Крипто Новини
Последни новини
Новини по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са направени с

Подробно тълкуване на последните техники за търговия и методи за печелене на теглене на монети! (BLZ, LPT, RUNE)

Здравейте всички, тази статия обяснява главно причините и техниките за търговия зад пазара на алткойни, който е сравнително популярен напоследък. Обяснява се основно от BLZ, така че всеки да може да се запознае с рутинните процедури и методите за прибиране на реколтата зад него!

BLZ е сравнително популярен алткойн напоследък. Методът на търговия е същият като предишните YGG и LPT. Обяснявал съм метода на търговия YGG подробно във видеото преди. Първо, BLZ започна от 0,055. Тук се колебае в диапазона 0,047-0,054 за почти 2 месеца, което също показва, че има големи играчи на дъното, които непрекъснато трупат чипове. чиповете, проектът се осмелява директно да изтегли офертата, така че дори и други чипове да бъдат доставени на пазара, това няма да окаже голямо влияние върху него.

Второ, страната по проекта ще даде на заем всички токени, циркулиращи на пазара чрез заемане на валута от борсата.По този начин токените, циркулиращи на пазара, са основно в ръцете на самата страна по проекта.Чрез тези два метода контролируемостта скоростта на проекта ще бъде подобрена, като по този начин ще се предотврати Ако проектната страна изтегли поръчки за инвеститори на дребно за доставка на стоки, дори някои от позициите на плъхове, построени на дъното, ще бъдат разпродадени по време на първата вълна на покачващи се цени. Тъй като цената се е повишила със 150% от дъното до момента, повечето инвеститори на дребно няма да могат да се възползват от това.

Разбира се, гореспоменатите са начините за страна по проекта да печели на място.Нека поговорим за аспекта на договора по-долу!

Някои инвестиционни методи и техники на алткойни на крипто пазара [трябва да се прочете, само за справка]

По принцип за този вид горещ проект повечето хора ще обърнат внимание на договора му и всички са луди по късите продажби. Тук трябва да говорим за процента на финансиране. Тогава алгоритъмът на разходите за финансиране е (разходите за финансиране = текущ брой валутни позиции) х марка цена Не страната по проекта събира, а всички притежатели на дълги поръчки Въпреки това, инерционното мислене на инвеститорите на дребно на пазара е, че ако се повиши толкова високо или падне, те ще влязат на пазара с къси поръчки. Понастоящем само проектната страна и малък брой хора се осмеляват да задържат дълги поръчки. За инвеститорите на дребно, когато процентът на финансиране продължава да остава над -2, проектната страна ще се опита да убие притежателите на къси поръчки чрез повишаване на цената или защита на пазара. Обикновено потребителите с малки средства не могат да поемат тази такса за финансиране. Тук ще ви дам пример, когато процентът на финансиране BLZ достигне -2,5.

Когато цената на BLZ достигне 0,10, процентът на финансиране е -2,5, а броят на позициите е 10 000. В този момент необходимият марж е 125U. Тази позиция е много малка, но таксата за финансиране е 25U. Нормалното финансиране таксата е Ако BLZ се събира веднъж на всеки 8 часа, капиталовата такса, необходима за ден, е 75U, а вашата позиция е само 125U.В този момент, ако BLZ остане около 0,09-0,012, вашата позиция е основно на загуба и вие не са склонни да затворят позицията. Не мислете за стоп загуба. Биковете са основно страната на проекта и капиталовите такси, които начисляват, могат да се използват за повишаване на спот цената отново, за да се постигне целта за попълване на празните поръчки.В този момент ще откриете, че голяма поръчка за покупка внезапно се появява по време спот спот, като по този начин повишава цената на валутата. По това време позициите в къса посока са или изчерпани от капиталови разходи, или взривени от пазара. Ако инвеститорите на дребно искат да влязат на пазара, те ще открият, че не могат да отворят къси поръчки.Дори и да влязат, това ще бъде само малка позиция, защото няма никой на пазара.Ако правите дълго в този момент, няма начин да направите успешна сделка. След тази операция, проектната страна не само продаде повечето от чиповете, които погълна, но също така прибра повечето от инвеститорите на дребно на пазара чрез договори.В този момент ще откриете, че цената на валутата се срина.

Има много малко хора, които се осмеляват да преследват този вид проект, който внезапно издига пазара.В края на краищата, когато знаете, че проектната страна е тази, която издърпва нагоре пазара, не знаете дали позицията ви за влизане ще бъде в капан , Най-добрият начин за проекта е да влезете на пазара с къси поръчки, когато се появи пазарът на пин.Увеличението трябва да бъде повече от 15%.Специфичният анализ на самия проект също изисква анализ на самия проект.Тази операция е относително безопасен за повечето инвеститори на дребно.Разбира се, разположението на позицията Стоп-печалбата и стоп-загубата също трябва да са разумни, в противен случай ще бъде лесно да се ликвидира позицията. Що се отнася до BLZ, аз лично очаквам големите инвеститори да напуснат пазара един след друг през последните два дни.Според текущата тенденция BLZ ще продължи да расте.Приятели, които са по-стабилни, могат да изберат да влязат на пазара с къси поръчки около 1.45-1.5. Тази позиция е относително стабилна и може да не е непременно в състояние да навакса, защото дори и да се повиши с 1.5, вероятно няма опонент и позицията не може да бъде отворена. Можете да опитате с малка позиция.

Най-общо казано, процесът на този вид продажба на монети е: първо, поемете чиповете от дъното - контролирайте пазарната циркулация чрез заемане на монети - издърпайте пратки, като същевременно създавате топлина за проекта - когато топлината е висока, след това влезте в пазара на договори за търговия --Търговия въз основа на данни за договори в реално време --Усвояване на средства на спот пазара чрез капиталови такси (ще има множество щифтове за пратки) --Продажба на чиповете в ръка.


Свързани новини

Още новини с автор : Николай Кръстев

Топ крипто новини

Отключване на път...
Отключване на пътя на Shiba Inu до $0,01: Изгаряне на токени, растеж на екосистемата и катализатори на Бул Рън

Отключване на пътя към $0,01: Три ключови фактора за успеха на Shiba Inu Ентусиастите на Shiba Inu (SHIB) отдавна очакваха момента, в който...

Dogecoin (DOGE) с...
Dogecoin (DOGE) се покачва на фона на активността на китовете: Анализ на скока и въздействието върху пазара

Dogecoin (DOGE) нараства върху активността на китовете: Поглед отблизо През изминалата седмица Dogecoin (DOGE) претърпя значително...

Прогноза за битко...
Прогноза за биткойн: Потенциално възстановяване преди халвинга

Въртележката на биткойн: Очакване на волатилност и потенциално възстановяване преди халвинга, на фона на различни прогнози и развиваща се...

Известният инвест...
Известният инвеститор Робърт Кийосаки предвижда скок на биткойн до $100 000 до юни 2024 г.

Известният инвеститор Робърт Кийосаки прогнозира скок на биткойн до $100 000 до юни 2024 г.: Визионерска перспектива за растежа на криптовалутата...

Последни новини


Популярни криптовалути


Крипто прогнози


Крипто сайтове