Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Shiba Inu с потенциално рали към цена $0,001

Shiba Inu с...
Shiba Inu с потенциално рали към цена $0,001

Техническите индикатори сигнализират 100% възходящ импулс за Shiba Inu, което предполага потенциално рали към ценовата марка от $0,001

Shiba Inu (SHIB) набира скорост: Техническите индикатори сигнализират за възходящ скок

Shiba Inu (SHIB) претърпя възраждане, водено от покачването на Биткойн до $35 000 миналата седмица, на фона на ентусиазма около стартиране на спот Биткойн ETF в Съединените щати. Крипто общността е оживена от спекулации относно бъдещата траектория на SHIB и анализаторите следят внимателно ключовите индикатори за прозрения.

Аналитикът на криптовалута Али Мартинез отиде в Twitter на 25 октомври, за да сподели важна новина: индикаторът TD Sequential се задейства сигнал за покупка за SHIB на неговата седмична графика. Според Мартинез това е едва третият път в историята на SHIB, когато този индикатор генерира такъв сигнал, показващ потенциала за значителни увеличения на цените за мем токена.

Индикаторът TD Sequential, разработен от Томас Демарк , идентифицира ключови повратни точки на пазара въз основа на преброяване на цените за 9 периода. Когато обратното броене от 9 свещи завърши, индикаторът издава сигнал за покупка или продажба в зависимост от предишната тенденция.

Shiba Inu (SHIB) е готов за потенциално рали

В случая на SHIB индикаторът TD Sequential завърши мечи цикъл на 25 октомври, сигнализирайки за покупка на седмичната свещ. Това се случи, когато токенът се възстанови от значителен спад, след като достигна най-високата си стойност за всички времена от $0,0008616 на 28 октомври 2021 г.

Историческите данни показват, че предишни сигнали за покупка на седмичната графика на SHIB са довели до значителни скокове на цената: 118 % през юни 2022 г. и 71% в края на септември 2023 г. Като се има предвид този опит, Мартинез предполага, че настоящият сигнал може да очаква друго значително възходящо движение за SHIB, който вече отбеляза увеличение от над 11% през последната седмица, според CoinGecko данни.

Освен това скорошният подем на SHIB доведе до ежедневния му обем на търговия до нива, невиждани от май, което доведе до 434% увеличение на скоростта на изгаряне на токени. Този процес трайно премахва токените от обръщение и засили възходящите настроения около SHIB, като инвеститорите възвърнаха доверието в способността му да се конкурира с Dogecoin.

Въпреки че SHIB беше изправен пред значителни предизвикателства след рязък спад от най-високото си ниво за всички времена, новият сигнал за покупка на седмичната графика възвърна оптимизма сред притежателите. С нарастващ интерес на инвеститорите и положителни данни от различни технически индикатори, SHIB изглежда готов за ново възходящо движение, потенциално достигайки желаната цена на SHIB от $0,001. Въпреки това внимателното наблюдение на поведението на Биткойн ще бъде от решаващо значение за по-ясна перспектива за посоката на пазара на криптовалута.

Публикацията на Милчо Атанасов: "Shiba Inu с потенциално рали към цена $0,001" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Милчо Атанасов

Топ крипто новини

Халвинга на Битко...
Халвинга на Биткойн се очаква на 20 април: обратното броене е в ход

Биткойн халвинга е определен за 20 април: Обратното броене започва, докато миньорите се подготвят за намаляване на възнаграждението...

Биткойн се кориги...
Биткойн се коригира: ETH и SOL следват примера

Пазарът на Биткойн и криптовалута преживява корекция на фона на геополитическа несигурност След забележителен скок в цената си през...

Крипто пазарът е ...
Крипто пазарът е мечи, цените на XRP, TON и DOT падат рязко

Мечи тенденции превземат пазара на криптовалути: XRP, TON и DOT усещат въздействието През последните 12 часа крипто-пазарът пое мечи обрат,...

Съоснователят на ...
Съоснователят на Dogecoin Били Маркъс саркастично отбелязва спада на крипто пазара

Били Маркъс, съосновател на Dogecoin, споделя саркастично мнение на фона на спада на крипто пазара Били Маркъс, известен също като...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!