Крипто Новини
Последни новини
Новини по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са направени с

Polygon китове натрупват 32 милиона MATIC токени: Катализатори за скок от $1 на фона на експанзията на Gemini

Polygon китове...
Polygon китове натрупват 32 милиона MATIC токени: Катализатори за...

Polygon китовете натрупват 32 милиона MATIC токени: Последици за потенциален скок до $1

Въведение: В скорошно разкритие от инструмента за проследяване на блокчейн кит Alert, значителни играчи в мрежата Polygon, разговорно известни като китове, са участвали в значително натрупване, натрупвайки удивителните 32 милиона MATIC токена. Този стратегически ход съвпада с листването на борсата Gemini за нов постоянен договор MATIC/GUSD, предизвиквайки дискусии в крипто общността относно вероятността MATIC да скочи до желаната марка от $1. Нека се задълбочим в последиците от тези разработки и потенциалното им въздействие върху траекторията на MATIC.

Натрупването на MATIC: На 8 февруари Whale Alert насочи вниманието към скок в натрупването на MATIC, организиран от големи крипто субекти. Две забележителни транзакции привлякоха светлината на прожекторите: първо, прехвърляне на 11,99 MATIC на стойност $9,99 милиона от Coinbase Institutional към неразкрит адрес на портфейла (0xe510b…5afc). Едновременно с това, по-съществен ход включваше придобиването на 20 милиона MATIC, на обща стойност $16,66 милиона, получени от Polygon Staking и прехвърлени в друг загадъчен портфейл (0x98db…456f).

Интригата се задълбочава, тъй като този скок в активността на китовете корелира безпроблемно с въвеждането на Gemini на постоянния договор MATIC/GUSD. Тази синергия намеква за възможността листването на Gemini да е катализирало импулса зад това значително натрупване.

Глобалната крипто експанзия на Gemini: Gemini, известна борса за криптовалута, направи вълни, като разшири своите предложения, за да включи постоянния договор MATIC/GUSD на своята международна платформа за деривати. Този стратегически ход, с изключение на ключови пазари като САЩ, Обединеното кралство и Европейския съюз, привлече глобалното внимание, подчертавайки ангажимента на Gemini да улеснява безпроблемното изживяване при крипто търговия за потребителите по целия свят.

Спящите китове натрупват Arbitrum (ARB) токени,ще има ли рали?

С добавянето на новия вечен договор Polygon, платформата на Gemini извън САЩ вече може да се похвали с изчерпателен пакет от шест постоянни договора, обхващащи двойки като SOL/GUSD, BTC/GUSD, ETH/GUSD, XRP/GUSD и др. Това разширяване затвърждава позицията на Gemini като водеща дестинация за търговия с криптовалута, обслужвайки разнообразна глобална потребителска база.

Импулс на цените на MATIC: В отговор на тези значителни развития, токенът MATIC на Polygon претърпя забележим скок на цената от 4,52% в рамките на 24-часов период, достигайки $0,8337. Освен това, за период от седмица и месец, MATIC регистрира повишения от съответно 6,45% и 8,12%. Обемът на търговия също отбеляза силен ръст от 10,11%, възлизайки на общо $284,23 милиона.

Докато MATIC наближава критичен момент, търговците и ентусиастите с нетърпение очакват да разберат дали тези стратегически катализатори ще тласнат Polygon към спекулирания ценови праг от $1 в близко бъдеще.

Заключение: Скорошното натрупване на 32 милиона MATIC токена от Polygon whales, съчетано с разширяването на Gemini към постоянния договор MATIC/GUSD, постави началото на потенциални скокове на цените на MATIC токена. Тъй като крипто общността следи отблизо тези развития, възможността MATIC да достигне границата от $1 се очертава, подчертавайки динамичния характер на пейзажа на криптовалутите и влиянието на стратегическите пазарни движения върху оценките на токените.


Свързани новини

Още новини с автор : Димитър Тодоров

Топ крипто новини

Отключване на път...
Отключване на пътя на Shiba Inu до $0,01: Изгаряне на токени, растеж на екосистемата и катализатори на Бул Рън

Отключване на пътя към $0,01: Три ключови фактора за успеха на Shiba Inu Ентусиастите на Shiba Inu (SHIB) отдавна очакваха момента, в който...

Dogecoin (DOGE) с...
Dogecoin (DOGE) се покачва на фона на активността на китовете: Анализ на скока и въздействието върху пазара

Dogecoin (DOGE) нараства върху активността на китовете: Поглед отблизо През изминалата седмица Dogecoin (DOGE) претърпя значително...

Кросът на EMA на ...
Кросът на EMA на Dogecoin предизвиква волатилност: Cardano наближава ниво, разкрити са моделите на растеж на Solana

Техническите кръстосани сигнали на Dogecoin сигнализират за предстояща потенциална волатилност Докато ентусиастите на Dogecoin с нетърпение...

Прогноза за битко...
Прогноза за биткойн: Потенциално възстановяване преди халвинга

Въртележката на биткойн: Очакване на волатилност и потенциално възстановяване преди халвинга, на фона на различни прогнози и развиваща се...

Последни новини


Популярни криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто прогнози


Крипто сайтове