Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Прогноза за цените на Shiba Inu

Прогноза за цените на...
Прогноза за цените на Shiba Inu

Прогноза за цените на Shiba Inu при навеждане на обема на търговията от $100 милиона – може ли SHIB да достигне $1?

Цената на Shiba Inu (SHIB) се повиши с 0,5% през последните 24 часа, достигайки $0,00000891, тъй като по-широкият крипто пазар вижда ръст от 1,5% като цяло. Това означава, че SHIB е спаднал с 1,5% за седмица и с 21 % през последните 30 дни, като мем токенът се повиши с 9,5% от началото на годината. Движението му днес идва, когато 24-часовият обем на търговия се повиши малко до надхвърляне на $100 милиона, което предполага увеличение на ликвидността, което може да доведе до печалби някъде надолу по линията. И когато става дума за по-дългосрочна картина, горещо очакваното стартиране на Shibarium и SHIB: The Metaverse може да помогне на SHIB да се наслади на пълен ренесанс към края на годината.

Индикаторите на SHIB са в интересна позиция, което предполага, че мем токенът може да се повиши през следващите дни или седмици. Индексът на относителната сила на SHIB се повиши до 60 днес, сигнализирайки инерция за купуване това тласка монетата нагоре. В същото време нейната 30-дневна плъзгаща се средна се покачва към своята 200-дневна след сравнително дълъг период на престой под нея, което отново предполага, че може да има допълнителни повишения. Нивото на поддръжка на мем токена подкрепя това твърдение, тъй като то постоянно се покачва през по-голямата част от слабостта, което показва консолидация и укрепване на импулса.

Фактът, че RSI на SHIB падна под 30 през уикенда, трябва сам по себе си да подсказва за ралита , но добавяйки гореспоменатото увеличение на обема на търговия сочи още по-силно към увеличения. Това, което е окуражаващо за притежателите на SHIB е, че дори със скорошното си слабо представяне, данните на кит Stats все още показват, че SHIB е най-разпространената и търгувана криптовалута сред ERC-20 китовете .Това предполага, че китовете седят на големи SHIB холдинги в очакване на бъдещо рали и когато китовете очакват нещо да се случи на пазара на криптовалута, обикновено се случва.

Анализ и прогноза на цените на Shiba Inu – Shiba спада до шестмесечно дъно

Добавяне към вероятността от бъдещо рали на SHIB е продължаващото развитие на Layer 2 мрежа Shibarium, която стартира в бета форма още през март и трябва да види пълно стартиране на публична основна мрежа през следващите няколко месеца. Продължава да търпи стабилно развитие, като редица важни функции са тествани и през последните няколко седмици като стартирането на втората бета версия миналата седмица. Това предполага, че стартирането на Shibarium не е твърде далеч и когато пристигне, ще предостави на потребителите на Shiba Inu по-бързи и по-евтини транзакции, което спомага за увеличаване на платформата/криптовалутата екосистема от приложения.

Shibarium също ще доведе до значителен ръст в изгарянето на SHIB, нещо, което може само да повиши цената на мем токена в дългосрочен план. В комбинация с по-късното пристигане на SHIB: The Metaverse, тези развития предполагат, че SHIB може да получи много необходим тласък в недалечното бъдеще. Може лесно да върне 0,00001 и по-високо през следващите няколко седмици и потенциално дори да загуби десетичен знак, ако внедряването на Shibarium е особено успешно.

Спондж Боб е най-горещият Meme Token точно сега. Но тъй като SHIB все още чака гореспоменатите големи внедрявания, може да мине известно време, преди да види реални действия. Поради това търговците може да предпочетат да разгледат по-нови, по-актуални meme tokens и един от най-обещаващите в момента е Спондж Боб (SPONGE), който вече отбеляза печалби от доста над 2500%, откакто се включи директно в Uniswap на 4 май.

Нова ERC-20 криптовалута, SPONGE се повиши с 15% от 11 май, подкрепена от нови листвания на различни борси, включително Gate.io, MEXC, LBANK, CoinW и Toobit. Много е вероятно SPONGE да стане свидетел на още няколко големи листвания през следващите няколко седмици, което ще му осигури допълнителна ликвидност и търсене. Мем токенът има общо максимално предлагане от 40,4 милиарда, като същевременно има повече от 12 000 притежатели, което е голям брой за монета, пусната преди малко повече от седмица. Поради силния си скорошен растеж, тя може да стане свидетел на печалби към $0,0006 и $0,0007 през следващите няколко седмици и ако голяма борса като Binance го изброи, може много правдоподобно да се премести на $0,001.

Публикацията на Роберт Петров: "Прогноза за цените на Shiba Inu" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Роберт Петров

Топ крипто новини

Халвинга на Битко...
Халвинга на Биткойн се очаква на 20 април: обратното броене е в ход

Биткойн халвинга е определен за 20 април: Обратното броене започва, докато миньорите се подготвят за намаляване на възнаграждението...

Биткойн се кориги...
Биткойн се коригира: ETH и SOL следват примера

Пазарът на Биткойн и криптовалута преживява корекция на фона на геополитическа несигурност След забележителен скок в цената си през...

Крипто пазарът е ...
Крипто пазарът е мечи, цените на XRP, TON и DOT падат рязко

Мечи тенденции превземат пазара на криптовалути: XRP, TON и DOT усещат въздействието През последните 12 часа крипто-пазарът пое мечи обрат,...

Съоснователят на ...
Съоснователят на Dogecoin Били Маркъс саркастично отбелязва спада на крипто пазара

Били Маркъс, съосновател на Dogecoin, споделя саркастично мнение на фона на спада на крипто пазара Били Маркъс, известен също като...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!