Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Предварителната продажба на Bitcoin BSC набира близо 2 милиона долара

Предварителната...
Предварителната продажба на Bitcoin BSC набира близо 2 милиона долара

Предварителната продажба на проекта Bitcoin BSC постига половината от меката капитализация, набирайки близо 2 милиона долара за 10 дни

Bitcoin BSC (BTCBSC), стартиращ проект, е развълнуван да обяви, че е набрал над $1,7 милиона, надминавайки 50% от целта си за предварителна продажба и доближавайки целта си за мека капитализация.

Популярността на проекта нарасна благодарение на иновативното сливане на разпознаването на Биткойн, стимулите за залагане и бързата Binance Smart Chain.

Bitcoin BSC има за цел да въведе нова крипто ера с високодоходно залагане

През последните седмици Bitcoin BSC се очерта като едно от най-обсъжданите нови начинания за криптовалута, целящи да комбинират привлекателността на Bitcoin с потенциала за пасивен доход.

Според бялата книга на Bitcoin BSC, валутата може да се похвали с механизъм за залагане с висока доходност с награди за залагане до 320% годишно.

Към момента на писане на тази статия са заложени над 821 000 BTCBSC монети, впечатляващо постижение, като се има предвид, че проектът все още е във фаза на предварителна продажба.

Пазарната капитализация на Tether нараства, предварителната продажба на InQubeta набира над 2 милиона долара

По време на предварителната продажба, която се състои от две фази и вече е надхвърлила 50% от своята мека граница от $3,96 милиона, ранните инвеститори могат да придобият BTCBSC токени за $0,99 всеки.

Официалният канал в Telegram на Bitcoin BSC непрекъснато нараства популярността си, откакто получи подкрепа от YouTuber Джейкъб Бъри, който го описа като „нова 10x потенциална предварителна продажба на крипто“ и подкрепи проекта със строг одит, извършен от Coinsult.

Bitcoin Copycats и уникалният път към успеха на BTCBSC

През последните месеци пазарът стана свидетел на появата на „клонинги на Биткойн“, които черпят вдъхновение от името и духа на оригиналната криптовалута.

Два такива проекта се откроиха: HarryPotterObamaSonic10Inu (BITCOIN), мем монета, която понастоящем е класирана на осмо място в списъка на CoinMarketCap с най-добрите мем монети в световен мащаб (въз основа на пазарната капитализация), и BTC20 (BTC20), криптовалута със залог за печелене, изградена на Ethereum мрежа.

Екипът на Bitcoin BSC е убеден, че комбинацията от ефективно брандиране, техните награди за залагане и изчерпателна пътна карта ще помогнат на проекта да расте и да спечели сцепление в екосистемата на криптовалутата.

Бъдещето на Bitcoin BSC ще зависи от успешното изпълнение на тяхната пътна карта и способността на проекта да събере подкрепа и интерес от общността.

Публикацията на Сребрин Петров: "Предварителната продажба на Bitcoin BSC набира близо 2 милиона долара" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Сребрин Петров

Топ крипто новини

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!