Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Прогнози за Solana (SOL), LUNA и PEPE

Прогнози за Solana...
Прогнози за Solana (SOL), LUNA и PEPE

Навигация в променливостта: Прозрения за Solana (SOL), LUNA и PEPE койн на фона на несигурността на пазара

Пазарът на криптовалути преживя предизвикателен уикенд с намалени обеми и BTC, които се движат около $61 000. Въпреки надеждите на мечките за по-дълбоки дъна, купувачите се появиха на ниво от $60 000, осуетявайки по-нататъшния натиск надолу. Въпреки това, няколко ключови развития, очаквани през седмицата, биха могли да увеличат нестабилността на крипто пазара, оказвайки влияние върху монети като Solana (SOL), LUNA и PEPE.

Прогноза за Solana (SOL).

Очаква се предстоящата седмица да предизвика волатилност в алткойните, включително SOL, поради значителни събития на хоризонта. Тъй като данните за инфлацията през април се задават, лошите резултати потенциално биха могли да доведат до значителен спад на криптовалутите. В момента SOL е изправен пред спад, губейки $150 и намирайки подкрепа на $144. Неспособността на Биткойн да поддържа нива над $63 000 подтиква инвеститорите да възприемат по-склонна към риск позиция в алткойните. Ако натискът от продажби продължи, корекцията до $126 и $119 е правдоподобна. Поддържането на $141 като подкрепа е критично, с потенциални зони на съпротива между $180 и $205, ако възходящият импулс се възобнови.

Оценка на монети LUNA

Въпреки че е определен като „призрачен проект“ от някои експерти, LUNA Coin поддържа подкрепа в паралелния канал от $0,55, привличайки инвеститори, които се надяват на нейния възходящ потенциал. Бързото обръщане на цената на BTC може да предизвика спекулативно купуване, въпреки че загубата на подкрепа може да доведе до нови исторически дъна под $0,33. Нивата на съпротива се наблюдават при $0,67, последвани от бариери при $0,88 и $1.

Преглед на монети PEPE

Анализиране на скорошния скок на Pepe (PEPE): прозрения и прогнози

PEPE Coin, сравнително нова мем монета, набра популярност миналата година, но беше изправена пред предизвикателства поради движението на BTC далеч от своя връх. Въпреки това PEPE Coin остава сравнително стабилен в сравнение с по-широкия пазар. Преодоляването на съпротивата при $0,00000890 може да проправи пътя за нови опити за най-високи нива за всички времена, при условие че $0,00000773 се запази като подкрепа. Основната цел е да надминете друга нула и да се насочите към върхове над $0,00001082.

Навигация в динамиката на пазара

Докато пазарът на криптовалута се подготвя за потенциална нестабилност, подхранвана от предстоящи събития, инвеститорите трябва да останат бдителни и адаптивни. Монети като SOL, LUNA и PEPE са изправени пред уникални предизвикателства и възможности на фона на променящите се пазарни условия. Мониторингът на ключови нива на подкрепа и съпротива, заедно с по-широките пазарни тенденции, ще бъде от решаващо значение за навигирането в динамичния пазар на търговията с криптовалута.

Отказ от отговорност: Инвестициите в криптовалута носят присъщи рискове и инвеститорите трябва да проведат задълбочено проучване и да бъдат внимателни, преди да вземат каквото и да е финансово решение.

Публикацията на Георги Минев: "Прогнози за Solana (SOL), LUNA и PEPE" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Минев

Топ крипто новини

Инвестиционна стр...
Инвестиционна стратегия на Dogecoin и Shiba Inu: Навигиране в неутрални настроения с DCA

Анализ на пазарните настроения и инвестиционната стратегия на Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) Преглед на пазарните настроения Dogecoin...

Анализ на Топ 10 ...
Анализ на Топ 10 алткойни: BNB, SOL и XRP

Най-добрите алткойни BNB, SOL, XRP показват ключови движения на фона на фокуса на пазара върху Bitcoin и Ethereum Анализ на цените на БНБ...

Биткойнът доближа...
Биткойнът доближава най-високата си стойност за всички времена

Цената на Биткойн доближава най-високото си ниво за всички времена: Изложени са на риск къси позиции на стойност 1,45 милиарда долара...

Очаква се одобрен...
Очаква се одобрението на Ethereum ETF: Ще скочи ли ETH над $4000?

Ethereum (ETH) скочи на фона на спекулации за спот одобрение на Ethereum ETF: Задълбочен анализ Ethereum (ETH) скочи до двумесечен връх от...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!