Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Раздават NFT на състезание по бразилски шах

Раздават NFT на...
Раздават NFT на състезание по бразилски шах

Състезание по бразилски шах с раздаване на NFT на победителите

Организаторите на нов бразилски турнир по шах казват, че ще възнаградят победителите с незаменими токени (NFT). Според бразилската медия Livecoins събитието ще бъде „национално“ и е организирано от финтех фирма на име Inkluziva.

Събитието ще отворено за ученици „в националната образователна система“ на възраст шест и повече години. Ще бъдат отворени пет възрастови категории, което означава, че общо петима национални шампиони ще бъдат короновани на финала на 25 ноември. Победителите ще получат „персонализиран NFT“ с запис на последния ход от мача.

Организаторите не премахват напълно физическите награди: Трофеите също ще бъдат раздадени на победителите, заедно с техните NFT. Ще има и повече NFT, които се предлагат. Организаторите казаха, че също така ще предостави сертификати за участие в NFT, както и NFT награди за първокласни регионални играчи.Inkluziva каза, че квалификационните събития ще се играят онлайн чрез платформата Chess.com.

Фирмата е нарекла събитието Inkluziva School Chess Tournament и обясни че ще проведе пет онлайн квалификационни събития в различни региони на нацията. Те ще включват регионите Север, Североизток, Юг, Югоизток и Среден Запад. Но регионалните шампиони ще го победят във „финал лице в лице“ в столицата Бразилия.

Бразилски CBDC, какво трябва да знаете?

Inkluziva каза, че „се стреми да помогне за подобряване на техническото ниво на бразилския шах.“ Той също така каза, че се надява да „насърчи културния и социалния обмен“ чрез събитието.Бразилски шах:

Печеливш ход за NFT?

Осиновяването е на похода в Бразилия.

Миналия месец Сантос ФК, един от най-големите футболни (футболни) клубове в страната, обяви, че неговият фен токен ще бъде използван в света на игрите. И запалената по крипто-технологиите необанк Nubank обяви, че наема Дейвид Маркъс , бивш ръководител на отложените крипто/стейбълкойн проекти на Meta.

Навсякъде по света NFT също оставят своя отпечатък в конвенционалните индустрии. Обемът на NFT сделките през последните седем дни на основните пазари.

По-рано този месец базираната в Ню Йорк аукционна къща Sotheby’s обяви стартирането на вторичен NFT пазар, който ще позволи на клиентите да купуват подбрани NFT в блокчейн мрежите Ethereum и Polygon.

Публикацията на Сребрин Петров: "Раздават NFT на състезание по бразилски шах" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Сребрин Петров

Топ крипто новини

Халвинга на Битко...
Халвинга на Биткойн се очаква на 20 април: обратното броене е в ход

Биткойн халвинга е определен за 20 април: Обратното броене започва, докато миньорите се подготвят за намаляване на възнаграждението...

Биткойн се кориги...
Биткойн се коригира: ETH и SOL следват примера

Пазарът на Биткойн и криптовалута преживява корекция на фона на геополитическа несигурност След забележителен скок в цената си през...

Крипто пазарът е ...
Крипто пазарът е мечи, цените на XRP, TON и DOT падат рязко

Мечи тенденции превземат пазара на криптовалути: XRP, TON и DOT усещат въздействието През последните 12 часа крипто-пазарът пое мечи обрат,...

Съоснователят на ...
Съоснователят на Dogecoin Били Маркъс саркастично отбелязва спада на крипто пазара

Били Маркъс, съосновател на Dogecoin, споделя саркастично мнение на фона на спада на крипто пазара Били Маркъс, известен също като...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!