Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Shiba Inu спринтира към новата ера с Shibarium

Shiba Inu спринтира...
Shiba Inu спринтира към новата ера с Shibarium

Водещият разработчик на Shiba Inu Shytoshi Kusama обяви плановете си да изсече останалите токени BONE и да се откаже от договора BONE преди старта на Shibarium.

Съобщението, направено в блог в четвъртък, гласи: „С предстоящото стартиране на Shibarium, нашата собствена блокчейн от слой 2 и много повече, през следващите няколко дни ще забележите, че ще изсечем оставащото количество BONE и ще се откажем костният договор, така че няма да е възможно по-нататъшно сечене.“

Кусама допълнително хвърли светлина върху значението на решението, като подчерта, че е необходимо да се стартира блокчейн, тъй като значителна част от BONE ще бъде разпределена за валидатори в предстоящия протокол от втори слой. Освен това той отбеляза, че BONE ще играе решаваща роля като токен делегаторите, които използват за получаване на награди, като токен за газ за Shibarium и за технологично управление в рамките на екосистемата.

Дългоочакваният Shibarium трябва да бъде пуснат на живо след конференция в Торонто през август. Платформата има за цел да се справи с мащабируемостта и затрудненията в данните чрез групиране на транзакции извън веригата в една транзакция от ниво 1, като по този начин намалява таксите и натоварването на данните. От миналата седмица разработчиците активно тестват Ethereum Bridge, важна част от проекта.

Пътуването на Shiba Inu към децентрализацията беше забележително, тъй като криптовалутата бързо се изкачи до топ 15 позиция на пазара, водена от силата на своята общност. С пускането на Shibarium екосистемата е готова за по-нататъшен растеж, особено в метавселената и приложенията за игри, като се фокусира върху процъфтяващия NFT сектор.

$0,001 Цена на SHIB се оказва сериозна, докато Shiba Inu спринтира към новата ера с Shibarium

Тестовата мрежа за Shibarium вече е видяла значителна активност, с милиони транзакции от множество портфейли, което показва голямо търсене на мрежата. Освен това, за да подкрепят проекти на новата платформа, разработчиците наскоро обявиха планове за въвеждане на DoggyDAO, децентрализирана автономна организация, управлявана от притежатели на токени.

Shiba Inu, който започна като мем монета, се трансформира в сериозен проект със своята блокчейн мрежа и DApp екосистема. Очаква се стартирането на Shibarium да укрепи основите на SHIB токена, добавяйки към неговата привлекателност на крипто пазара.

Докато крипто светът очаква старта на Shibarium, токените на екосистемата SHIB показаха смесени движения, отразяващи вълнение и несигурност. Независимо от това, отдадеността на Shiba Inu към децентрализацията привлече световно внимание и подкрепа от ентусиасти. Днес популярният крипто анализатор Али Мартинез подчерта в туит как през юли огромни 3,30 трилиона SHIB бяха изтеглени от установени борси, възлизащи на около 28 милиона долара, което показва увеличен стимул за задържане на криптовалутата.

С обратното броене до пускането на Shibarium в ход, общността на Shiba Inu изрази големи надежди, че събитието ще повиши значително цената на токена на екосистемата до $0,001.

Публикацията на Светлана Петкова: "Shiba Inu спринтира към новата ера с Shibarium" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Светлана Петкова

Топ крипто новини

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!