Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Ще достигне ли Биткойн $100 000 до 2024 г.? Прогноза на Майк Новограц

Ще достигне ли Биткойн...
Ще достигне ли Биткойн $100 000 до 2024 г.? Прогноза на Майк Новограц

Прогнозата на Майк Новограц за Биткойн: $100 000 до края на 2024 г.

Главният изпълнителен директор на Galaxy Digital Майк Новограц прогнозира, че цената на Биткойн може да достигне $100 000 до края на 2024 г. Тази оптимистична прогноза се ръководи от няколко ключови фактора:

Ключови фактори зад прогнозата на Новограц

 1. Критично ниво на съпротива :

  • Праг от $73 000 : Novogratz подчертава важността на Биткойн да надмине нивото на съпротива от $73 000. Преодоляването на тази бариера може да генерира значителен импулс нагоре.
  • Психологическо въздействие : Надхвърлянето на $70 000 и установяването на силна опора над тях може да доведе до допълнителни печалби поради положителната пазарна психология.
 2. Пазарна психология и инерция :

  • Новограц вярва, че след като Биткойнът твърдо се установи над $70 000, психологическите фактори ще играят решаваща роля за покачването на цената му. Оптимизмът на пазара и възходящите настроения могат да тласнат Биткойн към шестцифрени числа.
 3. Институционален интерес :

  • Спот Биткойн ETF : Скорошното одобрение и стартиране на спот Биткойн ETF значително повлия на цената на Биткойн. Тези ETF улесниха институционалните инвеститори да инвестират в Биткойни, което доведе до значителни притоци.
  • Повишено институционално търсене : Докладите показват, че около 60 милиарда долара са се влели в Биткойн ETF, което подчертава нарастващото институционално доверие в потенциала на Биткойн.
 4. Развитие на нормативната уредба :

  • Крипто регулация на САЩ : Novogratz отбелязва важността на регулаторната яснота. Предложеният законопроект FIT21 има за цел да определи Комисията за търговия със стокови фючърси (CFTC) като основен регулатор за криптовалутите, категоризирани като стоки. Това може да донесе повече сигурност и стабилност на пазара.
  • Въздействие на регулацията : Положителните регулаторни развития биха могли да подкрепят растежа на Биткойн, докато отрицателните или ограничителни регулации биха могли да възпрепятстват траекторията му.

Текущи пазарни условия

 • Текуща цена на Биткойн : Биткойн в момента се търгува около $70 935, близо до критичното ниво от $73 000.
 • Скорошни движения на цените : Биткойнът показа значителна възходяща инерция, водена от институционален интерес и положително пазарно настроение.

Потенциални предизвикателства

 • Волатилност на пазара : Novogratz предупреждава, че пазарът на криптовалута е по своята същност нестабилен. Непредвидени събития или корекции на пазара могат да променят траекторията на цената на Биткойн.
 • Регулаторни рискове : Бъдещето на Биткойн също зависи от регулаторните развития. Подкрепящите разпоредби могат да стимулират Биткойн, докато ограничителните политики могат да създадат предизвикателства.

Заключение

Проницателният поглед на Майк Новограц върху бъдещето на Биткойн

Прогнозата на Майк Новограц за Биткойн, който ще достигне $100 000 до края на 2024 г., се корени в няколко оптимистични фактора, включително потенциала на Биткойн да надмине ключови нива на съпротива, повишен институционален интерес, воден от спот Биткойн ETF, и потенциална регулаторна яснота. Въпреки че прогнозата е възходяща, Novogratz също така признава присъщите рискове и нестабилност на пазара на криптовалута. Докато Биткойн наближава прага от $73 000, способността му да поддържа инерция и да се ориентира в регулаторните пазари ще бъде от решаващо значение за определяне на бъдещата му траектория.

Публикацията на Роберт Петров: "Ще достигне ли Биткойн $100 000 до 2024 г.? Прогноза на Майк Новограц" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Роберт Петров

Топ крипто новини

Спадове в цените ...
Спадове в цените на Биткойн: ще се задържи ли новата подкрепа? Експертен анализ и перспектива за бъдещето

Анализ на пазара на Биткойни: Навигация в скорошното нарушение на поддръжката и потенциални последици Биткойн (BTC) наскоро падна под...

Американски спот ...
Американски спот Ethereum ETF: бичи срещу мечи залози при търсене на инвеститори

Смесени пазарни настроения заобикалят американските спот Ethereum (ETH) ETF на фона на очакваното пускане Потенциалното стартиране на спот...

Ripple (XRP) Тран...
Ripple (XRP) Трансфер на кит от $25 милиона предизвиква възходящи спекулации

Трансферът на Ripple (XRP) кит предизвиква оптимизъм на фона на пазарната консолидация Значителна транзакция в екосистемата Ripple (XRP)...

Анализ на пазара ...
Анализ на пазара на Litecoin (LTC): бичи отскок или мечи пробив?

Пазарен анализ на Litecoin (LTC): Навигиране между бичи импулс и дългосрочни мечи настроения Litecoin (LTC) напоследък изпита значителна...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

 • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
 • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
 • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
 • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
 • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!