Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Разгледайте най-добрите подценени криптовалути

Разгледайте...
Разгледайте най-добрите подценени криптовалути

Пепе надценен ли е? Разгледайте най-добрите подценени криптовалути с ниска пазарна капитализация за инвестиции точно сега.

Pepe (PEPE) претърпя значителни колебания в цените през 2023 г., като стана свидетел на значителен скок през април и май, последван от спад от 85% през следващите месеци.

В момента се търгува около нивото от $0,00000062, някои инвеститори изразиха опасения дали монетата все още може да бъде надценена в сравнение с други мем монети.

В светлината на това общността на мем монетите започна да проучва Wall Street Memes (WSM), нова мем монета с ниска пазарна капитализация, която привлече значително внимание по време на ограничената във времето фаза на предпродажба.

Въпроси около оценката на Pepe на фона на нестабилността на цените

Цената на Pepe се впусна в необикновено изкачване през първата половина на 2023 г., като скочи от най-ниското си ниво от $0,0000000276 на 17 април до върха от $0,000004354 на 5 май.

Това метеоритно покачване привлече интереса на глобалните инвеститори на дребно, утвърждавайки PEPE като една от най-големите мем монети по отношение на пазарна капитализация.

Въпреки това през следващите четири месеца PEPE стана свидетел на рязко отстъпление на цените с 85%, тъй като инвеститорите избраха да разтоварят своите притежания, предизвиквайки низходяща тенденция.

Драматичният спад на PEPE накара някои крипто анализатори да се запитат дали токенът сега може да е надценен в сравнение с други мем монети с по-малки пазарни капитализации.

Например крипто инфлуенсърът CryptoGodJohn наскоро туитна: „Много монети, които имат пазарна капитализация от $10-50 милиона, ще бъдат пазарни капитализации от няколко милиарда долара през 2025 г.“, което предполага, че мем монетите с по-ниска капитализация биха могли потенциално да надминат PEPE в предстоящите пазарни цикли.

Въпреки че PEPE остава известна криптовалута, базирана на мемове, нейната неотдавнашна волатилност и потенциално надценяване предполагат, че подценените монети може да предложат по-значителен потенциал нагоре в бъдеще.

Мемовете на Уолстрийт набират скорост като нововъзникващ крипто скъпоценен камък с ниска капитализация

Тъй като PEPE се бори с продължаващата несигурност на инвеститорите, вниманието се насочи към нови и иновативни криптовалути с ниска пазарна капитализация и потенциал за растеж.

3-те подценени криптовалути наскоро започнаха да пробиват и да отскачат!

Един такъв проект е Wall Street Memes (WSM), който бързо привлече вниманието като вирусен проект за предпродажба, обсъждан от хиляди инвеститори.

WSM служи като роден токен за марката Wall Street Memes и може да се похвали с над един милион последователи в глобалните социални медии.

Токенът предлага награди за залагане до 56% на година и разполага със стабилна токеномика, с ограничено предлагане от 2 милиарда WSM. Значителни 50% от общото предлагане на WSM са разпределени за текущата фаза на предварителна продажба, което гарантира, че първите поддръжници имат значителен дял в бъдещето на проекта.

Тъй като предварителната продажба е планирана да приключи на 25 септември, а борсовите обяви от Tier-1 се очакват за 27 септември, очакванията се изграждат около WSM. Проектът вече осигури над 25 милиона долара финансиране и събра инвестиции от видни крипто влиятели като Crypto Dose.

Силните основи на WSM го позиционират като претендент за Meme Coin

Както е посочено от туита на CryptoGodJohn, новите криптовалути с ниска пазарна капитализация като WSM често изпитват бърз растеж на оценката.

Токеномиката на WSM, отличителната марка и вграденият протокол за залагане го позиционират като основен кандидат за пробив в пространството на мем монетите, според инвеститори в предварителна продажба.

Все още в своята фаза на предпродажба и достъпен само за $0,0337, WSM остава подценен в сравнение с по-големите мем монети като PEPE.

За разлика от PEPE, Wall Street Memes предлага полезност в реалния свят и може да се похвали с установена общност, което му осигурява предимство пред други нови мем монети, навлизащи на пазара.

WSM също е класиран на първо място в списъка на CoinSniper за предстоящи пускания на обмен, което показва значителен интерес от по-широката крипто общност.

Освен това, технологичният магнат Илон Мъск е взаимодействал с акаунтите на Wall Street Memes в социалните медии многократно, подхранвайки спекулациите относно потенциала на WSM за масово приемане.

В заключение, мемовете на Уолстрийт изглежда имат обещаващо бъдеще, позиционирайки WSM като потенциален забележителен в пространството на мем монетите.

Публикацията на Георги Шопов: "Разгледайте най-добрите подценени криптовалути" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Шопов

Топ крипто новини

Ще се повиши ли ц...
Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000%.

Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000% на фона на краткосрочно спадане до $0,40 XRP, който в момента се...

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!