Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Питър Бранд прогнозира низходяща траектория за XRP

Питър Бранд прогнозира...
Питър Бранд прогнозира низходяща траектория за XRP

Силното предупреждение на ветеран трейдър Питър Бранд: Низходящата траектория на XRP

На фона на продължаващата пазарна динамика, трейдърът ветеран Питър Бранд, който може да се похвали с впечатляващите 50 години опит в търговията, предизвика вълни в общността на криптовалутите със своята категорична оценка на представянето на XRP спрямо Биткойн. Неотдавнашният анализ на Brandt разбива балона на оптимизъм около ценовата траектория на XRP, прогнозирайки потенциално тревожна низходяща тенденция за криптовалутата.

Потенциалното пътуване на XRP към нулата

Оценката на Brandt предполага, че цената на XRP спрямо Биткойн е в траектория, която в крайна сметка може да доведе до нула, сигнализирайки за тревожна перспектива за криптовалутата. Графиката, споделена от Brandt, подчертава текущата цена на XRP спрямо Биткойн на 0,0000084 BTC, отбелязвайки най-ниската й точка в скорошния спомен.

Недостатъчно представяне за продължителен период

Подчертавайки отрезвяваща статистика, Бранд отбелязва, че XRP е затворил по-високо от текущите си нива само за шест от последните 126 месеца, подчертавайки продължителното му слабо представяне за продължителен период. Тези наблюдения идват в момент, когато XRP навигира на пазар, доминиран от Биткойни и други алткойни.

Критиците се противопоставят с исторически митинги

Въпреки мечите перспективи на Brandt, критиците се обявиха, за да защитят историческото представяне на XRP. Един потребител цитира превъзходството на XRP по време на пазарното рали през 2017 г., контрастирайки го с предишната диаграма на отрицателната траектория на Brandt за XRP. Бранд обаче бързо се противопостави, подчертавайки значителната загуба на стойност на XRP от ноември 2017 г. и настоявайки за преоценка на текущите цени.

Анализ на съотношението XRP/BTC

Биткойнът може да скочи до $200 000 до 2025 г., прогнозира анализаторът Питър Бранд

Изследването на съотношението XRP/BTC, ключов показател за оценка на представянето на XRP спрямо Биткойн, разкрива рязък спад от 81,44% от нивото от януари до текущите 0,00000803. За разлика от това, Биткойнът се повиши с 49,47% спрямо USD от началото на годината, докато XRP претърпя спад от 18,74% спрямо USD в рамките на същия период от време.

Експертният опит и прозрения на Brandt

Експертният опит на Питър Бранд се състои в анализирането на пазарни модели и тенденции, особено в криптовалути като Биткойн. Неговият проницателен анализ и прогнози относно значителни пазарни движения събраха значителен брой последователи в социалните медийни платформи, привличайки търговци, търсещи опитни прозрения за динамиката на пазара.

В заключение, отрезвяващата оценка на Бранд за потенциалното пътуване на XRP към нула спрямо Биткойн подчертава предизвикателствата, пред които е изправена криптовалутата на пазар, доминиран от нейните двойници. Докато инвеститорите се ориентират в сложността на пазара на криптовалутите, прозренията на опитни търговци като Peter Brandt предоставят ценни перспективи за разглеждане.

Източник: Peter Brandt, данни за пазара на криптовалута

Публикацията на Роберт Петров: "Питър Бранд прогнозира низходяща траектория за XRP" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Роберт Петров

Топ крипто новини

Инвестиционна стр...
Инвестиционна стратегия на Dogecoin и Shiba Inu: Навигиране в неутрални настроения с DCA

Анализ на пазарните настроения и инвестиционната стратегия на Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) Преглед на пазарните настроения Dogecoin...

Анализ на Топ 10 ...
Анализ на Топ 10 алткойни: BNB, SOL и XRP

Най-добрите алткойни BNB, SOL, XRP показват ключови движения на фона на фокуса на пазара върху Bitcoin и Ethereum Анализ на цените на БНБ...

Биткойнът доближа...
Биткойнът доближава най-високата си стойност за всички времена

Цената на Биткойн доближава най-високото си ниво за всички времена: Изложени са на риск къси позиции на стойност 1,45 милиарда долара...

Очаква се одобрен...
Очаква се одобрението на Ethereum ETF: Ще скочи ли ETH над $4000?

Ethereum (ETH) скочи на фона на спекулации за спот одобрение на Ethereum ETF: Задълбочен анализ Ethereum (ETH) скочи до двумесечен връх от...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!