Крипто Новини
Последни новини
Новини по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са направени с

Peersyst, партньор на Ripple, готов да трансформира XRP екосистемата с EVM Sidechain интеграция

Peersyst, партньор на...
Peersyst, партньор на Ripple, готов да трансформира XRP...

Партньор на Ripple Peersyst за стимулиране на екосистемата на XRP с интеграция на EVM Sidechain

Peersyst, партньор на Ripple, обяви планове за активизиране на екосистемата XRP чрез интегриране на дългоочаквана EVM странична верига. Този стратегически ход има за цел да привлече повече търсене, потребители, разработчици, инвеститори и банки към XRP мрежата, както беше разкрито от главния изпълнителен директор на Peersyst, Феран Прат, в скорошно интервю с видна фигура от общността на XRP, Ери.

Предизвикателства пред XRPL

По време на интервюто Прат изрази недоволство от текущото състояние на екосистемата XRPL, отбелязвайки липсата на поддръжка за виртуалната машина Ethereum (EVM). Той подчерта изолацията на XRPL от индустриалните стандарти, приписвайки го на липсата на EVM свързаност. Прат подчерта, че докато XRPL се отличава с плащанията, потенциалът му за растеж и оперативната съвместимост с други вериги са възпрепятствани от това ограничение.

Значение на EVM интеграцията

Прат подчерта значението на интегрирането на EVM съвместимостта, цитирайки огромната екосистема и пазарна капитализация, свързани с EVM-съвместимите платформи. Той твърди, че възприемането на EVM не намалява фокуса на XRPL върху плащанията, а по-скоро повишава неговата привлекателност в рамките на по-широката крипто екосистема. Прат подчерта необходимостта XRPL да се развива и да привлича разработчици, потребители и инвеститори, като предлага допълнителни услуги извън плащанията.

Решение на Peersyst

Unstoppable Domains трансформира Web3 с ENS интеграция

Peersyst има за цел да се справи с тези предизвикателства чрез привличане на строители, потребители и инвеститори към XRPL екосистемата. Очаква се интегрирането на страничната верига на EVM да увеличи търсенето на XRP, да улесни изпълнението на договора и да даде възможност за функционалност на кръстосаната верига. Чрез разширяване на екосистемата и привеждане в съответствие с блокчейн технологичните стандарти, Peersyst се стреми да позиционира XRPL в челните редици на иновациите през 2024 г.

Използване на XRP

Докато работи като независима мрежа, страничната верига на EVM ще използва XRP като свой собствен токен. Валидаторите на XRPL EVM страничната верига ще бъдат компенсирани в XRP, което допълнително ще стимулира участието и ще насърчи приемането. Тази инициатива има за цел да разшири привлекателността на XRP и да затвърди позицията му на пазара на криптовалута.

Ангажиментът на Peersyst за интегриране на EVM странична верига бележи важен крайъгълен камък за екосистемата XRP. Като се справя с ключови предизвикателства и използва обширната мрежа на Ethereum, XRPL има за цел да подобри своите възможности и да привлече по-широка аудитория. С XRP, който служи като гръбнак на тези инициативи, бъдещето изглежда обещаващо за Ripple и неговите партньори в оформянето на еволюцията на блокчейн технологията.


Свързани новини

Още новини с автор : Георги Шопов

Топ крипто новини

Отключване на път...
Отключване на пътя на Shiba Inu до $0,01: Изгаряне на токени, растеж на екосистемата и катализатори на Бул Рън

Отключване на пътя към $0,01: Три ключови фактора за успеха на Shiba Inu Ентусиастите на Shiba Inu (SHIB) отдавна очакваха момента, в който...

Dogecoin (DOGE) с...
Dogecoin (DOGE) се покачва на фона на активността на китовете: Анализ на скока и въздействието върху пазара

Dogecoin (DOGE) нараства върху активността на китовете: Поглед отблизо През изминалата седмица Dogecoin (DOGE) претърпя значително...

Прогноза за битко...
Прогноза за биткойн: Потенциално възстановяване преди халвинга

Въртележката на биткойн: Очакване на волатилност и потенциално възстановяване преди халвинга, на фона на различни прогнози и развиваща се...

Известният инвест...
Известният инвеститор Робърт Кийосаки предвижда скок на биткойн до $100 000 до юни 2024 г.

Известният инвеститор Робърт Кийосаки прогнозира скок на биткойн до $100 000 до юни 2024 г.: Визионерска перспектива за растежа на криптовалутата...

Последни новини


Популярни криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто прогнози


Крипто сайтове