Крипто Новини
Последни новини
Новини по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са направени с

Solana DEX стават свидетели на скок в обема на търговия

Solana DEX стават...
Solana DEX стават свидетели на скок в обема на търговия

Solana DEX стават свидетели на експоненциален скок в обема на търговия – разкриване на причините зад феномена

Solana надмина BSC веригата на Binance, тъй като нейните DEX изпитват рекорден растеж

Скорошният скок на Solana сигнализира за възходящ импулс на крипто пазарите

При неотдавнашен обрат на събитията, Solana отново привлече вниманието в общността на криптовалутите, като нейните децентрализирани борси (DEX) станаха свидетели на значителен ръст в търговската активност, надминавайки дори страхотната BSC верига на Binance. Забележителният скок в обема на търговия е придружен от възходящи настроения сред инвеститорите, тласкайки родния токен на Solana, SOL, до впечатляващ ръст от над 100% само през последния месец.

TVL на Solana скочи надгоре 40%

В началото на ноември общата заключена стойност (TVL) на Solana възлиза на приблизително 409 милиона долара. Въпреки това, в рамките на няколко седмици, тази цифра скочи до над 600 милиона долара. Въпреки леката корекция, остава забележим приток и изтичане на средства в рамките на екосистемата Solana. В допълнение към този скок DEX платформите на Solana претърпяха невероятно увеличение от 54% в обема на търговията за една седмица, като изстреляха общия TVL над границата от 3 милиарда долара – най-висока стойност за всички времена за блокчейна.

Големи притежатели на Shiba Inu стават свидетели на удивителен скок от 923% в изходящите потоци на SHIB за една нощ

DEX като тъй като Raydium и Orca, неразделни играчи в екосистемата Solana, отчетоха растеж над 70%. Този скок в търговската активност се разглежда от общността като значително постижение, особено предвид преобладаващите пазарни условия.

Стаен растеж на фона на динамиката на пазара

Solana’s растежът се простира отвъд конкретни пикове, демонстрирайки последователна възходяща траектория през последните месеци. Докато липсата на големи помпи може да предполага стабилно изкачване, стабилното разширяване на екосистемата се дължи на нарастващия брой активни участници. Този устойчив растеж накара мнозина да очакват по-нататъшно възходящо движение за родния токен на Solana в близко бъдеще.

Въздействие върху цената на Solana

Противно на очакванията след продажбата на токените SOL на борсата FTX (55,7 милиона) миналия месец, стойността и търсенето на SOL се противопоставиха на прогнозите и продължиха да растат. По-широкият крипто пазар стана свидетел на значително увеличение на цените през последните дни, като Solana отразява тази тенденция, като в момента се оценява в диапазона от $57. Анализаторите очакват по-нататъшен растеж преди скромна корекция, като подчертават, че неотдавнашният скок не се дължи единствено на реклама или развитие на големи проекти.

Бъдещата перспектива за Solana

Докато Solana циментира позицията си, като надмина веригата BSC на Binance в търговската дейност, бъдещето на блокчейна изглежда обещаващо. Впечатляващият ръст в обема на търговия с TVL и DEX подчертава нарастващото значение на платформата в крипто пространството. Въпреки че пазарната динамика остава непредвидима, липсата на спекулативна реклама в скорошния скок на Solana предполага основа за устойчив растеж. Тъй като крипто общността следи отблизо представянето на Solana, устойчивостта на блокчейна и постоянният възходящ импулс го позиционират като ключов играч в развиващия се пейзаж на криптовалутите.


Свързани новини

Още новини с автор : Тодор Цонев

Топ крипто новини

VanEck Bitcoin ET...
VanEck Bitcoin ETF рязко намалява предварителните такси, поставя началото на крипто достъпността

VanEck Bitcoin ETF преживява скок преди намаляване на таксите Спот биткойн ETF на VanEck стана свидетел на безпрецедентен скок в търговската...

Shibarium Blockch...
Shibarium Blockchain постига 360 милиона транзакции: екосистемата на Shiba Inu с растеж и иновации

Shibarium Blockchain достига 360 милиона транзакции: Скок в растежа на екосистемата Shiba Inu В една забележителна крачка напред, блокчейн...

Cardano (ADA) ско...
Cardano (ADA) скочи с 20% за 30 дни на фона на стабилност на биткойн

Cardano (ADA) скочи с 20% за 30 дни, яхвайки стабилността на биткойн: Анализаторите прогнозират продължителен бул рън с предстоящо ниво от $1...

Декодиране на бит...
Декодиране на биткойн китове: Али Мартинез разкрива прозрения сред динамиката на пазара

Отключване на поведението на биткойн китовете: Прозрения от анализатора Али Мартинез В динамичния свят на криптовалутите, разбирането на...

Последни новини


Популярни криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто прогнози


Крипто сайтове