Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Pepe Coin (PEPE) скокове: Анализ на скорошното му представяне

Pepe Coin (PEPE)...
Pepe Coin (PEPE) скокове: Анализ на скорошното му представяне

Pepe Coin (PEPE) нараства: анализира скорошното му представяне и динамиката на пазара

Pepe Coin (PEPE), популярен мем токен, се очерта като забележителен играч в нестабилния свят на криптовалутите през последните две седмици. Със забележително увеличение от 14% само през последните 24 часа, стойността на PEPE скочи до $0,00001021, отбелязвайки скок от 26% спрямо стойността му преди две седмици и затвърждавайки позицията си на водещ мем токен по отношение на печалби през този период.

Обемът на търговия с PEPE нараства

Съпътстващият значителния ценови скок на PEPE е забележим скок в обема на търговия. През последните 24 часа обемът на търговията на PEPE скочи до небето с удивителните 266,40%, достигайки $1,680,635,438. Този скок в активността подчертава нарастващия интерес на инвеститорите и ангажираността на пазара около токена. Забележително е, че текущата цена на PEPE е със зашеметяващите 18 380,81% по-висока от най-ниската си стойност за всички времена, регистрирана на 18 април 2023 г., което допълнително подчертава нейното метеоритно покачване.

Добавяне към вълнението е дейността на виден инвеститор, известен като Pepe Whale, който наскоро депозира 250 милиарда PEPE, оценени на $2,67 милиона, в борсата за криптовалута Binance. Този ход следва първоначалната покупка на кита от 474,95 милиарда PEPE за едва 1000 долара, което води до значителна печалба от 3,6 милиона долара.

Сравнителен анализ с Dogecoin (DOGE)

Докато PEPE бележи безпрецедентни печалби, оригиналният мем токен, Dogecoin (DOGE), отбеляза по-скромно увеличение от 5,51% през същия двуседмичен период, като в момента се търгува на $0,1428. Трябва да се отбележи, че нито един от първите десет мем токена не е постигнал двуцифрени процентни печалби през този период от време. Въпреки сравнително ниското увеличение на цените, обемът на търговия на пазара на деривати на DOGE доближава 2 милиарда долара, като както дългите, така и късите инвеститори отварят позиции, което допринася за 4,86% увеличение на отворения лихвен процент (OI) през последните 24 часа.

Признаци на възходяща тенденция в PEPE

Анализ на потенциала на Pepe Coin (PEPE) да достигне $1 до 2024 г

Пазарът на PEPE показва значителна нестабилност в последните движения на цените, като техническите индикатори предполагат възходящ импулс. Индексът на относителната сила (RSI) се доближава до зоната на свръхкупуване при текущо ниво от 59.30, което показва потенциален импулс нагоре. Освен това, изместването на осцилатора на Клингер от отрицателна към положителна допълнително засилва аргумента за продължаващо възходящо движение.

Данните на CoinGlass разкриват забележително увеличение от 13,08% на отворените позиции, възлизащи на $112,33 милиона, което отразява нарастващото доверие на инвеститорите в бъдещото представяне на PEPE. Въпреки това, бързият скок на отворените позиции и обема на търговия може също да сигнализира за повишена спекулативна активност, потенциално водеща до повишена волатилност и корекции на пазара.

В заключение, скорошният скок на стойността на Pepe Coin, съчетан с нарастващия обем на търговия и доверието на инвеститорите, го позиционира като важен играч в пространството на мем токените. Инвеститорите обаче трябва да останат бдителни за потенциални колебания на пазара и да бъдат внимателни на фона на повишена спекулативна активност.

Източник: CoinGlass

Публикацията на Олег Димитров: "Pepe Coin (PEPE) скокове: Анализ на скорошното му представяне" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Олег Димитров

Топ крипто новини

Анализ на Топ 10 ...
Анализ на Топ 10 алткойни: BNB, SOL и XRP

Най-добрите алткойни BNB, SOL, XRP показват ключови движения на фона на фокуса на пазара върху Bitcoin и Ethereum Анализ на цените на БНБ...

Биткойнът доближа...
Биткойнът доближава най-високата си стойност за всички времена

Цената на Биткойн доближава най-високото си ниво за всички времена: Изложени са на риск къси позиции на стойност 1,45 милиарда долара...

Очаква се одобрен...
Очаква се одобрението на Ethereum ETF: Ще скочи ли ETH над $4000?

Ethereum (ETH) скочи на фона на спекулации за спот одобрение на Ethereum ETF: Задълбочен анализ Ethereum (ETH) скочи до двумесечен връх от...

SEC настоява за п...
SEC настоява за подаването на Ethereum ETF: Влиянието на BlackRock и пазарните последици

SEC призовава емитентите да ускорят подаването на документи за Ethereum ETF: BlackRock ли стои зад натиска? Общността на криптовалутите е...

Последни новини


Новини по криптовалути


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!