Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Shiba Inu ($SHIB) срещу Borroe ($ROE) срещу Maker ($MKR)

Shiba Inu ($SHIB)...
Shiba Inu ($SHIB) срещу Borroe ($ROE) срещу Maker ($MKR)

Shiba Inu ($SHIB) срещу Borroe ($ROE) срещу Maker ($MKR) – Купете или продайте?

Shiba Inu ($SHIB) беше силно възходящ след пускането на Shibarium, като анализаторите очакваха повече печалби през следващите седмици. На други места Maker ($MKR) се бори с натиск за продажба въпреки развитието, извършено в неговата мрежа. Въпреки това, всички инвеститори, търсещи впечатляващи печалби, се обръщат към Borroe ($ROE), който вече е донесъл 25% печалби на ранните инвеститори в своя етап на предпродажба, което го прави най-добрата крипто инвестиция днес.

Shiba Inu бичи след повторното стартиране на Shibarium

Тъй като е блокчейн от ниво 2, Shibarium се разглежда като промяна на играта, която ще помогне да се издигне цената на Shiba Inu ($SHIB) към $0,001. Чрез стартирането на Shibarium Shiba Inu ($SHIB) вече е освободен от претоварването на Ethereum ($ETH).

Уважаемият анализатор Del Crxpto отбеляза на 28 август 2023 г., че Shiba Inu ($SHIB) успя да достигне номер 3 в света през 2021 г. въпреки $ETH транзакциите, струващи хиляди долари. Така Shibarium освободи Shiba Inu ($SHIB) от задръствания и го направи достъпен за всички потребители.

Освен това Shibarium ще подобри скоростта на изгаряне на Shiba Inu ($SHIB), което ще бъде възходящо за цената. Степента на изгаряне на Shiba Inu ($SHIB) нарасна с 800%, достигайки 1 840 593 165 изгорени SHIB токена и 255 транзакции през последните седем дни.

Анализаторите очакват, че многото помощни програми, предлагани от Shibarium, ще помогнат за издигането на Shiba Inu ($SHIB) до $0,00001115. Това прави Shiba Inu ($SHIB) добра криптовалута за закупуване сега.

Производителят ($MKR) се бори с натиска от продажби

В своята актуализация в Twitter от 16 август 2023 г. Ali Charts каза, че индикаторът TD Sequential на Maker ($MKR) е генерирал силен сигнал за продажба на седмичната графика. Тази прогноза дойде след значителен скок от 27% в цената на Maker ($MKR) през юли.

Анализаторите смятат, че неотдавнашният скок на цената на Maker ($MKR) е причинен от решенията, взети от фирмата за рисков капитал Andreessen Horowitz. На 25 юли тази фирма депозира своите средства от Maker ($MKR) за продажба на борсата Coinbase и CMS Holdings. Този ход намали техните инвестиции в Maker ($ MKR).

Dogecoin (DOGE) СРЕЩУ Shiba Inu (SHIB) — Коя мем монета е върховна?

След покачване през юли, Maker ($MKR) записа спад, който продължи през първата половина на август. На тази бележка, целият крипто пазар претърпя светкавичен срив на 17 август и Maker ($MKR) не беше пощаден.

Въпреки пазарното рали на 29 август, след като Grayscale спечели делото си за Bitcoin ETF срещу US SEC, интересът на инвеститорите към пазара на Maker ($MKR) избледнява. Анализаторите очакват биковете да бъдат вдъхновени да купят спада, което ще позволи на Maker ($MKR) да завърши 2023 г. на $1,305.

Borroe ($ROE) е страхотна крипто инвестиция за закупуване сега

Borroe ($ROE) се описва като пионерска блокчейн платформа, която има за цел да революционизира методите за финансиране в пространството Web3. Текущата предварителна продажба на Borroe ($ROE) генерира много вълнение, внасяйки нова енергия в пазара на дребно.

В основата на управлявания от AI пазар за финансиране на Borroe ($ROE) е неговата способност за бързо генериране на ликвидност, подкрепена от бъдещи повтарящи се приходи.

Чрез своя усъвършенстван протокол, Borroe ($ROE) е готов да даде възможност на бизнеса и потребителите на Web3 да се възползват чрез създаване на незаменими токени (NFT), които представляват предстоящи и неизплатени фактури. По-специално, тези NFT се предлагат на намалени цени в рамките на платформата на Borroe ($ROE).

В момента, в Етап 1 от своята предварителна продажба, Borroe ($ROE) се предлага на $0,0125, което представлява впечатляващите 25% печалба от първоначалната оценка на бета етап от $0,0100.

Тези, които придобиха Borroe ($ROE) по време на бета етапа на публичната предварителна продажба, са в благоприятна позиция, за да се насладят на значителни печалби, тъй като Borroe ($ROE) продължава своя скок към целевата марка за предварителна продажба от $0,0400 в предстоящите етапи на предварителна продажба.

Освен това, ранните инвеститори на Borroe ($ROE) получават удивителни 300% печалба спрямо първоначалната цена. Предвид тези перспективи за растеж, Borroe ($ROE) се очертава като най-добрата криптовалута за закупуване сега.

Публикацията на Наталия Иванова: "Shiba Inu ($SHIB) срещу Borroe ($ROE) срещу Maker ($MKR)" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Наталия Иванова

Топ крипто новини

Ще се повиши ли ц...
Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000%.

Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000% на фона на краткосрочно спадане до $0,40 XRP, който в момента се...

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!