Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Прогноза за цените на Polkadot: Цел от $18 сред алткойн оптимизъм

Прогноза за цените на...
Прогноза за цените на Polkadot: Цел от $18 сред алткойн оптимизъм

Майкъл ван де Попе прогнозира значителен скок за Polkadot (DOT) на фона на по-широкия оптимизъм на пазара на алткойн

В скорошен анализ уважаваният анализатор на криптовалути Майкъл ван де Попе прогнозира значително увеличение на цените за Polkadot (DOT), блокчейн платформа, често разглеждана като конкурент на Ethereum (ETH). Ван де Попе приписва това очаквано покачване на ключови развития в мрежата на Polkadot, като специално подчертава пускането на Polkadot 2.0 и въвеждането на бялата книга на JAM (Join-Accumulate Machine). Очаква се този напредък да доведе до значителен растеж за DOT, който в момента се търгува на $7,14.

Потенциалът на Polkadot и развитието на мрежата

Ван де Попе е поставил целева цена от $18 за DOT, което предполага потенциала на криптовалутата да удвои текущата си стойност. Тази възходяща перспектива е подкрепена от големи актуализации в екосистемата Polkadot. Polkadot 2.0 има за цел да подобри скалируемостта, оперативната съвместимост и механизмите за управление, правейки мрежата по-здрава и привлекателна както за разработчици, така и за инвеститори. Бялата книга на JAM въвежда иновативни концепции, които се очаква допълнително да укрепят техническата основа на Polkadot и да разширят случаите на употреба.

Корелация с Ethereum и по-широките пазарни тенденции на алткойн

Анализаторът също отбеляза положителна корелация между възходящия импулс на Ethereum и потенциалния растеж на DOT. Тъй като Ethereum получава печалби, той има тенденция да създава ефект на пулсации в целия пазар на алткойни, облагодетелствайки други проекти като Polkadot. Оптимизмът на Ван де Попе се простира отвъд DOT до целия пазар на алткойни, който според него навлиза във възходяща фаза след период на корекция. Той прогнозира, че общата стойност на пазара на алткойни може да достигне исторически върхове, като потенциално ще се увеличи с 60% до 70% от настоящите нива.

Очакваната производителност на Ethereum

Solana (SOL): Фар на оптимизъм сред пазарни турбуленции

Ван де Попе специално подчерта перспективите на Ethereum, като прогнозира, че ETH може да достигне нови върхове за всички времена през следващите два до четири месеца. Тази прогноза е подкрепена от силни основи и нарастващ институционален интерес към мрежовите надстройки на Ethereum и приложенията за децентрализирано финансиране (DeFi). Той подчертава, че алткойните имат силен потенциал да надминат Биткойн (BTC) в краткосрочен план, водени от техния основен технологичен напредък и нарастващо приемане.

Текущо движение на Биткойн и дългосрочна перспектива

Насочвайки вниманието си към Биткойн, Ван де Попе отбеляза, че най-голямата криптовалута продължава да се развива нагоре. Той обаче очаква повторен тест на нивото от $68 000 на 12-часовата графика, преди Биткойнът да възобнови изкачването си. По време на неговия анализ Биткойнът се търгуваше около $67 500, отбелязвайки лек спад през последните 24 часа. Въпреки това незначително отдръпване, Ван де Попе остава уверен в цялостната възходяща траектория на Биткойн, разглеждайки корекцията като здравословна част от пазарния цикъл.

Издаване на предупреждение FOMO

Ван де Попе предупреди инвеститорите да не се поддават на страха от пропускане (FOMO), особено на нестабилния пазар на алткойни. Той посочи, че много алткойни все още са значително подценени, като повечето са загубили около 70% от стойността си спрямо Биткойн. Въпреки атрактивните цени, той подчерта важността на търпението и стратегическите инвестиции, предполагайки, че корекциите са естествена част от поведението на пазара.

Заключение: Стратегическо търпение за значителна възвръщаемост

В заключение, анализът на Майкъл ван де Попе предлага силно оптимистична перспектива за Polkadot и по-широкия пазар на алткойни. Напредъкът в мрежата на Polkadot, съчетан с положителните пазарни тенденции за Ethereum и други алткойни, постави началото на значителен растеж. Прозренията на Van de Poppe подчертават потенциала за значителна възвръщаемост за инвеститорите, които подхождат към пазара с търпение и стратегическа далновидност. Тъй като пазарът на криптовалутите продължава да се развива, следенето на тези развития ще бъде от решаващо значение за онези, които искат да се възползват от следващата вълна на растеж в пространството на цифровите активи.

Публикацията на Тодор Цонев: "Прогноза за цените на Polkadot: Цел от $18 сред алткойн оптимизъм" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Тодор Цонев

Топ крипто новини

Спадове в цените ...
Спадове в цените на Биткойн: ще се задържи ли новата подкрепа? Експертен анализ и перспектива за бъдещето

Анализ на пазара на Биткойни: Навигация в скорошното нарушение на поддръжката и потенциални последици Биткойн (BTC) наскоро падна под...

Американски спот ...
Американски спот Ethereum ETF: бичи срещу мечи залози при търсене на инвеститори

Смесени пазарни настроения заобикалят американските спот Ethereum (ETH) ETF на фона на очакваното пускане Потенциалното стартиране на спот...

Ripple (XRP) Тран...
Ripple (XRP) Трансфер на кит от $25 милиона предизвиква възходящи спекулации

Трансферът на Ripple (XRP) кит предизвиква оптимизъм на фона на пазарната консолидация Значителна транзакция в екосистемата Ripple (XRP)...

Анализ на пазара ...
Анализ на пазара на Litecoin (LTC): бичи отскок или мечи пробив?

Пазарен анализ на Litecoin (LTC): Навигиране между бичи импулс и дългосрочни мечи настроения Litecoin (LTC) напоследък изпита значителна...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!