Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Спад на цената на XRP: 25 милиона токена се изхвърлят на фона на спад на пазара, цел от $1 за април?

Спад на цената на XRP:...
Спад на цената на XRP: 25 милиона токена се изхвърлят на фона на...

Цена на XRP: Кит разтоварва 25 милиона монети на фона на пазарни корекции, 1 $ през април Възможно ли е?

В разгара на скорошните корекции на пазара на криптовалути, ходът на XRP whale да прехвърли 25 милиона токена към централизирана борса (CEX) предизвика дискусии, особено след като цената на XRP падна под границата от $0,6.

XRP, видна криптовалута, класирана в топ 10 по глобална пазарна капитализация, предизвика спекулации на 3 април със значителна активност на китове на фона на продължаващите корекции на пазара. Разтоварването на 25 милиона XRP токена от забележителен кит добави сложност към ценовата траектория на подкрепения с Ripple токен, повдигайки въпроси сред инвеститорите относно бъдещото му движение.

Прозрения за транзакцията XRP Whale

По-специално, Whale Alert, платформа за проследяване на големи транзакции с криптовалута, разкри, че XRP кит е продал 24,80 милиона монети на стойност 14,70 милиона долара на Bitstamp, CEX, базиран в град Люксембург. Тази транзакция се случи, когато цената на XRP падна под $0,60, предизвиквайки мечи настроения сред инвеститорите поради увеличеното предлагане на токени на борсите.

Интересното е, че това не е първият случай на толкова значителни изхвърляния от същия кит към Bitstamp. Повтарящият се характер на тези транзакции, особено след придобиването на стратегически дял от Ripple в Bitstamp, подхрани спекулациите относно влиянието на Ripple върху пазарната динамика на XRP.

Пазарен анализ и потенциален пробег от $1 за XRP

Cardano е изправен пред натиск от продажби на фона на спад на пазара

На фона на данни във веригата и технически индикатори, възможността XRP да достигне $1 през април остава тема на интерес сред анализаторите по целия свят. Неотдавнашните пазарни корекции обаче поставиха предизвикателство пред този оптимизъм, потискайки очакванията за възходяща тенденция.

Освен това обжалването на Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) относно окончателно решение срещу Ripple в продължаващото дело за XRP добави към несигурността около бъдещето на XRP. Следователно токенът се търгува на червено, отразявайки преобладаващите мечи настроения.

Текущо движение на цената на XRP

Към момента на писане цената на XRP претърпя спад от 1,89% през последните 24 часа, установявайки се на $0,5863. Този спад съвпадна с по-широки пазарни корекции, привличайки вниманието на инвеститорите, тъй като XRP наскоро надхвърли границата от $0,7.

Въпреки мечите настроения, XRP запази стабилност над критичното ниво от $0,58. В случай на положителна пазарна тенденция, XRP потенциално може да надмине предишните нива на съпротива, достигайки $0,65 и дори да се стреми към $0,9 с увеличен бичи импулс. Обратно, продължителни спадове на пазара могат да тласнат цената на XRP под $0,57, потенциално насочена към зоната за подкрепа от $0,55.

Въпреки че несигурността продължава, известни анализатори остават оптимисти относно потенциала на XRP да достигне $1 през април. Пазарната динамика и регулаторните развития обаче ще продължат да оформят пътуването на XRP, което прави изключително важно за инвеститорите да наблюдават отблизо.

Публикацията: "Спад на цената на XRP: 25 милиона токена се изхвърлят на фона на спад на пазара, цел от $1 за април?" се появи първо в Крипто Новини Бг

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: KriptoNovini.Bg

Топ крипто новини

Цената на Dogecoi...
Цената на Dogecoin спира на $0,2: Да продадете или да задържите на фона на несигурността?

Навигиране в ценовия диапазон на Dogecoin: Да продадете или да задържите? Цената на Dogecoin се натъкна на огромна съпротива около марката от...

Готов ли е XRP да...
Готов ли е XRP да достигне $0,80 до уикенда?

Анализ на цената на XRP: Погледите са насочени към $0,80 на фона на възходящия импулс – експертни прозрения Назрява вълнение в сферата...

Впуснете се в при...
Впуснете се в приключение: Dogecoin и неговите безкрайни възможности!

Изследване на очарователното царство на Dogecoin От създаването си през 2013 г. Dogecoin завладя търговците по целия свят със своя закачлив...

Пазарната капитал...
Пазарната капитализация на Ethereum нараства с 9%: Прозрения за бъдещото движение на цените

Пазарната капитализация на Ethereum нараства с над 9%: Прозрения за потенциалното движение на цената Ethereum (ETH) се противопостави на...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!