Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Пет години от стартирането на MainNet

Пет години от...
Пет години от стартирането на MainNet

Ontology празнува 5-та годишнина от стартирането в MainNet

Докато достигаме средата на 2023 г., общностга на Ontology празнува важен крайъгълен камък: 5-ата годишнина от стартирането на MainNet. Този повод предоставя възможност за размисъл върху забележителния напредък, постигнат до момента, и вълнуващите развития, които предстоят до края на годината.

През изминалата година Ontology направи значителни крачки в своята пътна карта, като се фокусира върху премахването на бариерите и създаването на по-отворено и достъпно Web3 изживяване за разработчици и потребители. Нека разгледаме по-отблизо някои от забележителните постижения:

Честване на 5 години #Ontology #MainNet! Присъединете се към нас, докато разсъждаваме върху нашето пътуване, етапи и вълнуващи развития през изминалата година. Открийте как оформяме бъдещето на #Web3 и децентрализираната идентичност (#DID) — Ontology #BUIDL4Web3 (@OntologyNetwork)

Насърчаване на сътрудничеството: Ontology успешно насърчи сътрудничеството чрез инкубацията на Goshen Network, ниво 2 Optimistic roll-up. Това сътрудничество обединява разработчиците на Ontology и Ethereum, разбивайки силозите, насърчавайки оперативната съвместимост и разширявайки възможностите за децентрализирани приложения. Чрез свързването на тези две видни блокчейн екосистеми, Ontology отключва нови граници в иновациите на Web3.

Овластяване на залагащите: Ontology даде приоритет на подобряването на своята екосистема за залагане, с фокус върху подобряване на яснотата, лекотата на използване и достъпността. Тези усилия доведоха до преработено потребителско изживяване, което опростява процеса на залагане, като дава възможност на потребителите да участват активно в осигуряването на мрежата и печеленето на награди. Освен това, продължаващото развитие на Ontology за ликвидно залагане (stONT) предоставя на залагащите гъвкавост и ликвидност, което им позволява да увеличат максимално потенциала на своите заложени ONT токени.

Оптимизиране на производителността: Ontology показа ангажимент за непрекъснато подобрение чрез постигане на значителни етапи в оптимизирането на своята инфраструктура. Завършването на ONT оптимизацията на залагане гарантира безпроблемно и ефективно изживяване на залагане за всички участници. Едновременно с това, продължаващите усилия на Ontology за оптимизиране на използването на паметта с висока книга и оптимизиране на индекса на EVM bloom bit имат за цел да подобрят производителността, скалируемостта и цялостната ефективност на мрежата. Тези оптимизации затвърждават ангажимента на Ontology за предоставяне на отворена и високопроизводителна Web3 среда.

Отдадеността на Ontology за овластяване на потребителите и разработчиците е очевидна чрез нейните стратегически партньорства и сътрудничества. Тези партньорства имат дълбоко въздействие върху екосистемата на Ontology и нейните потребители:

DYM Token нараства с 40% при стартирането на Mainnet

iZUMi Finance: Ontology обедини сили с iZUMi Finance, DeFi протокол, който предлага децентрализиран обмен за Ontology EVM. Това сътрудничество опростява потребителското изживяване в рамките на децентрализирания обмен, позволявайки безпроблемни суапове на ONG към ONT. Чрез това партньорство Ontology и iZUMi Finance дават възможност на потребителите да навигират в света на децентрализираните финанси и да отключват нови възможности.

Alchemy Pay: Ontology си партнира с Alchemy Pay, водещ шлюз за крипто плащания, за подобряване на достъпността и използваемостта. Това сътрудничество предоставя удобни on-ramp решения, позволяващи на потребителите безпроблемно да конвертират своите цифрови активи в реални покупки. Чрез интегриране на платежната инфраструктура на Alchemy Pay, потребителите на Ontology могат да се насладят на транзакции без проблеми и да разширят полезността на своите криптовалути в разнообразен набор от търговци.

ONTO Wallet: Служейки като портал за притежаване и контролиране на децентрализирана самоличност (DID), ONTO Wallet позволява на потребителите да управляват сигурно своите цифрови идентичности в множество платформи. Предоставя на хората пълен контрол върху техните лични данни и улеснява безпроблемното взаимодействие с децентрализирани приложения. ONTO Wallet е ключов компонент в реализирането на визията за самостоятелна суверенна идентичност, като дава възможност на потребителите да поемат отговорност за своето цифрово присъствие.

Orange Protocol: Надграждайки здравата основа, осигурена от ONT ID, Orange Protocol извежда децентрализираната идентичност на следващото ниво чрез въвеждане на управление на репутацията между веригата. Използвайки възможностите на ONT ID, Orange Protocol дава възможност за установяване и проверка на репутации в различни блокчейн мрежи. Това сътрудничество повишава доверието и прозрачността в рамките на децентрализираната екосистема, насърчавайки надеждна среда за потребителите и бизнеса.

Тези партньорства илюстрират ангажимента на Ontology за премахване на бариерите за разработчиците и потребителите, правейки Web3 по-отворено и приобщаващо изживяване. Чрез комбиниране на силата на ONTO Wallet, Orange Protocol, сътрудничество с лидери в индустрията като Alchemy Pay и интеграцията с iZUMi Finance, Ontology стимулира приемането на децентрализирани технологии и проправя пътя за децентрализирано бъдеще.

Живата и нарастваща общност на Ontology играе решаваща роля за нейния успех. С общо 164 dApps, хоствани в MainNet, и над 7,6 милиона транзакции, свързани с dApp, ангажираността на общността е доказателство за техния непоколебим ангажимент.

Гледайки напред, Ontology остава непоколебима във визията си за децентрализирано бъдеще, където хората имат контрол върху собствените си данни. Фокусът е върху премахването на бариерите за разработчиците и потребителите, създавайки по-отворено и приобщаващо Web3 изживяване. С непрекъснати усилия за оптимизиране на производителността, овластяване на играчите и насърчаване на сътрудничеството, Ontology активно оформя бъдещето на Web3 и стимулира приемането на децентрализирани технологии.

Публикацията на Георги Минев: "Пет години от стартирането на MainNet" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Минев

Топ крипто новини

Халвинга на Битко...
Халвинга на Биткойн се очаква на 20 април: обратното броене е в ход

Биткойн халвинга е определен за 20 април: Обратното броене започва, докато миньорите се подготвят за намаляване на възнаграждението...

Биткойн се кориги...
Биткойн се коригира: ETH и SOL следват примера

Пазарът на Биткойн и криптовалута преживява корекция на фона на геополитическа несигурност След забележителен скок в цената си през...

Крипто пазарът е ...
Крипто пазарът е мечи, цените на XRP, TON и DOT падат рязко

Мечи тенденции превземат пазара на криптовалути: XRP, TON и DOT усещат въздействието През последните 12 часа крипто-пазарът пое мечи обрат,...

Съоснователят на ...
Съоснователят на Dogecoin Били Маркъс саркастично отбелязва спада на крипто пазара

Били Маркъс, съосновател на Dogecoin, споделя саркастично мнение на фона на спада на крипто пазара Били Маркъс, известен също като...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!