Крипто Новини
Последни новини
Новини по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са направени с

Shiba Inu се подготвя за вероятно нестабилен декември

Shiba Inu се подготвя...
Shiba Inu се подготвя за вероятно нестабилен декември

Shiba Inu (SHIB) е изправен пред потенциална волатилност през декември на фона на историческите тенденции

С настъпването на декември Shiba Inu (SHIB), популярната криптовалута с кучешка тематика, се подготвя за потенциална волатилност, исторически преживявайки двуцифрени процентни разпродажби през този месец. Анализът на CryptoRank хвърля светлина върху представянето на SHIB през декември, сигнализирайки за предпазливост за инвеститорите и предупреждавайки за възможността от спад под $0,0000065, ако инерцията на продажбите се засили.

Тенденции през декември: Историческа перспектива

Докладът на CryptoRank подчертава декември като исторически предизвикателство за инвеститорите в SHIB, показвайки модел на двуцифрени процентни разпродажби от пускането на токена. Подзаглавието подчертава потенциалния коварен характер на декември за SHIB, като минали данни сочат история на сривове в края на годината.

Предупреждение за притежателите на SHIB: Потенциален спад под $0,0000065

Докладът служи като предупреждение за притежателите на SHIB, което предполага, че историята може да се повтори, като стойността на токена падне под $0,0000065, ако натискът за продажба се засили. Анализът обаче също така признава аномалията през декември в сравнение с постоянната слабост, наблюдавана през ноември през годините.

Ноемврийска аномалия и продължаващ дебат

Общността на Dogecoin се подготвя да изпрати физически токен на Луната през декември

Изненадващо преодолявайки предишния модел на значителни спадове през ноември, SHIB отбеляза ръст от близо 4,5% през последния месец. Това неочаквано отклонение предизвика дебат в общността на криптовалутите, като някои твърдят, че статистическата значимост не може да бъде извлечена от малък набор от данни само за три декември, предвид присъщата нестабилност на крипто пазара.

Инициативи на годината и степен на изгаряне

С наближаването на края на 2023 г. инвеститорите в SHIB също следят внимателно инициативите за скорост на изгаряне, насочени към намаляване на предлагането на токени. Над 100 милиона токена бяха извадени от обращение през последната седмица. Въпреки че движенията на цените често действат независимо от подобни усилия, инвеститорите се надяват, че тези инициативи допринасят за дългосрочната стойност на SHIB.

Докато Shiba Inu преминава през последния месец на 2023 г., инвеститорите остават бдителни на фона на историческите тенденции, които предполагат потенциална волатилност през декември. Въпреки че предпазливостта е оправдана въз основа на минали данни, непредсказуемият характер на пазарите на криптовалута и скорошната аномалия в представянето през ноември добавят сложност към прогнозирането на траекторията на SHIB през следващите седмици. Освен това, текущите инициативи, включително намаляване на степента на изгаряне, допринасят за развиващия се разказ около стойността на SHIB и неговата ефективност към новата година.


Свързани новини

Още новини с автор : Светлана Петкова

Топ крипто новини

VanEck Bitcoin ET...
VanEck Bitcoin ETF рязко намалява предварителните такси, поставя началото на крипто достъпността

VanEck Bitcoin ETF преживява скок преди намаляване на таксите Спот биткойн ETF на VanEck стана свидетел на безпрецедентен скок в търговската...

Shibarium Blockch...
Shibarium Blockchain постига 360 милиона транзакции: екосистемата на Shiba Inu с растеж и иновации

Shibarium Blockchain достига 360 милиона транзакции: Скок в растежа на екосистемата Shiba Inu В една забележителна крачка напред, блокчейн...

Cardano (ADA) ско...
Cardano (ADA) скочи с 20% за 30 дни на фона на стабилност на биткойн

Cardano (ADA) скочи с 20% за 30 дни, яхвайки стабилността на биткойн: Анализаторите прогнозират продължителен бул рън с предстоящо ниво от $1...

Декодиране на бит...
Декодиране на биткойн китове: Али Мартинез разкрива прозрения сред динамиката на пазара

Отключване на поведението на биткойн китовете: Прозрения от анализатора Али Мартинез В динамичния свят на криптовалутите, разбирането на...

Последни новини


Популярни криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто прогнози


Крипто сайтове