Крипто Новини
Последни новини
Новини по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са направени с

Партньори на Ripple с поддръжка за подобряване на трансграничните плащания

Партньори на Ripple с...
Партньори на Ripple с поддръжка за подобряване на трансграничните...

Ripple се обединява с Uphold, за да разкрие възможност за първоначална ликвидност на стойност $5 милиарда

Ripple, създателят на криптовалутата XRP и всеобхватен стек от технологии в счетоводната книга, влезе в стратегическо партньорство с Uphold, водеща финансова платформа Web3, специализирана в управлението на ликвидността. Сътрудничеството има за цел да подсили мрежата за трансгранични плащания на Ripple чрез интегриране на опита на Uphold в управлението на ликвидността.

Ключови моменти:

  • Цел : Партньорството се фокусира върху подобряването на решенията за трансгранични плащания на Ripple чрез използване на уменията на Uphold в управлението на ликвидността.
  • Решения за плащане: Ripple предоставя обширни финансови решения както на предприятията, клиенти на ниво и широка потребителска база. Платформата на Uphold ще свърже функциите си с инфраструктурата на Ripple, позволявайки на бизнеса да открива и финансира предварително акаунти с XRP криптовалута, която Uphold ще конвертира във фиатна валута за банкови транзакции.
  • Първоначални коридори: Първоначално съсредоточено върху коридорите Обединеното кралство-Европа и САЩ, сътрудничеството се стреми да адресира проблеми като високи разходи, бавни скорости на транзакции и рискове от грешки, преобладаващи в традиционните шлюзове за плащане.
  • Бъдещо разширяване: Партньорството предвижда да разшири дейността си в Бразилия през следващата година, разширявайки влиянието си върху глобалните трансгранични плащания.
  • Роля на Uphold: Платформата на Uphold, известна със своята ефективна криптовалута -to-fiat трансфери и банкови изплащания, ще улеснят безпроблемните преходи от fiat към крипто в различни мрежи.
  • Прозрения на главния изпълнителен директор: Саймън Маклофлин, главен изпълнителен директор на Uphold, подчертава стойността, която носи Uphold към екосистемата на Ripple, предлагайки голяма ликвидност, множество пътища за изпълнение на транзакции и тесни спредове. Поддържайте планове за създаване на първоначален обем на ликвидност от приблизително $5 милиарда за годишен цикъл.
  • Разграничаване на Ripple: Ripple се отличава с осигуряване на проследяване на плащанията в реално време, надеждни прогнози за времето за доставка и прозрачно ценообразуване, включително валутни курсове. Партньорството отразява движението на Ripple към управление на ликвидността в допълнение към съществуващите решения за токенизация и попечителство.
  • Глобално присъствие: Ripple работи в над 55 държави на шест континента, с възможности за изплащане в повече над 70 пазара. Платформата е обработила над 30 милиарда долара на стойност.

Ripple (XRP) запалва финансовата революция в Египет: Партньори с CIB за иновации в трансграничните плащания

Сътрудничеството между Ripple и Uphold бележи стратегически ход за справяне с предизвикателствата при трансграничните плащания, като предлага на бизнеса по-бързи, по-гъвкави и рентабилни решения. Докато Ripple разширява своето портфолио и продължава да играе значителна роля в развиващия се крипто пейзаж, партньорства като тези демонстрират ангажимента на индустрията за преодоляване на традиционните финансови бариери чрез иновативни блокчейн решения.


Свързани новини

Още новини с автор : Георги Минев

Топ крипто новини

VanEck Bitcoin ET...
VanEck Bitcoin ETF рязко намалява предварителните такси, поставя началото на крипто достъпността

VanEck Bitcoin ETF преживява скок преди намаляване на таксите Спот биткойн ETF на VanEck стана свидетел на безпрецедентен скок в търговската...

Shibarium Blockch...
Shibarium Blockchain постига 360 милиона транзакции: екосистемата на Shiba Inu с растеж и иновации

Shibarium Blockchain достига 360 милиона транзакции: Скок в растежа на екосистемата Shiba Inu В една забележителна крачка напред, блокчейн...

Cardano (ADA) ско...
Cardano (ADA) скочи с 20% за 30 дни на фона на стабилност на биткойн

Cardano (ADA) скочи с 20% за 30 дни, яхвайки стабилността на биткойн: Анализаторите прогнозират продължителен бул рън с предстоящо ниво от $1...

Доджкойн (DOGE) с...
Доджкойн (DOGE) скок: Анализ на пазарния импулс и бъдеще

Dogecoin (DOGE) скочи, проби ключови нива на съпротива и вижда значително увеличение на обема на търговия Dogecoin (DOGE), известен със...

Последни новини


Популярни криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто прогнози


Крипто сайтове