Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Разработчик на Shiba Inu разкрива амбициозна визия

Разработчик на Shiba...
Разработчик на Shiba Inu разкрива амбициозна визия

Водещият разработчик на Shiba Inu разкрива амбициозна визия на фона на дебюта на Shibarium – какво да очаквате от SHIB

На 5-та Blockchain Futurist Conference, проведена в Торонто, Shytoshi Kusama, псевдонимният водещ разработчик на екосистемата Shiba, изнесе възбуждаща основна реч, озаглавена „Скъпо човечество“. Събитието, което се проведе от 15 до 16 август, видя Кусама да се обръща към тълпата за своята смела визия за индустрията на криптовалутите и света.

Речта на Кусама започна с признаване на належащата нужда от промяна, подчертавайки предизвикателствата, пред които е изправено човечеството поради причинени от човека проблеми като инфлация, слухове за война и природни бедствия. Той изрази недоволство от концентрацията на власт сред малцина избрани, които притежават тайно знание, предполагайки, че овладяването на колективната сила на масите може да доведе до по-светло бъдеще. В центъра на визията на Кусама е общността на шиба ину, наричана нежно армията на шибите. Той подчерта, че силата на тази общност отличава Shiba Inu, като й дава възможност да въведе трайна промяна на глобалната сцена.

Memecoin на ръба на утрешния ден

Предизвиквайки публиката да обмисли потенциалното въздействие на едно просто меме, Кусама постави въпроса: Може ли една шега, родена като експеримент, да създаде трайна трансформация в световен мащаб? Той увери публиката, че Shiba Ecosystem ще предложи авангардна технология като други блокчейн проекти, но ангажиментът на Shib Army към децентрализирано бъдеще е истинската отличителна черта.

Водещият разработчик на Shiba Inu разкрива амбициозна визия сред дебюта на Shibarium – какво да очаквате от SHIB

Въпреки критиките от недоброжелатели, които разпространяват страхове, несигурност и съмнения (FUD) относно екосистемата Шиба, Кусама остана непоколебим във визията си. Въпреки че водещият разработчик се въздържа от изявления, свързани със Shibarium, по време на кратката си петминутна реч, той посочи, че съобщение може да е неизбежно. В отговор на запитвания относно датата на стартиране на Shibarium, Кусама каза загадъчно: „ДОБЪР въпрос! Да видим какво ще кажем за това утре“, оставяйки публиката в очакване.

Shibarium, очакваното с нетърпение решение за мащабируемост на ниво 2 в екосистемата Shiba, зае централно място в дискусиите на конференцията.

Blockchain Futurist Conference, известна с ангажимента си да разшири границите на технологиите, си партнира с Bad Idea AI, за да гарантира, че основната реч на Кусама може да бъде изнесена, без да се компрометира неговата псевдонимна самоличност. Събитието демонстрира сближаването на авангардни технологии и визионерски идеи, подготвяйки сцената за потенциални трансформиращи развития в пространството на криптовалутите.

Публикацията на Сребрин Петров: "Разработчик на Shiba Inu разкрива амбициозна визия" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Сребрин Петров

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!