Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Партньорство на Choise.com с ELF Stars Vienna Vikings за крипто и спорта

Новото партньорство на Choise.com с ELF Stars Vienna Vikings е тъчдаун както за крипто, така и за спорта

В последната си публикация в блога Choise.com, портална крипто платформа, съчетаваща CeFi и DeFi в една концепция, разкри ексклузивното си партньорство с шампионите на ELF (Европейската футболна лига) Vienna Vikings. Според официалното изявление, това усилие има за цел да насърчи приемането на криптовалута сред много фенове на американския футбол по света.

Сътрудничеството с Vienna Vikings бележи активното участие на Choise.com в спортната индустрия. Тъй като американският футбол сега процъфтява в цяла Европа, този новосформиран съюз обещава глобална вълна от интерес към непрекъснато нарастващата крипто екосистема. Choise.com вече е включил повече от 1 милион потребители в над 170 страни към своята платформа и продължава да разпространява осведомеността за цифровите активи, като обединява усилията си с водещи марки от различни сектори.

Защо виенските викинги?

Виенските викинги доминират американския футбол в Австрия през последните две десетилетия. Клубът може да се похвали с наистина богато наследство, което включва спечелване на националния Austrian Bowl 15 пъти в тяхната история, както и улавяне на титлата Eurobowl 5 пъти от 2004 до 2007 г. и през 2013 г. Началото на пътуването на Vikings в ELF, Европа най-големият турнир по американски футбол, се оказа впечатляващ – те спечелиха триумфално първия си сезон през 2022 г., побеждавайки Hamburg Sea Devils в Championship Game с резултат 27-15.

Тази година виенският клуб се е ангажирал да го върне обратно и да повтори огромния си успех в третия сезон на ELF. След непрекъсната поредица от 4 победи над Берлин Тъндър, Прага Лайънс, Лайпциг Кингс и Фехервар Ентронърс, Викингите отвориха още повече преднината си в класирането преди мачовете срещу Рейдърс Тирол и Пантерите Вроцлав.

Освен това Vienna Vikings, вкоренени в Американския футболен и мажоретен клуб на Vikings, се утвърдиха като мощна програма със страхотно развитие на младите хора. Сред най-известните им затворници са Бернхард Райман (OL Indianapolis Colts) и Bernhard Seikovits (TE Arizona Cardinals), които в момента блестят в NFL.

Ексклузивно: Главният изпълнителен директор на Choise.com Владимир Горбунов разкрива повече за партньорството с Vienna Vikings

Всичко това, съчетано с убедителна фенбаза, доведе до това Vienna Vikings да се превърнат в правилния партньор за Choise.com, правейки голямото си влизане в процъфтяващото пространство на американския футбол.

Взаимноизгодни отношения

Choise.com е сигурен в полезна асоциация поради осезаемото богатство на виенските викинги в Европа. Междувременно, като си сътрудничи с действащия шампион на ELF, платформата ще подобри брандирането на клуба в няколко аспекта, като облекло на отбора, присъствие в социалните медии и стадион.

В допълнение към логото на Choise.com, което е на видно място във всички официални каски, има друга съвместна инициатива, която също е планирана за изпълнение. Чрез партньорството си с Vienna Vikings, Choise.com възнамерява да пусне уникална линия от карти Crypterium с индивидуален дизайн, в чест на клуба и членовете на неговия екип. Crypterium card е VISA карта, достъпна за поръчка в над 30 държави. Потребителите на Choise.com могат да издават както виртуална, така и пластмасова версия на картата, да я зареждат от портфейлите си, да извършват плащания по целия свят, където се приема VISA, както и да теглят пари в брой от банкомати в повече от 200 държави. Към днешна дата продуктът вече се предлага в 50 000 клиенти.

На 24 юни викингите демонстрираха за първи път своите нови брандирани шлемове. Това се случи по време на встъпителния им мач срещу Лайпциг Кингс. Играта започна с церемонията по откриването, по време на която главният изпълнителен директор на Choise.com Владимир Горбунов заедно със сина си направиха почетното хвърляне на монета в центъра на стадион Хое Варте. Но истинската черешка на Pancakeswap беше невероятната победа на Vienna Vikings, които победиха своите съперници с 47-14 в знак на признание за дългогодишното сътрудничество с крипто платформата. От този ден отборът остава непобеден и само заздрави позициите си в класирането след последния триумф над Fehervar Enthrodes, 41-12.

Choise.com е универсална крипто платформа, предлагаща широк набор от услуги за крипто банкиране на кръстовището на CeFi и DeFi. Това включва закупуване и печелене на крипто в лихвени сметки, Web3 залагане, генериране на печалби от NFT, както и изпробване на инвестиции в двойна валута с висока доходност. Можете също да се насладите на всички функции на платформата в движение, като изтеглите мобилното приложение Choise.com.

Това, което отличава Choise.com от конкуренцията, е най-новият му модерен продукт – индексен токен BitDriven, наблюдаван от аплодирани изследователи и анализатори на криптовалута. Чрез този инструмент потребителите могат да получат достъп до портфолиото от най-обещаващите монети с убедителна история на ефективността и добри основни причини за значителен растеж. Предполага се, че общата стойност на това портфолио ще нарасне до x12 след халвинга на Биткойн през 2024 г.

Choise.com ще предоставя подкрепа на Vienna Vikings през целия сезон 2023 г., като доближава дигиталните активи по-близо от всякога до хиляди свои ентусиазирани фенове.

Публикацията на Георги Минев: "Партньорство на Choise.com с ELF Stars Vienna Vikings за крипто и спорта" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Минев

Топ крипто новини

Cardano се срина ...
Cardano се срина : ADA падна със 17% за 24 часа – анализ на факторите за срива

Cardano падна рязко: ADA се понижи със 17% - разгадаване на срива на Cardano В бурен обрат на събитията Cardano, често смятан за последовател...

Халвинга на Битко...
Халвинга на Биткойн се очаква на 20 април: обратното броене е в ход

Биткойн халвинга е определен за 20 април: Обратното броене започва, докато миньорите се подготвят за намаляване на възнаграждението...

Цената на XRP се ...
Цената на XRP се срива с над 11%: Разкриване на спада на XRP

XRP се срива с над 11% на фона на криптовалутната турбуленция: Разкриване на причините зад спада На фона на бурна седмица за криптовалутите,...

Биткойн се кориги...
Биткойн се коригира: ETH и SOL следват примера

Пазарът на Биткойн и криптовалута преживява корекция на фона на геополитическа несигурност След забележителен скок в цената си през...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!