Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Сигурно убежище ли е Биткойн?

Сигурно убежище ли е...
Сигурно убежище ли е Биткойн?

Прогноза за цените на Биткойн, тъй като се задава неизпълнение на дълга на САЩ – BTC сигурно убежище ли е?

С нарастването на възможността за неизпълнение на дълга на САЩ, прогнозата за цените на Биткойните привлича все по-голямо внимание. С потенциалните сътресения на финансовите пазари, инвеститорите търсят активи-убежища, за да защитят своето богатство. Биткойн, като децентрализирана цифрова валута без граници, беше приветстван от някои като потенциално средство за съхранение на стойност в несигурни времена.

В тази прогноза за цените на Биткойн ние ще проучим динамиката на цената на Биткойн на фона на опасенията за неизпълнение на дълга на САЩ и ще проучим дали Биткойн наистина може да служи като безопасно убежище в такива ситуации. Криза на тавана на дълга на САЩ: предстоящи рискове от неизпълнение и текущи преговори Напрежението ескалира, тъй като наближава крайният срок за САЩ да повиши своите лимити на разходите и да избегне потенциално катастрофално неизпълнение.

Преговорите между председателя на камарата на републиканците Кевин Маккарти и президента на САЩ Джо Байдън продължават, като Министерството на финансите на Съединените щати предупреждава за възможен недостиг на средства до 1 юни.

Ситуацията доведе до застой, тъй като Маккарти настоява за съкращения на разходите за социални програми като условие за повишаване на тавана на дълга. Последствията от неизпълнението на задълженията могат сериозно да засегнат икономиката на САЩ и света. Ето обобщение на текущата ситуация, включително ключови играчи, потенциални резултати и последиците от фалит на дълга на САЩ.

Резюме:

Преговорите за тавана на дълга на САЩ продължават, като крайният срок наближава бързо. Председателят на Камарата на републиканците Кевин Маккарти търси съкращения на разходите в замяна за повишаване на тавана на дълга.

Министерството на финансите на Съединените щати предупреждава за потенциален недостиг на средства до 1 юни. Неуспехът да се увеличи таванът на дълга може да доведе до катастрофален фалит, причинявайки значителни икономически и финансови последици. Демократите и републиканците имат различни възгледи относно разходите ограничения и социални програми.Ако САЩ не изпълнят задълженията си, това може да предизвика икономическа криза и да увеличи разходите за заеми.

Възходът на стабилните монети: сигурно убежище за инвеститорите

Разговорите между президента Байдън и Маккарти продължават, но съществуват предизвикателства поради участието на множество страни.Залозите са високи, потенциално засягат федералните работници ‘ заплащане и способността на правителството да изпълнява функциите си. Последици от неизпълнение на дълга на САЩ: Неизпълнение на задължения би имало дълбоки последици за икономиката на САЩ и глобалните икономики.

Това би повишило разходите по заеми, което би направило бъдещите инвестиции по-скъпи. Международният валутен фонд (МВФ) предупреждава за сериозни последици, включително потенциално забавяне на растежа на глобалния БВП. Федералните работници може да изпитат забавяне на заплатите и правителството може да се затрудни да запази определени функции.

Текущо състояние на разговорите: Президентът Байдън и Маккарти, заедно с други лидери на Конгреса, продължават преговорите. Републиканският сенатор Джон Тюн предлага ограничаване на разговорите с Байдън и Маккарти за по-добър напредък. Позицията на Маккарти се усложнява от съпротивата на хардлайнерите в неговата партия.

Въпреки предизвикателствата има оптимизъм, че може да се постигне споразумение. Бъдете информирани и следете за актуализации, докато САЩ крайният срок на тавана на дълга наближава, което потенциално оказва влияние върху икономиката на САЩ и глобалната финансова стабилност.

Цена на Биткойн Текущата цена на Биткойн е 26 801 долара, а обемът на търговията му през последните 24 часа възлиза на 9,6 милиарда долара. В същия период от време Биткойнът отбеляза спад от по-малко от 0,50%. В момента държи челната позиция в CoinMarketCap с пазарна капитализация от 520 милиарда долара. В момента има 19 380 362 BTC монети в обращение от максимално предлагане от 21 000 000 BTC монети.

Прогноза за цените на Биткойн Биткойн показва признаци за намиране на подкрепа на ниво от $26 600, както е посочено от формирането на модел на тройно дъно на диаграмата на свещника. Това предполага потенциален бичи обрат в краткосрочен план, като следващата цел е зададена на ниво от $27 200. Важно е да се отбележи, че на по-дълги времеви рамки, като четиричасовата диаграма, се наблюдава съпротива около $27 200, докато подкрепата е налице близо до $26 600.

Освен това нивото от $26 700 е подсилено като подкрепа от 50-дневния период експоненциална пълзяща средна, предоставяща допълнителни доказателства за потенциален възходящ импулс на Биткойн. Като се има предвид това, от решаващо значение е да следите отблизо нивото от $26 600. Ако това ниво бъде пробито, това може да предизвика възходящо движение към $27 200 и потенциално дори $27 500.

Публикацията: "Сигурно убежище ли е Биткойн?" се появи първо в Крипто Новини Бг

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: KriptoNovini.Bg

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!