Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Сигнал за цена CHZ, SOL, FLOKI: Ключови нива, които да наблюдавате при пазарна волатилност

Сигнал за цена CHZ,...
Сигнал за цена CHZ, SOL, FLOKI: Ключови нива, които да наблюдавате...

Ключови нива, които да наблюдавате за CHZ, SOL и FLOKI при висока волатилност

Общ преглед на пазара

Пазарът на криптовалута преживя изключителна нестабилност през последните 24 часа, със значителни движения на цените и висок обем на търговия. Колебанията в цената на Биткойн, спадащи над $2000 за кратък период, имаха пулсации върху алткойните, включително Chiliz (CHZ), Solana (SOL) и Floki Inu (FLOKI).

Анализ на Chiliz (CHZ).

Текуща цена: $0,123

Нива на поддръжка: $0,110, $0,103, $0,084

Нива на съпротива: $0,127, $0,148

Скорошно представяне

CHZ се сблъска с период на предизвикателство, борейки се да поддържа по-високи върхове и изпитвайки резки спадове поради волатилността на Биткойн. След като падна до решаваща подкрепа при $0,110 , CHZ отскочи до $0,127 , но все още остава под критичното ниво на съпротива от $0,148 , което трябва да бъде възстановено до целеви цени над $0,2.

Ключови нива и перспективи за бъдещето

 • Незабавна подкрепа: Нивото от $0,110 е ключово. Неуспехът да се поддържа тази подкрепа може да тласне CHZ към $0,103 или дори до $0,084 , особено ако по-широкият пазар продължава да изпитва натиск за продажба.
 • Съпротива за гледане: Ако CHZ успее да затвори над $0,123 последователно, това може да проправи пътя за повторно тестване на нивото от $0,148 , което е от съществено значение за продължаване на възход към целта от $0,2 .
 • Краткосрочна стратегия: Търговците трябва да наблюдават нивото от $0,123 за потенциални възможности за покупка и да следят за всякакви признаци на слабост, ако цените се доближат до $0,110 .

Анализ на Solana (SOL).

Текуща цена: $162

Нива на поддръжка: $152, $142, $129

Нива на съпротива: $172, $188

Анализ на цените на DOGE: Мечи прогнози с ключови нива на подкрепа, които да наблюдавате

Скорошно представяне

SOL отбеляза значителни колебания в цената, като наскоро падна до $152, но се възстанови до $162 . Въпреки това възстановяване, SOL остава под натиск и са възможни по-нататъшни спадове, ако по-широките пазарни условия се влошат.

Ключови нива и перспективи за бъдещето

 • Незабавна поддръжка: Нивото от $152 е от решаващо значение за поддържане на текущата поддръжка. Спад под това може да види SOL, насочен към диапазона от $142 до $129 .
 • Устойчивост на гледане: Възстановяването на $172 е необходимо за укрепване на увереността за преминаване към $188 . Устойчивата търговия над $162 би била положителен сигнал.
 • Краткосрочна стратегия: Мониторингът за стабилност около $152 е важен. Ако SOL падне под това, това може да сигнализира за допълнителен риск от спад.

Анализ на Floki Inu (FLOKI).

Текуща цена: $0,000243

Нива на поддръжка: $0,000210, $0,000158, $0,000094

Нива на съпротива: $0,000324

Скорошно представяне

FLOKI се опита да достигне нов връх при $0,000324, но беше осуетен от спада на цената на Биткойн. Текущата подкрепа от $0,000243 се задържа, но краткосрочната перспектива остава предпазлива предвид неотдавнашната волатилност.

Ключови нива и перспективи за бъдещето

 • Незабавна поддръжка: Ако $0,000243 се задържи, това може да осигури база за възстановяване. Нарушаването на тази поддръжка може да насочи FLOKI към $0,000210 или дори $0,000158 .
 • Съпротивление за гледане: $0,000324 остава критично ниво на съпротива. Преодоляването на това би сигнализирало за подновен възходящ импулс.
 • Краткосрочна стратегия: Търговците трябва да бъдат внимателни, ако FLOKI падне под $0,000210 . Изисква се внимателно наблюдение за признаци на промяна в пазарните настроения.

Заключение

В светлината на неотдавнашната висока волатилност и ценови движения, инвеститорите в CHZ, SOL и FLOKI трябва да следят отблизо идентифицираните нива на подкрепа и съпротива. Краткосрочното ценово действие вероятно ще бъде повлияно от по-широките пазарни тенденции, особено представянето на Биткойн, и макроикономически фактори, като политическите решения на Федералния резерв. Поддържането на информираност за тези ключови нива и пазарни условия ще бъде от решаващо значение за управлението на риска и идентифицирането на потенциални възможности за търговия.

Публикацията на Георги Шопов: "Сигнал за цена CHZ, SOL, FLOKI: Ключови нива, които да наблюдавате при пазарна волатилност" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Шопов

Топ крипто новини

Мрежовата активно...
Мрежовата активност на Solana (SOL) бумва, но може ли цената да я последва?

Solana (SOL) Мрежова активност и анализ на цените Solana (SOL) направи заглавия с впечатляваща мрежова активност и стартиране на токени,...

Спадове в цените ...
Спадове в цените на Биткойн: ще се задържи ли новата подкрепа? Експертен анализ и перспектива за бъдещето

Анализ на пазара на Биткойни: Навигация в скорошното нарушение на поддръжката и потенциални последици Биткойн (BTC) наскоро падна под...

Американски спот ...
Американски спот Ethereum ETF: бичи срещу мечи залози при търсене на инвеститори

Смесени пазарни настроения заобикалят американските спот Ethereum (ETH) ETF на фона на очакваното пускане Потенциалното стартиране на спот...

Ripple (XRP) Тран...
Ripple (XRP) Трансфер на кит от $25 милиона предизвиква възходящи спекулации

Трансферът на Ripple (XRP) кит предизвиква оптимизъм на фона на пазарната консолидация Значителна транзакция в екосистемата Ripple (XRP)...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

 • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
 • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
 • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
 • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
 • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!