Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Pepe (PEPE) Токен се изстрелва до нови върхове за всички времена

Pepe (PEPE) Токен се...
Pepe (PEPE) Токен се изстрелва до нови върхове за всички времена

Токенът Pepe (PEPE) скочи до нови върхове за всички времена на фона на нарастващ инвеститорски интерес

Pepe (PEPE) привлече вниманието на крипто общността с неотдавнашния си възходящ импулс, постоянно постигайки нови върхове за всички времена. Този скок е придружен от нарастващ брой притежатели, което отразява повишения интерес към актива.

Pepe Натрупването се увеличава

Последните данни показват, че натрупването на токени Pepe нараства. Според Spot on Chain, търговец наскоро е изтеглил приблизително 407,74 милиарда PEPE, оценени на около $4,2 милиона, от Binance. Това значително оттегляне подчертава тенденция на натрупване сред търговците.

Pepe Exchange Outflow

Анализът от Santiment показва затягащ се баланс между входящите и изходящите потоци на борсите, като изходящите потоци леко надвишават входящите потоци. Към момента на писане на тази статия входящите обменни потоци възлизат на приблизително 1,7 трилиона PEPE, докато изходящите потоци възлизат на около 2,1 трилиона PEPE. Това предполага, че повече токени напускат борсите, въпреки че цената на монетата продължава да расте.

Пепе печели повече притежатели и печалби

Броят на притежателите на Pepe се е увеличил значително. Данните на Santiment разкриват, че през последните пет дни повече от 3000 нови притежатели са се присъединили към редиците, което води до над 221 000. Този постоянен приток на нови инвеститори подчертава засиления интерес към токена.

100% от притежателите на Pepe на печалба

Данните от IntoTheBlock показват, че всички настоящи притежатели на Pepe са на печалба, като 100% изпитват печалби спрямо първоначалните си инвестиции поради поскъпването на токена.

Златото, готово за нови върхове за всички времена

Освен това Lookonchain подчерта значителна транзакция от портфейл, който активно натрупва Pepe от декември 2023 г. Този портфейл инвестира приблизително 1,49 милиона долара, за да придобие 1,4 трилиона токена. Наскоро портфейлът продаде 140 милиарда токена, еквивалентни на около 10% от неговите притежания, за приблизително $1,57 милиона, което отразява печелившия характер на тези транзакции.

Пепе достига нови рекорди за всички времена

Ценовата диаграма на Pepe, анализирана в TradingView, разкрива забележителна тенденция, характеризираща се с последователни нови върхове за всички времена през последните няколко дни. На 13 май Pepe преживя впечатляващ скок от над 13%, достигайки ATH от $0,0000099. На следващия ден нов ръст от над 6% тласна цената до нов ATH от около $0,000010. В момента Pepe се търгува на приблизително $0,000011, отбелязвайки още един ATH с над 7% увеличение.

Силна бича тенденция, показана от RSI

Индексът на относителната сила (RSI) показва силна възходяща тенденция, като Pepe в момента е в територията на свръхкупуване. Това предполага значителен натиск при купуване и оптимизъм на инвеститорите по отношение на ценовата траектория на Pepe.

Нарастващ интерес и положително настроение

Неотдавнашният възходящ импулс на Pepe, заедно с нарастващия брой притежатели и печеливши позиции, подчертава положителното настроение около токена. Тъй като все повече инвеститори натрупват Pepe и токенът продължава да достига нови върхове за всички времена, е ясно, че интересът към този актив нараства.

В обобщение, устойчивият растеж и положителните настроения около Pepe сигнализират за светло бъдеще за тази криптовалута, привличайки както опитни инвеститори, така и нови участници на пазара.

Публикацията на Георги Шопов: "Pepe (PEPE) Токен се изстрелва до нови върхове за всички времена" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Шопов

Топ крипто новини

Инвестиционна стр...
Инвестиционна стратегия на Dogecoin и Shiba Inu: Навигиране в неутрални настроения с DCA

Анализ на пазарните настроения и инвестиционната стратегия на Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) Преглед на пазарните настроения Dogecoin...

Анализ на Топ 10 ...
Анализ на Топ 10 алткойни: BNB, SOL и XRP

Най-добрите алткойни BNB, SOL, XRP показват ключови движения на фона на фокуса на пазара върху Bitcoin и Ethereum Анализ на цените на БНБ...

Биткойнът доближа...
Биткойнът доближава най-високата си стойност за всички времена

Цената на Биткойн доближава най-високото си ниво за всички времена: Изложени са на риск къси позиции на стойност 1,45 милиарда долара...

Очаква се одобрен...
Очаква се одобрението на Ethereum ETF: Ще скочи ли ETH над $4000?

Ethereum (ETH) скочи на фона на спекулации за спот одобрение на Ethereum ETF: Задълбочен анализ Ethereum (ETH) скочи до двумесечен връх от...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!