Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Пазар на криптовалути: Прозрения от Майк Новограц

Пазар на криптовалути:...
Пазар на криптовалути: Прозрения от Майк Новограц

Навигиране на пазара на криптовалути: Анализ и прогнози от Майк Новограц

В скорошно интервю Майк Новограц, главен изпълнителен директор и основател на Galaxy Digital, предложи безценна информация за текущото състояние на пазара на криптовалута. Според доклад на Bloomberg Novogratz очаква фаза на относителна стабилност за Биткойн (BTC) през предстоящото тримесечие, на фона на развиващия се пазар на приемане на криптовалута в традиционните финанси.

Фазата на консолидация

Новограц характеризира текущия пазарен климат като период на консолидация, което предполага, че Биткойн, етериум (ETH) и други големи криптовалути като Solana (SOL) са готови за консолидация. Тази фаза предполага, че цената на Биткойн вероятно ще варира в диапазона от приблизително $55 000 до $75 000, докато значителни пазарни катализатори не повишат цените.

Период на стагнация

След историческия възход през последните две тримесечия, пазарът на криптовалута навлезе във фаза на стагнация. Този скок беше подхранван от въвеждането на спот Биткойн борсово търгувани фондове (ETF) в САЩ и преполовяването на Биткойн, което намали предлагането на нови BTC. Оптимизмът обаче намаля поради опасенията около намаляването на лихвените проценти от Федералния резерв (Фед) на фона на стабилни икономически показатели.

Консолидация на Solana и Ethereum

Анализът на Novogratz предполага, че Solana може да продължи да се консолидира в рамките на текущия си търговски диапазон от $120 до $150, което е показателно за период на стабилност. По подобен начин движението на цените на Ethereum отразява точно тези на Биткойн, търгувайки се между нивата от $2,870 и $3,200. Въпреки това, Ethereum не успя да поддържа консолидация над значителната граница от $4000, достигната в средата на март, което доведе до период на ценова консолидация в рамките на гореспоменатия диапазон.

Постоянна волатилност на Биткойн

Проницателният поглед на Майк Новограц върху бъдещето на Биткойн

Въпреки скорошните спадове, Bitcoin остава обект на волатилност. Новограц приписва инерцията на пазара през четвъртото тримесечие на 2023 г. и първото тримесечие на 2024 г. на продължаващите попътни ветрове, които той очаква да продължат през текущото тримесечие и вероятно след това. Въпреки това, значителни развития като намаляване на лихвените проценти от Фед или регулаторна яснота след изборите биха могли да променят тази траектория.

Промяна на динамиката

Novogratz подчертава забележителна промяна в желанието на контрагентите да дават на заем крипто за продължителни периоди без обезпечение, което е показателно за повишена ангажираност в крипто пространството. Тази тенденция подчертава нарастващия интерес от страна както на отделни лица, така и на институции.

Пазарно представяне

Във вторник Биткойнът отбеляза спад от 2,7%, търгувайки се на $61 400, отбелязвайки спад от 16% от рекордния си връх от $73 700 на 14 март. Въпреки това Galaxy Digital отчете впечатляващи резултати за първото тримесечие, като нетните приходи надхвърлят $421,7 милиона.

Тъй като пазарът на криптовалута продължава да се развива, прозренията на лидери в индустрията като Майк Новограц предоставят ценни насоки за инвеститорите, които се ориентират в този динамичен пазар.

Източник: Майк Новограц, главен изпълнителен директор и основател на Galaxy Digital, както съобщава Bloomberg.

Публикацията на Георги Шопов: "Пазар на криптовалути: Прозрения от Майк Новограц" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Шопов

Топ крипто новини

Инвестиционна стр...
Инвестиционна стратегия на Dogecoin и Shiba Inu: Навигиране в неутрални настроения с DCA

Анализ на пазарните настроения и инвестиционната стратегия на Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) Преглед на пазарните настроения Dogecoin...

Анализ на Топ 10 ...
Анализ на Топ 10 алткойни: BNB, SOL и XRP

Най-добрите алткойни BNB, SOL, XRP показват ключови движения на фона на фокуса на пазара върху Bitcoin и Ethereum Анализ на цените на БНБ...

Биткойнът доближа...
Биткойнът доближава най-високата си стойност за всички времена

Цената на Биткойн доближава най-високото си ниво за всички времена: Изложени са на риск къси позиции на стойност 1,45 милиарда долара...

Очаква се одобрен...
Очаква се одобрението на Ethereum ETF: Ще скочи ли ETH над $4000?

Ethereum (ETH) скочи на фона на спекулации за спот одобрение на Ethereum ETF: Задълбочен анализ Ethereum (ETH) скочи до двумесечен връх от...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!