Крипто Новини
Последни новини
Новини по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са направени с

Shiba Inu е готов за значителен скок до $0,001

Shiba Inu е готов за...
Shiba Inu е готов за значителен скок до $0,001

Shiba Inu е готов за значителен скок до $0,001 цена на SHIB на фона на „много бичи“ импулс на Shibarium

Shibarium привлича вниманието, тъй като екосистемата Shiba Inu записва зашеметяващ растеж

Shiba Inu, добре познатата мем монета, прави заглавия не само със статута си на мем, но и с иновативното решение за блокчейн слой 2, Shibarium. Скорошните промени в екосистемата Shiba Inu, включително официалното стартиране на Shibarium, доведоха до значителен растеж и внимание в рамките на крипто общността.

Гръмотевичното изкачване на Shibarium

Shibariumscan, надежден източник на данни, отчете забележително увеличение на ежедневното създаване на нови договори в мрежата Shibarium. От официалното си стартиране в края на август, Shibarium непрекъснато чупи рекорди, с общо над 1,5 милиона блока в мрежата, демонстрирайки неговата здравина и мащабируемост. Броят на адресите на портфейлите, приближаващ се до 2 милиона, показва нарастващо приемане и активно участие в екосистемата Shiba Inu.

Фактори, влияещи върху цената на SHIB от $0,001

XRP е готов за значителен скок на цената

Няколко фактора допринасят за възможността токенът на Shiba Inu, SHIB, да достигне желаната цена от $0,001.

  1. Разширено приемане: По-голямото приемане от бизнеса и потребителите може да стимулира повиши търсенето на SHIB, което повлия положително на цената му.
  2. Изгаряне на токени: Активната политика на Shiba Inu за изгаряне на токени, намаляваща предлагането в обращение, е допринасящ фактор за потенциални увеличения на цените.
  3. Развитие на екосистемата: Продължаващото разработване на нови функции и приложения за SHIB подобрява неговата полезност и стойност, оказвайки положително влияние върху цената .

Правила за изгаряне на токени

Политиката на Shiba Inu за изгаряне на токени набра скорост, като наскоро бяха изгорени над 200 милиона токена. Изгарянето на токени увеличава недостига, като допринася за потенциалната стойност на SHIB токените.

Shibarium на Shiba Inu и интензивната програма за изгаряне на токени позиционираха проекта като завладяващ играч в пейзажа на криптовалутите. Значителният растеж и вниманието в рамките на екосистемата Shiba Inu, съчетано с текущите разработки, я правят фокусна точка за крипто ентусиастите. Тъй като пазарът продължава да се развива, етапите, постигнати от Shiba Inu и Shibarium, ще бъдат внимателно наблюдавани, като се спекулира дали това ще предизвика възход към ценовата марка от $0,001.


Свързани новини

Още новини с автор : Светлана Петкова

Топ крипто новини

VanEck Bitcoin ET...
VanEck Bitcoin ETF рязко намалява предварителните такси, поставя началото на крипто достъпността

VanEck Bitcoin ETF преживява скок преди намаляване на таксите Спот биткойн ETF на VanEck стана свидетел на безпрецедентен скок в търговската...

Shibarium Blockch...
Shibarium Blockchain постига 360 милиона транзакции: екосистемата на Shiba Inu с растеж и иновации

Shibarium Blockchain достига 360 милиона транзакции: Скок в растежа на екосистемата Shiba Inu В една забележителна крачка напред, блокчейн...

Cardano (ADA) ско...
Cardano (ADA) скочи с 20% за 30 дни на фона на стабилност на биткойн

Cardano (ADA) скочи с 20% за 30 дни, яхвайки стабилността на биткойн: Анализаторите прогнозират продължителен бул рън с предстоящо ниво от $1...

Декодиране на бит...
Декодиране на биткойн китове: Али Мартинез разкрива прозрения сред динамиката на пазара

Отключване на поведението на биткойн китовете: Прозрения от анализатора Али Мартинез В динамичния свят на криптовалутите, разбирането на...

Последни новини


Популярни криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто прогнози


Крипто сайтове