Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Прогноза за цените на Биткойн при обем на търговия от $15 милиарда

Прогноза за цените на...
Прогноза за цените на Биткойн при обем на търговия от $15 милиарда

Прогноза за цените на Биткойн при достигане на обем от търговия от 15 милиарда долара – купувате ли китовете?

В динамичния свят на криптовалутите неотдавнашният скок в обема на търговия с Биткойн, който достигна зашеметяващите 15 милиарда долара, привлече вниманието на пазарните наблюдатели. Това значително увеличение на търговската активност повдига въпроси относно участието на китовете, влиятелните играчи със значителни притежания на Биткойни.

Тъй като пазарът очаква с нетърпение посоката на цената на Биткойн, нека се задълбочим във факторите, влияещи върху този скок в обема на търговия и да проучим дали китовете купуват активно, потенциално сигнализирайки за възходящо настроение на пазара на криптовалута.

„Акулите“ и „китовете“ на Биткойн натрупват!

Данните във веригата разкриват поведението на инвеститорите Анализите на Биткойн във веригата показват, че „акулите“ и „китовете“, отнасящи се до умерените и големите притежатели, съответно, са натрупали Биткойн след пика на пазара през април.

Показателят за разпределение на доставките, който измерва общото количество Биткойни, държани от различни групи портфейли, показва спад в притежанията по време на мартенския скок и последващо натрупване по време на низходящия тренд през април.

От април тези инвеститори са добавили приблизително 93 000 BTC (еквивалентни на 2,6 милиарда долара) към портфейлите си. Натрупването им обаче се забави през последните седмици, което предполага предпазливост, тъй като криптовалутата е изправена пред предизвикателства.

Прогноза за цените на Arbitrum като $222 милиона обем на търговия изстрелва ARB с 8%

Поведението на тези големи инвеститори вероятно ще повлияе на пазарните настроения и бъдещите движения на цените на Биткойн. ADP Промяна в заетостта в неселскостопански сектор Националният доклад за заетостта на ADP от май показва по-силен от очаквания ръст от 278 000 работни места в частния сектор, заедно със забележителен 6,5% увеличение на годишната заплата.

Този положителен резултат се разглежда като благоприятен за щатския долар, което допълнително допринася за мечите настроения около Биткойн. Прогноза за цените на Биткойн Биткойн в момента се търгува на $26 858 на 1 юни, отбелязвайки спад от 1% през последните 24 часа.

Криптовалутата е надолу за четвърта поредна сесия, което показва низходяща тенденция. Това е в съответствие със смесените настроения, наблюдавани на по-широкия пазар на криптовалута. Цената на Биткойн проявява леко мечи настроения, като стойността му се движи около нивото от 26 850.

Анализът на четиричасовата времева рамка разкрива, че Биткойн вече е достигнал нивото на корекция на Фибоначи от 78,6% и впоследствие се е понижил към следващото ниво на подкрепа при 26 650. Значението на това ниво на подкрепа беше обсъдено в предишната ни актуализация, тъй като надхвърлянето му има потенциал да предизвика бичи обрат в цената на Биткойн.

Пазарните настроения в момента са доминирани от мечи, индикирано от наличието на мечи поглъщаща формация на свещник под 50-дневната експоненциална пълзяща средна. Съществува обаче възможност за обръщане на тенденцията, стига цената да остане над нивото от 26 600. При такъв сценарий може да станем свидетели на възходящо движение с потенциални нива на съпротива при 27 300, 27 500 или дори 28 000.

От друга страна, ако Биткойн пробие нивото на подкрепа от 26 600, това може да сигнализира за по-нататъшен спад с цел около 26 000 за продавачите.

Публикацията на Димитър Тодоров: "Прогноза за цените на Биткойн при обем на търговия от $15 милиарда" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Димитър Тодоров

Топ крипто новини

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!