Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Победата на Рипъл е „един огромен скок за криптовалутите“

Победата на Рипъл е...
Победата на Рипъл е „един огромен скок за криптовалутите“

Основателят на Cardano казва, че XRP Win е „един огромен скок за криптовалутите“

Положителното обобщено решение по делото Ripple Labs срещу US SEC привлече коментари и признания от водещи личности в света на Web3.0, включително основателя на Cardano, Чарлз Хоскинсън.

Основателят на Cardano вижда победата като една за индустрията Основателят на Cardano вярва, че присъдата на съдия Analisa Torres е голяма победа за цялата индустрия.

Преминавайки към своя официален Twitter Handle, Хоскинсън сподели екранна снимка от съда, която подчертава частта, в която съдия Торес казва, че XRP като цифров токен не е сам по себе си „договорна транзакция или схема“, която е в съответствие с разпоредбите на Howey Тест да се нарича инвестиционен договор.

Маркираната част показа, че съдия Торес подчерта всеки аспект от транзакциите, които съставляват XRP операциите, и определи, че активът не е инвестиционен договор.

С въодушевление Чарлз Хоскинсън каза, че делото за XRP може да бъде „една малка стъпка за XRP Nation“, но представлява „един огромен скок за криптовалутите“. Браво на XRP. Една малка стъпка за XRP Nation, един огромен скок за криптовалутите! — Чарлз Хоскинсън (@IOHK_Charles)

Крипто общността аплодира победата на Рипъл

Признанието от Хоскинсън е още по-звучно, отбелязвайки, че най-добрият крипто новатор е бил основен критик на XRP общността. Свободата, която той имаше да поздрави общността на XRP, произтича от скорошно споразумение, което той постигна, в което той предприе ход да зарови брадвата и да преследва обща цел за подхранване на иновациите в индустрията.

Победа на XRP: вероятно освобождаване за Cardano Докато съдебният процес Ripple срещу SEC не е приключил напълно към този момент, текущата прекласификация на монетата XRP може да помогне на всяко вероятно усилие за репресии срещу Cardano от страна на пазарния регулатор.

Спомнете си, че Комисията по ценните книжа и борсите маркира ADA като инвестиционен договор, когато съди борсите Coinbase и Binance, както беше съобщено по-рано от Coingape.

Въпреки че регулаторът не е завел директно дело срещу Hoskinson или Input Output Global относно предполагаемия му статут на Cardano, етикетът принуди редица платформи за търговия да премахнат криптовалутата от своята платформа.

Тези борси включват Robinhood, Bakkt и eToro, ход, който, ако не бъде проверен, може да повлияе на наличността на Cardano за ликвидност на някои от най-важните пазари в света.

Публикацията на Светлана Петкова: "Победата на Рипъл е „един огромен скок за криптовалутите“" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Светлана Петкова

Топ крипто новини

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Последни новини


Новини по криптовалути


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!