Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Противоречивото възраждане на OPNX и 3AC Venture

Противоречивото...
Противоречивото възраждане на OPNX и 3AC Venture

В непрекъснато развиващия се свят на криптовалутите, неотдавнашният крах на Three Arrows Capital (3AC) проправи пътя за неговите основатели, Су Жу и Кайл Дейвис, да вземат временно прекъсване. Скоро след това те се появиха на сцената с дръзко съобщение – нова платформа за криптовалута, кръстена OPNX.

Поредица от противоречия и нерегламентирано поведение за OPNX

В началото OPNX се бореше с практически несъществуващ обем на търговия. Изненадващо, въпреки падането на предшествениците му в немилост, това не попречи на някои да вложат финансовите си ресурси в начинанието. Свидетелство за тази увереност или може би дързост, дневните обеми на търговия на OPNX в момента надхвърлят 34 милиона долара.

Малко след създаването си OPNX изпадна в конфликт с регулаторните органи, обвинени в извършване на нерегламентирани дейности. И все пак основателите изглеждаха неподатливи на реакцията както от регулаторите, така и от по-широката крипто общност, избирайки да продължат напред с плановете си.

Проектите на Джу и Дейвис, след 3AC, прогресивно нарастват по амбиция. Наскоро OPNX обяви намерението си да токенизира искове за фалит на Celsius, изглежда, за да помогне на ищците на Celsius да възстановят инвестициите си.

Неортодоксални ходове: Подпомагане на една фалирала платформа с друга

Въпреки че може да повдигне вежди, че провалените основатели на една крипто платформа предоставят помощ на инвеститори от друга платформа в затруднено положение, предприемаческият плам на Джу и Дейвис остава невъзмутим.

Последното им начинание? Стартирането на лъскав нов фонд за рисков капитал.

FC Barcelona осигурява инвестиция от $132 милиона за Blockchain и NFT Venture

Крипто сферата беше изненадана, когато OPNX разкри създаването на най-новия си фонд за рисков капитал, 3AC Ventures.

Очаквано, крипто общността посрещна това съобщение със скептицизъм. Настроенията бяха уместно уловени от един потребител, който отбеляза, донякъде цинично, че двамата изглежда са извлекли поуки от миналите си грешни стъпки.

Новосъздаденият „3AC Ventures“ (различен от фалиралия хедж фонд 3AC) рекламира способността си да предлага „превъзходна възвръщаемост, коригирана спрямо риска, без ливъридж“. Потенциалните инвеститори са поканени да търсят повече информация по имейл, може би като стратегическа маневра за отблъскване на непоискани запитвания относно предишния фонд на основателите.

Какво предстои: Несигурни перспективи за 3AC Ventures

Въпреки донякъде чудотворното възстановяване на OPNX, избягвайки недоволните инвеститори и набирайки скорост, успехът на инвестиционния фонд в 3AC Ventures остава несигурен. Ще видят ли предстоящи предложения от заинтересовани страни?

Засега общността изглежда гледа на развитието с чувство за хумор, дори се шегува за назначаването на нов главен изпълнителен директор, за да вдъхне доверие в зараждащия се инвестиционен фонд.

Светът на криптовалутата е сложен, развиващ се пазар и историята на OPNX и начинанието 3AC добавя още един слой към неговата интрига. Докато пътуването на Джу и Дейвис продължава, това е завладяващ казус за издръжливост, дързост и безмилостен стремеж към иновации.

Публикацията на Светлана Петкова: "Противоречивото възраждане на OPNX и 3AC Venture" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Светлана Петкова

Топ крипто новини

Халвинга на Битко...
Халвинга на Биткойн се очаква на 20 април: обратното броене е в ход

Биткойн халвинга е определен за 20 април: Обратното броене започва, докато миньорите се подготвят за намаляване на възнаграждението...

Биткойн се кориги...
Биткойн се коригира: ETH и SOL следват примера

Пазарът на Биткойн и криптовалута преживява корекция на фона на геополитическа несигурност След забележителен скок в цената си през...

Крипто пазарът е ...
Крипто пазарът е мечи, цените на XRP, TON и DOT падат рязко

Мечи тенденции превземат пазара на криптовалути: XRP, TON и DOT усещат въздействието През последните 12 часа крипто-пазарът пое мечи обрат,...

Спекулациите за о...
Спекулациите за одобрение на Ethereum ETF се засилват на фона на мълчанието на SEC

Спекулациите за одобрение на Ethereum ETF нарастват на фона на мълчанието на SEC: перспективи и опасения Общността на Ethereum с нетърпение...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!