Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Прогноза за цената на Dogecoin: пробив или продължаваща консолидация?

Прогноза за цената на...
Прогноза за цената на Dogecoin: пробив или продължаваща консолидация?

Анализ на цените на Dogecoin и перспективи за бъдещето

Общ преглед: Dogecoin (DOGE) беше във фаза на консолидация след прекъсване от възходящ триъгълник на 16 май, движейки се в рамките на модел на симетричен триъгълник през последните три седмици. В момента цената се движи около $0,16, доближавайки се до ключово ниво на разширяване от $0,163. Тази настройка показва критичен момент за Dogecoin, където пробив над това ниво на съпротива може потенциално да доведе до значително увеличение на цената.

Скорошна производителност:

 • Текуща цена: ~$0,16
 • 24-часова промяна: -2,47%
 • 7-дневна промяна: -0,96%

Технически анализ:

 • Формиране на симетричен триъгълник: DOGE се търгува в рамките на симетричен триъгълник, с потенциал за пробив близо до зоната на съпротива от $0,163. Този модел често показва период на консолидация преди значително движение на цената.
 • Стохастичен RSI: В момента неутрален, което предполага липса на силни условия за свръхпокупка или свръхпродажба.
 • Индикатор MACD: Показва близки линии, показващи потенциално хоризонтално движение и липса на ясна посока на тренда. Това е в съответствие с текущата фаза на консолидация.

Ключово ниво на съпротива:

 • $0,163: Критичната точка на разширяване. Пробив над това ниво може да предизвика по-интензивно движение на цената нагоре.

Настроения и активност на пазара:

 • Волатилност: Волатилността на цените на Dogecoin е намаляла, засилвайки фазата на консолидация.
 • Ежедневно активни адреси: Има значителен спад от приблизително 65 000 в началото на май до 29 100 в началото на юни. Това намаление предполага по-ниска мрежова активност и ангажираност.
 • Транзакции с китове: Стабилни, но не са показателни за ясни тенденции за покупка или продажба, като не показват значително движение от големи инвеститори.
 • Пазарни настроения: Съотношението дълги/къси позиции предполага краткосрочно мечи настроение, като мечките изглежда доминират поради запълването на празнините в цените.

Бъдеща перспектива

Възможни сценарии:

 1. Възходящ пробив:

  • Сценарий: Ако DOGE пробие над нивото на съпротива от $0,163, това може да сигнализира за възходящ пробив.
  • Цел: Устойчив пробив може да тласне цената към по-високи нива на съпротива, потенциално поставяйки нови върхове. Търговците трябва да следят за индикатори за импулс и обем, за да потвърдят пробива.
 2. Продължаваща консолидация:

  • Сценарий: Ако DOGE не успее да пробие над $0,163, цената може да продължи да се консолидира в рамките на симетричния триъгълник.
  • Извод: Може да възникне по-нататъшно хоризонтално движение, като цената осцилира между нивата на подкрепа и съпротива в рамките на триъгълника.

Стратегия на инвеститора:

 • Наблюдавайте ключовите нива: Инвеститорите трябва да следят внимателно нивото от $0,163. Пробив и поддържане над тази точка може да бъде сигнал за потенциални възможности за покупка.
 • Гледайте технически индикатори: Индикатори като RSI и MACD могат да осигурят допълнителна информация за импулса и потенциалната посока на движението на цената.
 • Наблюдавайте пазарните настроения: Следете промените в транзакциите с китове и ежедневните активни адреси, тъй като те могат да сигнализират за промени в пазарните настроения и потенциални тенденции.

Заключение

Текущото ценово действие на Dogecoin предполага критичен момент с потенциал или за значителен пробив, или за продължаваща консолидация. Нивото от $0,163 е ключово и търговците трябва да са подготвени за повишена волатилност, ако настъпи пробив. Мониторингът на техническите индикатори и пазарните настроения ще бъде от решаващо значение за вземане на информирани търговски решения.

Полигон (MATIC) Ценова прогноза: Консолидация или пробив? Анализ на ключови индикатори

Графика и обобщение на анализа:

За подробен преглед и актуализации в реално време вижте надеждни платформи за крипто анализ и инструменти като Santiment и Coinglass .

Публикацията на Олег Димитров: "Прогноза за цената на Dogecoin: пробив или продължаваща консолидация?" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Олег Димитров

Топ крипто новини

Мрежовата активно...
Мрежовата активност на Solana (SOL) бумва, но може ли цената да я последва?

Solana (SOL) Мрежова активност и анализ на цените Solana (SOL) направи заглавия с впечатляваща мрежова активност и стартиране на токени,...

Спадове в цените ...
Спадове в цените на Биткойн: ще се задържи ли новата подкрепа? Експертен анализ и перспектива за бъдещето

Анализ на пазара на Биткойни: Навигация в скорошното нарушение на поддръжката и потенциални последици Биткойн (BTC) наскоро падна под...

Американски спот ...
Американски спот Ethereum ETF: бичи срещу мечи залози при търсене на инвеститори

Смесени пазарни настроения заобикалят американските спот Ethereum (ETH) ETF на фона на очакваното пускане Потенциалното стартиране на спот...

Ripple (XRP) Тран...
Ripple (XRP) Трансфер на кит от $25 милиона предизвиква възходящи спекулации

Трансферът на Ripple (XRP) кит предизвиква оптимизъм на фона на пазарната консолидация Значителна транзакция в екосистемата Ripple (XRP)...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

 • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
 • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
 • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
 • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
 • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!