Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Потенциални 20x+ крипто предварителни продажби

Потенциални 20x+...
Потенциални 20x+ крипто предварителни продажби

Потенциални 20x+ крипто предварителни продажби за 2023 г

През 2023 г. секторът на криптовалутите все още ще отбележи значителен растеж и ще струва над 1,3 трилиона долара. С нарастването на пазара може да се въведат все по-голям брой интригуващи инициативи и да се спечели от ентусиазма на инвеститорите, което води до значително увеличение на цените в краткосрочен и дългосрочен план.

Тази статия изследва предстоящата предварителна продажба на крипто токени, която ще завладее света през 2023 г., като набляга на начинанията с най-добри перспективи за цена, преди да демонстрира как можете да инвестирате в най-добрите нови крипто токени преди продажба в момента, като използвате лаптоп, таблет или смартфон.

Изчерпателен анализ на най-добрите DeFi криптовалути за закупуване

Следващите параметри трябва да бъдат взети под внимание при избора на най-добрите DeFi или DEX валути (родни токени на DeFi борси) за вашето инвестиционно портфолио:

Пазарна капитализация към момента Потенциал за растеж Цена на токена Пазари, където е посочен токенът

Топ 3 крипто предварителни продажби за ноември 2023 г

Когато оценявате вашите алтернативи, трябва също така да вземете предвид най-печелившата крипто за предпродажба, тъй като те често имат най-голям потенциал за бъдещо експоненциално развитие.

По-долу е проучване на най-добрия списък за предварителна продажба на крипто за 2023 г., което предвид тези основни прегледи.

1.   Mooky – Нов Penny Token в подкрепа на екологични благотворителни организации

Родният токен на Mooky, инициатива за екологична криптовалута, която подкрепя засаждането на дървото и опазването на тропическите гори, се нарича $MOOK. Токените могат да бъдат използвани в Mooky за закупуване на различни NFT. Всеки NFT има засадено дърво от реалния свят, запознати с него, което може да се следва на платформата. Пет различни разновидности на NFT са достъпни за членовете: общи, уникални, редки, супер редки и легендарни.

2.   Най-добрата монета DeFi за закупуване през 2023 г.: Love Hate Inu.

Вече има стотици, ако не и хиляди, DeFi монети, но в момента Love Hate Inu е тази, която привлича интереса на инвеститорите. Казано по-просто, Love Hate Inu служи като платформа, базирана на Ethereum, която използва новото споразумение „Гласувай, за да спечелиш“ (V2E), което е ново за пазара на криптовалута. Чрез тази конфигурация потребителите могат да участват в анкетите на платформата и да печелят награди. В сравнение с други процеси като P2E и M2E, това е значително по-ефективно средство за създаване на стимули. Освен този екип на Love Hate Inu не е установил ограничение за възможни печалби, тъй като в колкото повече анкети участва някой, толкова повече награди ще получи. В бялата книга се посочва, че родният токен ERC-20 на Love Hate Inu, LHINU, ще бъде използван за изплащане на тези обезщетения. Тъй като LHINU е от вградената мрежа на Ethereum, има потенциал да бъдат включени в десетки хиляди децентрализирани приложения (dApps) в бъдеще. Нещо повече, екипът за разработка направи така, че изглежда вероятно LHINU да бъде готов за интегриране на метавселена през първата година.

3. Съвременният производител на меми, базиран на AI, осигурява ежедневен кредит за награда: AiDoge

С помощта на авангардна технология за изкуствен интелект (AI), криптовалути и динамична мем култура, AiDoge е перспективна криптовалута за предварителна продажба. Изчерпателната екосистема на AiDoge, която е съсредоточена около родната AI монета, се използва, като същевременно предоставя на потребителската платформа за създаване, споделяне и обсъждане на паметта. Инвеститорът може да закупи $AI токени точно сега само за $0,000026 USDT и да спечели от нарастващата стойност за времето на всяка фаза на предварителната продажба. Умните условия на платформата AiDoge са генератори на меми, управлявани от AI, които трансформират текста на потребителя в съвременни и естетически привлекателни меми. Според бялата книга на AiDoge, тази новаторска техника прави производство на паметта достъпно за по-широк спектър от потребители, независимо от степента ви на творчески или технически опит.

Публикацията на Светлана Петкова: "Потенциални 20x+ крипто предварителни продажби" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Светлана Петкова

Топ крипто новини

Cardano се срина ...
Cardano се срина : ADA падна със 17% за 24 часа – анализ на факторите за срива

Cardano падна рязко: ADA се понижи със 17% - разгадаване на срива на Cardano В бурен обрат на събитията Cardano, често смятан за последовател...

Халвинга на Битко...
Халвинга на Биткойн се очаква на 20 април: обратното броене е в ход

Биткойн халвинга е определен за 20 април: Обратното броене започва, докато миньорите се подготвят за намаляване на възнаграждението...

Биткойн се кориги...
Биткойн се коригира: ETH и SOL следват примера

Пазарът на Биткойн и криптовалута преживява корекция на фона на геополитическа несигурност След забележителен скок в цената си през...

Крипто пазарът е ...
Крипто пазарът е мечи, цените на XRP, TON и DOT падат рязко

Мечи тенденции превземат пазара на криптовалути: XRP, TON и DOT усещат въздействието През последните 12 часа крипто-пазарът пое мечи обрат,...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!