Крипто Новини
Последни новини
Новини по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са направени с

SEC определя $ADA и $SOL като „ценни книжа“. $GFOX е по-сигурна инвестиция?

SEC определя $ADA и...
SEC определя $ADA и $SOL като „ценни книжа“. $GFOX е по-сигурна...

SEC определя $ADA и $SOL като „ценни книжа“ в последното съдебно дело на Kraken. Дали $GFOX е по-сигурна инвестиционна алтернатива?

SEC заведе дело срещу Kraken, цитирайки нерегистрирана борса за ценни книжа; Инвеститорите търсят по-безопасни алткойни на фона на регулаторна несигурност

Делото на SEC подчертава регулаторната несигурност в крипто пространството, оказвайки влияние върху криптовалутите като Cardano ($ADA) и Solana ($SOL)

Galaxy Fox ($GFOX) се очертава като потенциално по-сигурен инвестиционен избор; Проучване защо

Как Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) определя дали даден токен е ценна книга?

Комисията по ценните книжа и борсите на САЩ (SEC) заведе дело срещу известната борса за криптовалута Kraken, твърдейки, че тя работи като нерегистрирана борса за ценни книжа. По-специално, някои криптовалути, включително Cardano ($ADA) и Solana ($SOL), се споменават като ценни книжа в жалбата на SEC, което поражда опасения за инвеститорите. На фона на тази регулаторна несигурност Galaxy Fox ($GFOX) се позиционира като потенциално по-сигурен инвестиционен избор. Нека се задълбочим в причините зад това.

Значение на разграничението между ценни книжа и стоки

В пространството на криптовалутите разграничението между ценни книжа и стоки е от решаващо значение. Ценните книжа, подобни на акциите и облигациите, се управляват от SEC, докато стоките, физически обекти, обменяни въз основа на пазарна стойност, попадат под юрисдикцията на Комисията за търговия със стокови фючърси (CFTC). Ако дадена криптовалута е класифицирана като ценна книга, емитентите и борсите трябва да търсят съответните лицензи от органите за ценни книжа, което води до регулаторни усложнения. Борсите често се колебаят да листват ценни книжа поради риска от глоби от SEC.

Защо $GFOX се счита за по-сигурен залог:

 1. Отдаденост на спазването на законите:
  • Galaxy Fox ($GFOX) набляга на откритостта и спазването на правните норми.
  • Подлага се на обширни одити и KYC проверки. , намалявайки вероятността от регулаторни затруднения.
  • Силният ангажимент към правните правила отличава $GFOX от настоящата регулаторна среда.
 2. Креативна екосистема:
  • $GFOX предлага разнообразна екосистема с функции като игри играй, за да спечелиш, търговия с NFT, платформа за залагане, дефлационна токеномика и предварителна продажба с множество възнаграждения модел.
  • Игрите Play-to-earn включват състезания за аватари в класация, осигуряващи награди за първите 20% седмично и месечно.
  • Въвежда пула за залагане Stargate, събиращ 2% от средства от всяка $GFOX транзакция за възнаграждение на залагащите.
  • Система за предварителна продажба, предназначена да възнагради ранните потребители и да насърчи дългосрочно ангажиране с диференцирана ценова структура.
 3. Успех при предварителна продажба и доверие на инвеститорите:
  • Предпродажбата на $GFOX постига бърз успех, набирайки почти $400K, като над 80% от издадените токени в първи етап са разпродадени .
  • Инвеститорите показват доверие в $GFOX, привлечени от уникалния механизъм за предварителна продажба, предлагащ гарантирана възвръщаемост от 450% при стартирането на проекта.
 4. Завладяващ инвестиционен избор:
  • Потенциалът за значителни печалби чрез механизма за предварителна продажба на $GFOX, съчетан с аспектите на игрите и NFT, го прави завладяващ избор за инвеститори, търсещи най-добрите алткойни в които да инвестирате.

Отказ от отговорност: Инвестициите в криптовалута носят рискове и хората трябва да проведат задълбочено проучване, преди да вземат инвестиционни решения. Предоставената тук информация е само за информационни цели и не трябва да се счита за финансов съвет.


Свързани новини

Още новини с автор : Димитър Тодоров

Топ крипто новини

VanEck Bitcoin ET...
VanEck Bitcoin ETF рязко намалява предварителните такси, поставя началото на крипто достъпността

VanEck Bitcoin ETF преживява скок преди намаляване на таксите Спот биткойн ETF на VanEck стана свидетел на безпрецедентен скок в търговската...

Cardano (ADA) ско...
Cardano (ADA) скочи с 20% за 30 дни на фона на стабилност на биткойн

Cardano (ADA) скочи с 20% за 30 дни, яхвайки стабилността на биткойн: Анализаторите прогнозират продължителен бул рън с предстоящо ниво от $1...

Shibarium Blockch...
Shibarium Blockchain постига 360 милиона транзакции: екосистемата на Shiba Inu с растеж и иновации

Shibarium Blockchain достига 360 милиона транзакции: Скок в растежа на екосистемата Shiba Inu В една забележителна крачка напред, блокчейн...

Декодиране на бит...
Декодиране на биткойн китове: Али Мартинез разкрива прозрения сред динамиката на пазара

Отключване на поведението на биткойн китовете: Прозрения от анализатора Али Мартинез В динамичния свят на криптовалутите, разбирането на...

Последни новини


Популярни криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто прогнози


Крипто сайтове