Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Седмичен анализ на крипто цените: Смесени сигнали, но преобладава възходящият импулс

Седмичен анализ на...
Седмичен анализ на крипто цените: Смесени сигнали, но преобладава...

Седмичен анализ на крипто цените: Смесени перспективи с възходящ импулс

Седмичният анализ на крипто цените за основни токени като Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Binance Coin (BNB), Solana (SOL), Ripple (XRP), Cardano (ADA) и Dogecoin (DOGE) разкрива смесена перспектива за пазара. Въпреки че повечето цифрови активи показват положителна инерция и предизвикателни нива на съпротива, през последните 24 часа се наблюдават леки корекции.

Биткойн (BTC)

Биткойнът запази своята възходяща тенденция, постоянно намирайки подкрепа над границата от $60 000. Със стабилни нива на подкрепа, Биткойнът е готов за очаквано възходящо движение към ниво на съпротива от $70 000. Понастоящем на цена от $65 560, пазарната капитализация на Биткойн е преминала прага от $1,30 трилиона, сигнализирайки за стабилна положителна инерция на пазара.

Ethereum (ETH)

Ethereum прескочи бариерата от $3000, засилвайки положителното пазарно настроение. Въпреки това, лек спад от почти 2% в рамките на седмицата предполага просто търсене. Техническите индикатори показват низходяща картина, с RSI на 50 и MACD, сигнализиращи за продължаваща негативна тенденция.

Binance Coin (BNB)

Binance Coin претърпя спад от висините от $600, като намаляващото търсене доведе до спад на оценката от над 5% през последните седем дни. Въпреки това техническите индикатори предполагат консолидация след възходящо движение, като консенсусът клони към позиция за покупка.

Солана (СЛЪНЦЕ)

Солана се очерта като един от забележителните изпълнители на седмицата, надхвърляйки $160. С нарастващия натиск върху покупките, SOL стана свидетел на значително увеличение от 9% през последната седмица. Техническите индикатори намекват за обещаващ възходящ тренд, като повечето сигнализират за покупка.

Ripple (XRP)

Анализ на цените на DOGE: възходящият импулс продължава, потенциал за по-нататъшен растеж

XRP се впусна в низходящо пътуване, след като прекара по-голямата част от март около $0,65. С текуща стойност на търговия от $0,519, XRP отбеляза ръст от приблизително 1% през последната седмица. Техническите индикатори подкрепят неутрална позиция, като мнозинството сигнализира за покупка.

Кардано (ADA)

Cardano търгуваше неутрално през последната седмица, като моделите на зелени и червени свещници доминираха в класациите. Техническите индикатори поддържат неутрална перспектива, като RSI показва слаб натиск при купуване, но MACD показва потенциал за по-нататъшно покачване на цената.

Доджкойн (DOGE)

Dogecoin претърпя впечатляващ скок в цената, търгувайки се над $0,13 и показвайки стабилен скок от повече от 2% през последната седмица. Техническите индикатори поддържат възходящо настроение, като MACD показва повишен натиск при купуване, а RSI се движи над 50.

Заключение

Докато седмичният анализ на цените на крипто разкрива смесени сигнали, цялостното настроение остава възходящо, като купувачите контролират. Техническите индикатори предполагат продължаваща възходяща инерция през следващите седмици, с потенциал за нови върхове в различни цифрови активи. Инвеститорите трябва да следят отблизо развитието на пазара и ключовите нива на съпротива за потенциални възможности за търговия.

Отказ от отговорност: Информацията, предоставена в този анализ, е само за образователни и информационни цели и не трябва да се счита за финансов съвет. Винаги провеждайте собствено проучване, преди да вземете инвестиционни решения.

Публикацията на Милчо Атанасов: "Седмичен анализ на крипто цените: Смесени сигнали, но преобладава възходящият импулс" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Милчо Атанасов

Топ крипто новини

Инвестиционна стр...
Инвестиционна стратегия на Dogecoin и Shiba Inu: Навигиране в неутрални настроения с DCA

Анализ на пазарните настроения и инвестиционната стратегия на Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) Преглед на пазарните настроения Dogecoin...

Анализ на Топ 10 ...
Анализ на Топ 10 алткойни: BNB, SOL и XRP

Най-добрите алткойни BNB, SOL, XRP показват ключови движения на фона на фокуса на пазара върху Bitcoin и Ethereum Анализ на цените на БНБ...

Биткойнът доближа...
Биткойнът доближава най-високата си стойност за всички времена

Цената на Биткойн доближава най-високото си ниво за всички времена: Изложени са на риск къси позиции на стойност 1,45 милиарда долара...

Очаква се одобрен...
Очаква се одобрението на Ethereum ETF: Ще скочи ли ETH над $4000?

Ethereum (ETH) скочи на фона на спекулации за спот одобрение на Ethereum ETF: Задълбочен анализ Ethereum (ETH) скочи до двумесечен връх от...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!