Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Shiba Inu (SHIB) е изправен пред мечи натиск сред бичи прогнози

Shiba Inu (SHIB) е...
Shiba Inu (SHIB) е изправен пред мечи натиск сред бичи прогнози

Shiba Inu (SHIB) е изправен пред мечи натиск на фона на бичи прогнози: Анализ на потенциалния растеж

Известният крипто анализатор Дейви Сатоши разпали оптимизъм в общността на мем монетите, като прогнозира значителен скок за Shiba Inu (SHIB), въпреки текущото низходящо ценово действие, което тормози криптовалутата. Сатоши прогнозира потенциален скок на цените от 1000% до 3000% за SHIB, позиционирайки го като един от най-забележителните изпълнители сред вълнението от мем монети на крипто пазара.

Оценка на потенциала за скок на SHIB

Крипто пазарът стана свидетел на скок в търсенето на различни мем монети, воден от пламенната ангажираност на общността. Въпреки това, инвестирането в мем монети носи присъщи рискове, водени предимно от спекулативна реклама, а не от осезаема полезност. Независимо от това, Сатоши идентифицира SHIB като криптовалута с трайна стойност, заявявайки нейната устойчивост срещу рязко падане до нула.

От гледна точка на Сатоши, SHIB може да предприеме значително пътуване от 10x до 30x в рамките на текущия пазарен цикъл, което означава забележителен скок до ценови диапазон от $0,0002250 до $0,0006750. Трябва да се отбележи, че тази прогноза далеч надхвърля текущия рекорд за всички времена на SHIB от $0,00008616, отразявайки възходящите перспективи на Сатоши за криптовалутата.

Осъществимост на целевата цена

Shiba Inu (SHIB) е изправен пред мечи натиск

Въпреки че SHIB демонстрира капацитет за монументални скокове на цените в миналото, особено след последното събитие за преполовяване, постигането на такива високи цели зависи от по-широкото масово приемане и развитието на полезността. Въпреки произхода си като мем криптовалута, SHIB се превърна в значителен играч в крипто пространството, изоставайки само от Dogecoin (DOGE) по отношение на пазарна капитализация.

Екосистемата Shiba Inu се разшири, за да обхване различни проекти на общността, включително Shibarium, BONK, LEASH и други, отразявайки усилията за прехвърляне на SHIB в криптовалута, базирана на полезни програми. Анализаторът Xanrox повтаря настроенията на Satoshi, прогнозирайки по-нататъшно възходящо движение за SHIB, с предложена входна точка при $0,00002249.

Текущо състояние и перспектива

В момента SHIB е изправен пред мечи натиск, със спад от 3,45% през последните 24 часа, търгувайки се на $0,00002181. Въпреки краткосрочните колебания, както Satoshi, така и Xanrox поддържат възходящи настроения към дългосрочната траектория на SHIB. Освен това Сатоши подчертава други мем криптовалути, включително DOGE, PEPE, WIF и COQ, като потенциални кандидати за значителен растеж от 10x до 30x.

В заключение, докато SHIB се бори с непосредствените предизвикателства на пазара, възходящите прогнози от анализатори подчертават потенциала му за значителен растеж в развиващия се пазар на мем монетите.

Публикацията на Георги Шопов: "Shiba Inu (SHIB) е изправен пред мечи натиск сред бичи прогнози" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Шопов

Топ крипто новини

Инвестиционна стр...
Инвестиционна стратегия на Dogecoin и Shiba Inu: Навигиране в неутрални настроения с DCA

Анализ на пазарните настроения и инвестиционната стратегия на Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) Преглед на пазарните настроения Dogecoin...

Анализ на Топ 10 ...
Анализ на Топ 10 алткойни: BNB, SOL и XRP

Най-добрите алткойни BNB, SOL, XRP показват ключови движения на фона на фокуса на пазара върху Bitcoin и Ethereum Анализ на цените на БНБ...

Биткойнът доближа...
Биткойнът доближава най-високата си стойност за всички времена

Цената на Биткойн доближава най-високото си ниво за всички времена: Изложени са на риск къси позиции на стойност 1,45 милиарда долара...

Очаква се одобрен...
Очаква се одобрението на Ethereum ETF: Ще скочи ли ETH над $4000?

Ethereum (ETH) скочи на фона на спекулации за спот одобрение на Ethereum ETF: Задълбочен анализ Ethereum (ETH) скочи до двумесечен връх от...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!