Крипто Новини
Последни новини
Новини по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са направени с

Shiba Inu (SHIB) се доближава до ключов пробив: „Убиецът на доджкойн“ ще отприщи ли бича лудост?

Shiba Inu (SHIB) се...
Shiba Inu (SHIB) се доближава до ключов пробив: „Убиецът на...

Shiba Inu (SHIB), нежно наричан „убиецът на Dogecoin“, нетърпеливо маха опашка, докато наближава ключов момент от своето пътуване. Известна със своята жизнена общност и игрив имидж, тази мем монета е на ръба на пробив, готова да надхвърли решаващо ниво на съпротива и да постави началото на нова вълна от възходящи настроения.

Обикаляне около клъстера за рентабилност

В момента търгувайки около границата от $0,00001, SHIB се намира в значителна зона, известна като „клъстер на доходността“. Този клъстер притежава зашеметяващите 1,3 трилиона SHIB токени, представляващи притежания на ранни инвеститори. С течение на времето този клъстер се превърна в бойно поле, като продавачите се стремят да капитализират печалбите си, а купувачите се стремят да повишат цената.

Знаците обаче показват промяна в импулса. Анализаторите отбелязват постепенен спад в броя на токените в клъстера за доходност, което предполага намаляване на натиска за продажба. В комбинация с намаляващия размер на самия клъстер, това поставя началото на процъфтяването на SHIB.

Психологически и технически пробив

Shiba Inu (SHIB) Предупреждение за пробив: Потенциално рали от 30% е неизбежно

Преодоляването на бариерата от $0,00001 е не само технически подвиг, но и психологически крайъгълен камък. Преодоляването на това препятствие би сигнализирало на пазара, че SHIB е в състояние да надхвърли статуса си на мем и да се утвърди като сериозен конкурент в пространството на криптовалутите.

Whale Influx и бичи импулс

Скорошни данни от IntoTheBlock разкриват забележително нарастване на притока на големи притежатели, като китовете натрупват значителни 2,31 трилиона SHIB токена само за два дни. Този приток на основни играчи подчертава нарастващия интерес и потенциал за рали.

Същността зад рекламата

Докато остават въпроси относно бъдещето на SHIB, няколко фактора подкрепят неговата теза:

  • Сила на общността: SHIB може да се похвали с отдадена и вокална общност, известна със способността си да стимулира ценови ралита чрез страстна ангажираност в социалните медийни платформи.
  • Списъци на борси: Осигуряването на списъци на големи борси като Kraken и Coinbase разшири достъпността на SHIB и привлекателността на основните инвеститори.
  • Екосистема ShibaSwap: Екипът на SHIB активно разработва своя собствена децентрализирана борса (ShibaSwap) и други проекти, добавяйки полезност и дългосрочна стойност към екосистемата.

Ключов момент

Целевият пробив на бариерата от 1,3 трилиона SHIB символизира ключов момент за тази мем монета. С неотдавнашния скок на притока на големи притежатели и потенциалния технически пробив над ключовите нива на съпротива, Shiba Inu изглежда готов за значителен скок напред в своето пътуване.


Свързани новини

Още новини с автор : Николай Кръстев

Топ крипто новини

Отключване на път...
Отключване на пътя на Shiba Inu до $0,01: Изгаряне на токени, растеж на екосистемата и катализатори на Бул Рън

Отключване на пътя към $0,01: Три ключови фактора за успеха на Shiba Inu Ентусиастите на Shiba Inu (SHIB) отдавна очакваха момента, в който...

Dogecoin (DOGE) с...
Dogecoin (DOGE) се покачва на фона на активността на китовете: Анализ на скока и въздействието върху пазара

Dogecoin (DOGE) нараства върху активността на китовете: Поглед отблизо През изминалата седмица Dogecoin (DOGE) претърпя значително...

Прогноза за битко...
Прогноза за биткойн: Потенциално възстановяване преди халвинга

Въртележката на биткойн: Очакване на волатилност и потенциално възстановяване преди халвинга, на фона на различни прогнози и развиваща се...

Известният инвест...
Известният инвеститор Робърт Кийосаки предвижда скок на биткойн до $100 000 до юни 2024 г.

Известният инвеститор Робърт Кийосаки прогнозира скок на биткойн до $100 000 до юни 2024 г.: Визионерска перспектива за растежа на криптовалутата...

Последни новини


Популярни криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто прогнози


Крипто сайтове