Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Прогноза за цената на Dogwifhat (WIF): Може ли мемекойна да се възстанови след спад от 15%?

Прогноза за цената на...
Прогноза за цената на Dogwifhat (WIF): Може ли мемекойна да се...

Анализ на цените на Dogwifhat (WIF): Текущи тенденции и перспективи за бъдещето

Тикер: WIF

Текуща цена: $2,57

24-часова промяна: -15,56%

Най-висока стойност за всички времена: $4,85 (43,36% спад от ATH)

Преглед

Dogwifhat (WIF), мемкойн, наскоро претърпя рязък спад в цената, падайки с 15,56% през последните 24 часа. Този спад последва неуспешен опит за повторно тестване на нивото на съпротива от $3,40. Обемът на търговия с мемекойн се повиши значително, като се увеличи със 112% през последната седмица, което съвпадна със спада на цената. Това предполага значителен натиск при продажба и потенциален мечи импулс.

Последно ценово действие

 • Нива на съпротива: $3,40, $3,30
 • Нива на поддръжка: $2,53, $2,34

WIF се опита да пробие съпротивата от $3,40, но не успя, започвайки спада си около $3,30. В момента тя се движи около $2,57. Намаляването на цената, съчетано с увеличения обем на търговия, предполага силен натиск за продажба.

Ключови технически индикатори

1. Индекс на относителна сила (RSI):

 • Текуща стойност: 24.99
 • Тълкуване: RSI е под 30, което показва, че WIF е в територия на свръхпродаденост. Това предполага, че натискът за продажба може да е бил прекален и може да възникне потенциален отскок, ако интересът към купуване се възобнови.

2. Индекс на паричните потоци (MFI):

 • Текуща стойност: 20.40
 • Тълкуване: Подобно на RSI, MFI също показва състояние на свръхпродаденост. Стойности под 20 обикновено предполагат, че активът може да е подценен, което води до потенциални възможности за покупка.

3. Анализ на обема:

 • Скорошен скок на обема: 112% увеличение през последните седем дни.
 • Тълкуване: Увеличеният обем по време на спад на цената обикновено показва силен натиск за продажба. Този повишен обем предполага, че много търговци или ликвидират позиции, или продават на късо токена.

Потенциални ценови сценарии

Цената на Dogwifhat (WIF) пада с 38%: Мемекойна губи място в топ 50

1. Възходящ сценарий:

 • Задържане на подкрепа при $2,53: Ако биковете защитят нивото на подкрепа от $2,53, WIF може да се върне обратно. Отскокът може да тласне цената към $3,55, предлагайки възможност за възстановяване.
 • Целеви нива: $3,55 като първоначална цел за възстановяване, с потенциални дългосрочни цели близо до предишна съпротива от $3,40 и повече.

2. Мечи сценарий:

 • Пробив под $2,53: Ако подкрепата от $2,53 не успее да се задържи, цената може да продължи да се плъзга към следващото ниво на подкрепа от $2,34.
 • Допълнителен спад: Пробивът може да увеличи загубите, потенциално достигайки нива на подкрепа около $2,30 или дори $2,00.

3. Неутрален сценарий:

 • Консолидация: Цената може да се стабилизира между $2,45 и $2,69, образувайки база, преди да настъпи някакво значително движение. Този диапазон може да действа като фаза на консолидация, водеща или до пробив, или до по-нататъшен спад.

Търговска стратегия

1. Възможност за закупуване:

 • Входна зона: Между $2,30 и $2,69, въз основа на индикатори за свръхпродаденост (RSI и MFI). Този диапазон предлага потенциална входна точка за търговци, които искат да се възползват от евентуален отскок.

2. Управление на риска:

 • Стоп-загуба: Помислете за задаване на стоп-загуба под $2,30, за да управлявате риска от спад в случай, че низходящата тенденция продължи.

3. Мониторинг:

 • Обем: Следете обема на търговията. Продължаващият висок обем по време на повишения на цените може да утвърди бичи обрат. Обратно, големият обем по време на спад на цените предполага постоянен натиск за продажба.
 • RSI и MFI: Наблюдавайте тези индикатори за признаци на обръщане от условията на свръхпродаденост.

Резюме

Dogwifhat (WIF) в момента е изправен пред значителен мечи натиск, като спадът на цените съвпада с увеличения обем на търговия. Токенът е в свръхпродадена територия както според RSI, така и според MFI, което може да означава предстоящо обръщане, ако интересът за покупка се повиши.

Инвеститорите трябва да наблюдават ключови нива на подкрепа при $2,53 и $2,34 за признаци на стабилизиране. Отскок от тези нива може да предложи възможност за покупка, докато пробив може да предложи по-нататъшни спадове. Стратегиите за търговия трябва да включват мерки за управление на риска, като поръчки за спиране на загубата, за да се управлява текущата волатилност в цената на WIF.

Търговските и инвестиционните решения трябва да се основават на индивидуална толерантност към риска и анализ на пазара. Винаги обмисляйте консултация с финансов съветник или провеждане на задълбочено проучване, преди да направите каквато и да е инвестиция.

Публикацията на Милчо Атанасов: "Прогноза за цената на Dogwifhat (WIF): Може ли мемекойна да се възстанови след спад от 15%?" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Милчо Атанасов

Топ крипто новини

Мрежовата активно...
Мрежовата активност на Solana (SOL) бумва, но може ли цената да я последва?

Solana (SOL) Мрежова активност и анализ на цените Solana (SOL) направи заглавия с впечатляваща мрежова активност и стартиране на токени,...

Спадове в цените ...
Спадове в цените на Биткойн: ще се задържи ли новата подкрепа? Експертен анализ и перспектива за бъдещето

Анализ на пазара на Биткойни: Навигация в скорошното нарушение на поддръжката и потенциални последици Биткойн (BTC) наскоро падна под...

Американски спот ...
Американски спот Ethereum ETF: бичи срещу мечи залози при търсене на инвеститори

Смесени пазарни настроения заобикалят американските спот Ethereum (ETH) ETF на фона на очакваното пускане Потенциалното стартиране на спот...

Ripple (XRP) Тран...
Ripple (XRP) Трансфер на кит от $25 милиона предизвиква възходящи спекулации

Трансферът на Ripple (XRP) кит предизвиква оптимизъм на фона на пазарната консолидация Значителна транзакция в екосистемата Ripple (XRP)...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

 • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
 • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
 • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
 • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
 • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!