Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Solana TVL с нов годишен връх

Solana TVL с нов...
Solana TVL с нов годишен връх

Solana TVL достига нов годишен връх на фона на впечатляващото ценово рали на SOL

DeFi екосистемата на Solana процъфтява: TVL достига нов годишен връх

Общата стойност на заключените активи (TVL) на блокчейна на Solana достигна нов годишен връх, достигайки приблизително 350 милиона долара на 22 октомври , воден от впечатляващото ценово представяне на Solana през последната седмица. Според DeFiLlama, DeFi секторът на Solana се разшири с $20 милиона в рамките на 24 часа, отбелязвайки ръст от 12,2% през този период. Трябва да се отбележи, че Solana изпревари други водещи вериги като BSC Chain и Ethereum, което я направи най-печелившата сред 10-те най-добри вериги по TVL през този период от време.

Този скок продължава тенденция от една година, като TVL на Solana нараства с над 40% от $210,47 милиона на 1 януари. Нарастващият TVL подчертава нарастващия интерес на инвеститорите към DeFi екосистемата на Solana, подсилен от различни партньорства, установени в индустрията на криптовалутите и традиционните сектори. Solana си партнира с големи субекти като Visa, Shopify и наскоро стана екосистемен партньор за Dubai Multi Commodities Center в ОАЕ.

Въпреки този растеж е изключително важно да се отбележи, че текущият TVL на Solana остава под неговия най-висока стойност за всички времена от над $10 милиарда, регистрирани по време на възхода през 2021 г.

Цената на Solana се покачва до нов годишен връх при $79,5

Цената на SOL скочи: Печалби за седмицата и предстоящи предизвикателства

Родната криптовалута на Solana, SOL , отбеляза значителни печалби, като скочи с 33,9% през последната седмица, почти достигайки границата от $30. Въпреки това SOL леко се върна до $28,38 към момента на този доклад. Този скок съответства на по-широките пазарни тенденции, включително скока на Биткойн над $30 000, тъй като инвеститорите очакваха стартирането на спот BTC борсово търгуван фонд (ETF).

Заслужава да се спомене, че SOL е изправен пред предизвикателства като фалирала FTX и нейната сестра компанията, Alameda Research, притежават повече от един милиард долара от него. Тези притежания могат да повлияят отрицателно на ценовото представяне на SOL, когато тези фирми започнат да продават, както е наложено от съдебни разпореждания.

Както винаги, инвеститорите трябва да бъдат внимателни и да проведат задълбочено проучване, преди да вземат каквито и да е инвестиционни решения, като се има предвид динамичният характер на пазар на криптовалута. Тази информация служи като ръководство и не представлява финансов съвет. Читателите се насърчават да подходят към инвестициите в криптовалута с усърдие и осведоменост.

Публикацията на Роберт Петров: "Solana TVL с нов годишен връх" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Роберт Петров

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Последни новини


Новини по криптовалути


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!