Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Pink Moon Studios възпламенява бъдещето на Web3 игрите

Pink Moon Studios...
Pink Moon Studios възпламенява бъдещето на Web3 игрите

Pink Moon Studios възпламенява бъдещето на Web3 игрите с новаторската игра на KMON Trading Card

Pink Moon Studios, авангарден архитект на Web3 гейминг пейзажа, е готов да развълнува ентусиастите с съобщение, което красиво съчетава носталгията с иновациите: стартирането на KMON Trading Card Game. Това новаторско начинание издига очарованието на любими класики като Pokémon и Yugioh в сферата на Web3, като ефективно съчетава традиционните игрални изживявания с трансформиращия потенциал на блокчейн технологията.

Изпълнителният директор на Pink Moon Studios, Умберто Канеса Черчи, капсулира ентусиазма на екипа в скорошно изявление: „Стартирането на KMON Trading Card Game бележи монументален скок за нашата марка. Този проект представлява хармонично съчетание на нашите скъпи спомени от детството с вълнуващия напредък на блокчейн технологията.“ Повтаряйки това мнение, Davide Matteazzi, ръководител Merch в Pink Moon Studios и инициатор на проекта, потвърждава: „Въвеждането на игра с разменни карти предоставя уникален път за укрепване на връзката между нашите играчи и техните криптомони, задълбочавайки тяхната ангажираност в света, който сме създали щателно. Заедно с нашия италиански издателски партньор, Chimpanzee, ние успяхме да проектираме изживяване, което разкрива вълнуващо нов подход към самата игрова механика на франчайза.

Подход, ориентиран към общността

Една от забележителните характеристики на играта е нейният акцент върху участието на общността. Вместо да ограничи избора на представени Криптомони до вътрешна комисия, Pink Moon Studios демократизира процеса чрез иновативния конкурс за красота KMON.

Това състезание дава възможност на членовете на общността да предложат своите криптомони за включване в играта на карти. За да участват, членовете се насърчават да споделят своите записи в Kryptomon в Twitter, като маркират @KryptomonTeam и използват хаштаговете #KMONCardGame и #KMON. Ангажиментът, събран от всеки запис, ще определи топ 56 Криптомони, по седем от всеки елемент, които ще украсят встъпителното тестване на KMON Game Cards. Този иновативен подход потвърждава ангажимента на Pink Moon Studios за участие на общността, насърчавайки чувството за собственост сред играчите и насърчавайки по-интерактивна среда за игри.

Подобряване на играта: Пътна карта за бъдещето

Pink Moon Studios отбелязва монументален скок

Докато Pink Moon Studios продължават да разработват KMON Trading Card Game, те изследват много механики за подобряване на играта. Една от тези вълнуващи перспективи е въвеждането на легендарни карти, които могат да се разменят за NFT или елементи в играта, предлагайки на играчите едно завладяващо измерение на стратегия и награда.

Едновременно с това Pink Moon Studios работи усърдно върху създаването на устойчив и справедлив модел за споделяне на приходите. Този модел има за цел да възнагради общността, като гарантира справедливо разпределение на ползите, извлечени от играта на карти. Pink Moon Studios е посветена на поддържането на принципите на справедливост и приобщаване, като непрекъснато търси начини за създаване на по-обогатяваща и справедлива игрална екосистема.

Начело на революцията в игрите Web3

Първоначално основано като Kryptomon през 2021 г., Pink Moon Studios бързо се очертава като авангард в пространството за игри Web3. Като използват ефективно блокчейн технологията, незаменимите токени (NFT) и разширената реалност (AR), те оформят бъдещето на игралната индустрия. Усъвършенстваните предложения за услуги на Pink Moon Studios, включително Diamond Contract, NFT Forging, Phygital NFT и AR NFT Hunt, служат като доказателство за техния непоколебим ангажимент към пионерство в потапящи, ангажиращи и иновативни игрални изживявания, които надхвърлят ограниченията на традиционните игри.

Като непоколебим новатор, Pink Moon Studios последователно инвестира в проучване и интегриране на нововъзникващи технологии, за да подобри своите предложения. Този подход, съчетан с техния ангажимент за насърчаване на силни връзки в общността, затвърди позицията на Pink Moon Studios като пионер в индустрията.

Публикацията на Николай Кръстев: "Pink Moon Studios възпламенява бъдещето на Web3 игрите" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Николай Кръстев

Топ крипто новини

Халвинга на Битко...
Халвинга на Биткойн се очаква на 20 април: обратното броене е в ход

Биткойн халвинга е определен за 20 април: Обратното броене започва, докато миньорите се подготвят за намаляване на възнаграждението...

Биткойн се кориги...
Биткойн се коригира: ETH и SOL следват примера

Пазарът на Биткойн и криптовалута преживява корекция на фона на геополитическа несигурност След забележителен скок в цената си през...

Крипто пазарът е ...
Крипто пазарът е мечи, цените на XRP, TON и DOT падат рязко

Мечи тенденции превземат пазара на криптовалути: XRP, TON и DOT усещат въздействието През последните 12 часа крипто-пазарът пое мечи обрат,...

Съоснователят на ...
Съоснователят на Dogecoin Били Маркъс саркастично отбелязва спада на крипто пазара

Били Маркъс, съосновател на Dogecoin, споделя саркастично мнение на фона на спада на крипто пазара Били Маркъс, известен също като...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!