Крипто Новини
Последни новини
Новини по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са направени с

Пренебрегнати ли са Polygon, Litecoin и ScapesMania?

Пренебрегнати ли са...
Пренебрегнати ли са Polygon, Litecoin и ScapesMania?

На фона на доминирането на биткойн, пренебрегнати съкровища ли са Polygon (MATIC) и Litecoin (LTC)?

Съдържание:

 1. ScapesMania: Нова ера на прозрачно и възнаграждаващо крипто
 2. Полигон ( MATIC): Състезание в Layer-2 Race
  • 2.1 Полигон (MATIC) Технически анализ
  • 2.2 Полигон (MATIC) Цена Прогноза
 3. Litecoin (LTC): Сигурен, но прогресивен в крипто света
  • 3.1 Litecoin ( LTC) Технически анализ
  • 3.2 Прогноза за цената на Litecoin (LTC)
 4. Изводи

1. ScapesMania: Нова ера на прозрачна и възнаграждаваща крипто

В динамичната сфера на криптовалутата доминацията на биткойн достигна връх от над 52%, отбелязвайки най-високата си точка през 2023 г. Този скок, започващ от 42 % в началото на годината и набиране на скорост през юни, означава нарастващо предпочитание към BTC, особено след срива на FTX в края на миналата година.

Тъй като анализаторите намекват за потенциално „окончателно изтичане“ преди очаквания биткойн халвинг събитие, пазарът затаява дъх. Въпреки това, на фона на възхода на BTC, общата пазарна капитализация се стабилизира на приблизително $1,4 трилиона, намеквайки, че докато биткойнът процъфтява, алткойните като лайткойн (LTC) са изправени пред текущия спад.

За разлика от това, Polygon (MATIC) изглежда издълбава своята собствен път, устоявайки на по-широките пазарни тенденции. С по-малко от 1% спад, MATIC превъзхожда BTC, демонстрирайки устойчивост на пазар, където основните криптовалути са под натиск. Тази дивергенция, особено когато Litecoin отбелязва незначителен спад от по-малко от 1%, утвърждава MATIC като символ на стабилност в морето от нестабилност.

Сред тази пазарна динамика вниманието се насочва към обещаващи начинания като ScapesMania (MANIA ). За разлика от непостоянните тенденции на установените криптовалути, MANIA предлага стабилна и обещаваща траектория, потенциално определяща нови тенденции в крипто пространството, завладявайки както инвеститори, така и ентусиасти.

ScapesMania: Нова ера на прозрачност и възнаграждение Крипто

Dogecoin, Shiba Inu и възходът на ScapesMania

Навигирането в несигурно бъдеще е предизвикателство, но пътят на проект за предварителна продажба често се разкрива по-ясно. ScapesMania (MANIA) се появява като щателно проектирана игрална екосистема с управление на DAO, предоставяща на поддръжниците възможност да влияят и да се възползват от индустрия за милиарди долари. Подкрепена от авангардни технологии, професионален екип и амбициозна визия, ScapesMania се стреми да бъде следващото голямо нещо в крипто. Привлекателността е подсилена от отстъпки за предпродажба и сценични бонуси.

Подхранван от награждаван екип от разработчици, ScapesMania набляга на прозрачността, като профилът на всеки член в социалните медии е публичен. Освен внасянето на иновации в света на игрите, проектът поставя своята общност на преден план, стимулирайки ангажираността и гарантирайки, че всички ще се възползват чрез стабилна токеномика и щедри награди. ScapesMania е проект с обещаващо бъдеще.


2. Polygon (MATIC): Състезание в състезанието Layer-2

Polygon (MATIC) привлича светлината на прожекторите с новаторско партньорство с NEAR Foundation. Това сътрудничество се фокусира върху интегрирането на блокчейни WebAssembly с екосистемата на Ethereum, използвайки методи с нулево знание. Освен това партньорството с борсата за криптовалута OKX за тестова мрежа zkEVM Layer-2 и приносът към комплекта за разработка на вериги (CDK) на Polygon издигат позицията му. Тези стратегически ходове са от решаващо значение на фона на засилената конкуренция в сектора, като големи играчи като Coinbase и Kraken усъвършенстват своите Layer-2 решения.

Технически анализ на Polygon (MATIC)

От техническа гледна точка, Polygon (MATIC) в момента се търгува между първото си ниво на подкрепа при $0,7492 и първото си ниво на съпротива при $0,9874. Нивото на MACD при -0,0141 предполага потенциално обръщане на тенденцията, докато RSI при 43,567 показва, че MATIC не е нито свръхпокупен, нито свръхпродаден.

Пълзящите средни представят смесена картина: 10-дневната проста подвижна средна (SMA) при $0,8828 е малко над текущата цена, докато 100-дневната SMA при $0,8011 и 200-дневната експоненциална подвижна средна (EMA) ) при $0,733 подкрепя идеята за по-дългосрочен възходящ тренд. Скорошните стратегически партньорства и повишената активност на китовете предполагат сложно взаимодействие на фактори, влияещи върху пазарната позиция на MATIC.

Прогноза за цените на Polygon (MATIC)

При възходящ сценарий, MATIC може да преодолее сегашната си съпротива от $0,9874, подкрепен от силни партньорства и повишен институционален интерес. Този импулс може да тласне Polygon (MATIC) към второто му ниво на съпротива при $1,0768 или дори към третата му съпротива при $1,315, особено ако по-широкият крипто пазар остане благоприятен. Обратно, при мечи сценарий, негативни пазарни настроения или конкуренти


Свързани новини

Още новини с автор : Крипто Новини

Топ крипто новини

VanEck Bitcoin ET...
VanEck Bitcoin ETF рязко намалява предварителните такси, поставя началото на крипто достъпността

VanEck Bitcoin ETF преживява скок преди намаляване на таксите Спот биткойн ETF на VanEck стана свидетел на безпрецедентен скок в търговската...

Shibarium Blockch...
Shibarium Blockchain постига 360 милиона транзакции: екосистемата на Shiba Inu с растеж и иновации

Shibarium Blockchain достига 360 милиона транзакции: Скок в растежа на екосистемата Shiba Inu В една забележителна крачка напред, блокчейн...

Cardano (ADA) ско...
Cardano (ADA) скочи с 20% за 30 дни на фона на стабилност на биткойн

Cardano (ADA) скочи с 20% за 30 дни, яхвайки стабилността на биткойн: Анализаторите прогнозират продължителен бул рън с предстоящо ниво от $1...

Декодиране на бит...
Декодиране на биткойн китове: Али Мартинез разкрива прозрения сред динамиката на пазара

Отключване на поведението на биткойн китовете: Прозрения от анализатора Али Мартинез В динамичния свят на криптовалутите, разбирането на...

Последни новини


Популярни криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто прогнози


Крипто сайтове