network:

Entropy е специализиран частен блокчейн, предназначен да обработва безпроблемно транзакции и договори за набор от базирани на блокчейн услуги, включително DApps и NFT игри.

Като бърза, сигурна и децентрализирана общностна блокчейн мрежа, Entropy (ENT) се ангажира да установи истинска собственост и да улесни транзакциите на цифрови активи. Нашата екосистема предлага безброй функции, включително X&E (Experience and Earn), NFT игри, пазар, защитен портфейл и др.

Публикацията на Олег Димитров: "Отключване на бъдещето с Entropy Mainnet" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Олег Димитров

Топ крипто новини

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!