Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Прогноза за цената на Terra Luna Classic

Прогноза за цената на Terra Luna Classic, тъй като LUNC държи ниво от $0,00009 – Кога е следващият етап?

Terra Luna Classic (LUNC) привлече вниманието на крипто пазара, тъй като се възстановява след период на неактивност, с над 2% увеличение, показващо възходяща тенденция.

Инвеститорите обмислят дали е добър момент да купуват преди потенциален пробив. Въпреки скорошния пазарен срив и регулаторните опасения, Terra Luna Classic (LUNC) показа устойчивост.

Той се възстанови над нивото на подкрепа от $0,00009044 и в момента се търгува на $0,0000920. Инвеститорите се интересуват от факторите, движещи възходящата инерция на LUNC.

С LUNC, който държи нивото от $0,00009 и показва възходящо движение, инвеститорите очакват следващото възходящо движение. Положителният импулс и устойчивостта на Terra Luna Classic предполагат потенциал за по-нататъшни печалби. Инвеститорите трябва внимателно да наблюдават пазара за устойчиво възходящо движение и потенциални пробиви, които биха могли да показват следващото покачване на LUNC.

Възраждане на Terra Luna Classic (LUNC): „Шестте самурая“ предлагат стратегически план. Причината за възходящото рали може да се отдаде на скорошен доклад, който показва, че „Шестте самурая“, група опитни инженери, е представила стратегически план за възраждането на Terra Luna Classic (LUNC) през третото тримесечие на 2023 г.

Това предложение има за цел да съживи екосистемата LUNC и събра положителни отзиви от общността. В резултат на това цената на LUNC показа обещание, затваряйки седмицата с ръст от 1,3%.

Предложеният план включва бюджет от $116 000 за прилагане на пътна карта L1, която включва преход от Columbus-5 към Columbus-6 и актуализиране на Cosmos SDK. Освен това, предложението предлага изброяване на Terra Classic в уеб интерфейса на Keplr и Mintscan, платформи, които предлагат аналитични визуализации и блокират изследване за Космос.

Прогноза за цената на Terra Luna Classic

Екипът на Six Samurai, състоящ се от опитни разработчици, е посветен на сътрудничеството с оторизирани екипи за разработване на LUNC. Те признават значителния потенциал за растеж на LUNC и се ангажират да допринесат за неговото съживяване.

Освен това предложението очертава планове за тестова мрежа на USTC за стабилни монети, внедряване на модул на Alliance за междуверижна доходност и разработване на модул за споделяне на такси, за да позволи на разработчиците по договор да получават част от таксите за газ.

Ето защо стратегическият план, предложен от екипа на „Six Samurai“ за възраждането на Terra Luna Classic (LUNC), може да има положително въздействие върху цената му. Очаква се този план да генерира интерес и доверие сред инвеститорите, потенциално да стимулира търсенето и да води до поскъпване.

Terra Luna Classic Ценова прогноза

От техническа гледна точка, LUNC стана свидетел на отскок над значително ниво на подкрепа при 0,00009063, както се вижда от друга тренд линия, наблюдавана на четиричасовата графика. Този отскок тласна цената към нивото от $0,00009522.

В момента LUNC показва модел на симетричен триъгълник, което показва чувство на несигурност сред инвеститорите и предпазливо настроение на пазара. Индексът на относителната сила (RSI) и дивергенцията на подвижната средна (MACD) също демонстрират признаци на интерес за купуване.

Тези индикатори показват, че инвеститорите очакват ясни сигнали или положително развитие на пазара, преди да предприемат каквито и да е ходове. Важно е да наблюдавате отблизо непосредственото ниво на съпротива при $0,00009517, тъй като пробив над това ниво може потенциално да тласне цената на LUNC към $0,0001028.

Важно е обаче да се обмисли и мечи сценарий, с възможност за търговия около нивото от $0,0001104. С текущата му цена от $0,00009765, има вероятност тя да се върне до $0,000100 през следващите дни и потенциално да достигне $0,0001126.

Нека останем нащрек и да се възползваме от възможностите, които предстоят на пазара.

Публикацията на Сребрин Петров: "Прогноза за цената на Terra Luna Classic" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Сребрин Петров

Топ крипто новини

Халвинга на Битко...
Халвинга на Биткойн се очаква на 20 април: обратното броене е в ход

Биткойн халвинга е определен за 20 април: Обратното броене започва, докато миньорите се подготвят за намаляване на възнаграждението...

Биткойн се кориги...
Биткойн се коригира: ETH и SOL следват примера

Пазарът на Биткойн и криптовалута преживява корекция на фона на геополитическа несигурност След забележителен скок в цената си през...

Крипто пазарът е ...
Крипто пазарът е мечи, цените на XRP, TON и DOT падат рязко

Мечи тенденции превземат пазара на криптовалути: XRP, TON и DOT усещат въздействието През последните 12 часа крипто-пазарът пое мечи обрат,...

Съоснователят на ...
Съоснователят на Dogecoin Били Маркъс саркастично отбелязва спада на крипто пазара

Били Маркъс, съосновател на Dogecoin, споделя саркастично мнение на фона на спада на крипто пазара Били Маркъс, известен също като...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!