Крипто Новини
Последни новини
Новини по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са направени с

Rebel Satoshi и THORChain се очертават като обещаващи токени

Rebel Satoshi и...
Rebel Satoshi и THORChain се очертават като обещаващи токени

Биткойнът пада под $38 000, докато Rebel Satoshi и THORChain се очертават като обещаващи алтернативи

Актуализация на пазара на криптовалути: BTC се бори на фона на срещата на SEC и волатилността на алткойн

Биткойн е изправен пред предизвикателства въпреки срещата на SEC-Grayscale, Rebel Satoshi (RBLZ) очаква 100 милиона долара пазарна капитализация и THORChain (RUNE) страда от сетълменти на Binance.

Пазарът на криптовалута преживява смесица от събития с биткойн (BTC) изправени пред съпротива, Rebel Satoshi (RBLZ), целящ значителна пазарна капитализация, и THORChain (RUNE), усещащ въздействието на сетълментите на Binance. Нека се задълбочим в най-новите актуализации и динамиката на пазара.

Биткойн се бори въпреки срещата на SEC-Grayscale:

Въпреки скорошна среща между SEC и Grayscale, обсъждаща преобразуване на Bitcoin Trust в спот биткойн ETF, биткойн (BTC) се бори да надмине границата от $38 000. Пазарните настроения бяха несигурни и забавеното одобрение на документи за ETF допринесе за предизвикателствата. Цената на BTC стартира при $36 980 на 22 ноември, като до вечерта отбеляза спад от 1% до $36 580. Анализаторите спекулират за потенциално одобрение на ETF до 10 януари 2024 г., но близкото бъдеще остава несигурно.

Обещаващи криптовалути: Rebel Satoshi ($RBLZ), FTX Token (FTT) и Terra (LUNA)

Rebel Satoshi (RBLZ) цели $100 милиона пазарна капитализация:

Rebel Satoshi (RBLZ) се появява като отличителен проект в пейзажа на криптовалутите, целящ да обедини игривостта с целта. Позициониран като движение срещу крипто елита, Rebel Satoshi въвежда $RBLZ, своя роден токен, предизвиквайки неравенствата. Понастоящем в ранния кръг на своята предварителна продажба $RBLZ се оценява на $0,010, с прогнози за 29% увеличение до $0,013 в следващия кръг на предварителна продажба. Проектът предвижда постигане на пазарна капитализация от $100 милиона, привличайки вниманието на инвеститорите.

THORChain (RUNE) е изправен пред предизвикателства след споразуменията на Binance:

Сетълментът на Binance на наказателно дело с Министерството на правосъдието на САЩ (DOJ) повлия на пазара на криптовалута. Binance, включително нейният главен изпълнителен директор Chengpend Zhao, се признават за виновни за нарушаване на американските закони срещу прането на пари, като се съгласяват да платят над 4 милиарда долара глоби. Това развитие се отрази на алткойни като THORChain (RUNE), които отбелязаха спад от 6,9% на 21 ноември. Въпреки положителната тенденция по-рано през ноември, последните новини за сетълмента доведоха до нестабилност в цената на RUNE.

Пазарни прогнози:

  • Биткойн (BTC): Прогнозата за цената на BTC предполага потенциални предизвикателства в краткосрочен план, като се очаква цената да се търгува между $36 000 и $38 000. Дългосрочните прогнози варират, като възходящият сценарий предвижда $70 273,42 до края на 2024 г.
  • Rebel Satoshi (RBLZ): С амбициозна цел от с пазарна капитализация от $100 милиона, токенът $RBLZ на Rebel Satoshi привлича вниманието в своята предварителна продажба. Анализаторите очакват 150% възвръщаемост на инвестициите за първите инвеститори.
  • THORChain (RUNE): Бъдещето на RUNE зависи от пазарните настроения. Възходящият сценарий може да доведе до достигане на $9,78 до края на 2024 г., докато мечите настроения може да доведат до оценка от $8,44.

Пазарът на криптовалута остава динамичен, повлиян от регулаторните промени , пазарни настроения и индивидуални цели на проекта. Инвеститорите се съветват да бъдат информирани и да бъдат внимателни в тази непрекъснато променяща се среда.

Отказ от отговорност: Инвестициите в криптовалута включват рискове и пазарните условия могат да се променят бързо. Този анализ е само за информационни цели и не трябва да се счита за финансов съвет.


Свързани новини

Още новини с автор : Николай Кръстев

Топ крипто новини

VanEck Bitcoin ET...
VanEck Bitcoin ETF рязко намалява предварителните такси, поставя началото на крипто достъпността

VanEck Bitcoin ETF преживява скок преди намаляване на таксите Спот биткойн ETF на VanEck стана свидетел на безпрецедентен скок в търговската...

Shibarium Blockch...
Shibarium Blockchain постига 360 милиона транзакции: екосистемата на Shiba Inu с растеж и иновации

Shibarium Blockchain достига 360 милиона транзакции: Скок в растежа на екосистемата Shiba Inu В една забележителна крачка напред, блокчейн...

Cardano (ADA) ско...
Cardano (ADA) скочи с 20% за 30 дни на фона на стабилност на биткойн

Cardano (ADA) скочи с 20% за 30 дни, яхвайки стабилността на биткойн: Анализаторите прогнозират продължителен бул рън с предстоящо ниво от $1...

Декодиране на бит...
Декодиране на биткойн китове: Али Мартинез разкрива прозрения сред динамиката на пазара

Отключване на поведението на биткойн китовете: Прозрения от анализатора Али Мартинез В динамичния свят на криптовалутите, разбирането на...

Последни новини


Популярни криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто прогнози


Крипто сайтове