Крипто Новини
Последни новини
Новини по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са направени с

Прогноза за цената на XRP - тласък надолу преди скок към $0,72

Прогноза за цената на...
Прогноза за цената на XRP - тласък надолу преди скок към $0,72

Прогноза за цената на XRP: Предвижда се възможен тласък надолу преди подновен скок към $0,72

Анализ на цената на XRP: Мечките поемат контрола, тъй като XRP пада под ключовите нива на поддръжка

Борбата на XRP продължава, тъй като среща съпротива и рискува по-нататъшен спад.

Цената на XRP е в низходяща траектория, сигнализирайки за потенциални предизвикателства за криптовалутата. След като се сблъска със съпротива близо до границата от $0,732, XRP сега е изложен на риск от допълнителни загуби, с решаващо ниво на подкрепа от $0,550, което потенциално може да влезе в игра преди бичи обрат.

Ключови точки:

  1. Корекция надолу: XRP започна корекция надолу под критичните нива на подкрепа при $0,638 и $0,612, след постоянен спад от зоната от $0,740. Тази корекция се представи по-слабо в сравнение с Bitcoin и Ethereum.
  2. Технически индикатори: Цената в момента е под $0,625 и 100 проста пълзяща средна (4 часа ). На 4-часовата графика на двойката XRP/USD се формира ключов намаляващ канал със съпротива близо до $0,622.
  3. Нива на съпротива: Незабавно съпротивлението е около $0,615, с по-значителна бариера близо до зоната $0,622, която включва 100 проста подвижна средна (4 часа) и горната зона на канала. Успешно пробиване на тази съпротива може да предизвика устойчиво възходящо движение.
  4. Потенциален възход: Ако биковете наберат инерция и надминат съпротивата от $0,622, рали към $0,638 е възможно. Допълнителен положителен импулс може да тласне XRP към нивата на съпротива от $0,700 и $0,720.
  5. Сценарий надолу: Неуспешното изчистване на зоната на съпротива от $0,622 може да доведе до подновяване на продажбите налягане. Първоначалната подкрепа е на $0,588, последвана от по-значителна зона на подкрепа на $0,572. Разбивка под $0,572 може да отвори вратата за тест на подкрепата от $0,540.

Технически индикатори:

  • MACD (4-часа): MACD за XRP/USD показва нарастване на мечи импулс.
  • RSI (4 часа): RSI за XRP/USD падна под нивото от 50, което показва повишен натиск за продажба.

Основни нива за наблюдение :

Прогноза за цените на биткойн: Анализатор предвижда скок от $55 000 преди халвинга на фона на оптимизма за бичи скок

Основни нива на подкрепа: $0,588, $0,572 и $0,540.

Основни нива на съпротива: $0,622, $0,638 и $0,700.

Въпреки настоящите предизвикателства, съдбата на XRP остава несигурна, с потенциал както за възходящи, така и за низходящи движения. Търговците и инвеститорите се съветват да наблюдават отблизо ключовите нива на подкрепа и съпротива за по-ясна картина на краткосрочната траектория на XRP.

Отказ от отговорност: Цените на криптовалутите са силно нестабилни и подложени на пазарни рискове. Този анализ е само за информационни цели и не трябва да се счита за финансов съвет.


Свързани новини

Още новини с автор : Димитър Тодоров

Топ крипто новини

VanEck Bitcoin ET...
VanEck Bitcoin ETF рязко намалява предварителните такси, поставя началото на крипто достъпността

VanEck Bitcoin ETF преживява скок преди намаляване на таксите Спот биткойн ETF на VanEck стана свидетел на безпрецедентен скок в търговската...

Shibarium Blockch...
Shibarium Blockchain постига 360 милиона транзакции: екосистемата на Shiba Inu с растеж и иновации

Shibarium Blockchain достига 360 милиона транзакции: Скок в растежа на екосистемата Shiba Inu В една забележителна крачка напред, блокчейн...

Cardano (ADA) ско...
Cardano (ADA) скочи с 20% за 30 дни на фона на стабилност на биткойн

Cardano (ADA) скочи с 20% за 30 дни, яхвайки стабилността на биткойн: Анализаторите прогнозират продължителен бул рън с предстоящо ниво от $1...

Доджкойн (DOGE) с...
Доджкойн (DOGE) скок: Анализ на пазарния импулс и бъдеще

Dogecoin (DOGE) скочи, проби ключови нива на съпротива и вижда значително увеличение на обема на търговия Dogecoin (DOGE), известен със...

Последни новини


Популярни криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто прогнози


Крипто сайтове