Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Списък с имоти на Бахамите, закупени от SBF

Списък с имоти на...
Списък с имоти на Бахамите, закупени от SBF

Ето списък с имоти на Бахамите, закупени от SBF със средства на клиенти

Ето списък с имоти на Бахамските острови, закупени от SBF със средства на клиенти от Sarah Wynn и Colin Wilhelm Companies

Над 243 милиона долара са били похарчени за недвижими имоти на Бахамските острови, според втория доклад, публикуван от длъжниците на FTX в понеделник.

Бившият главен изпълнителен директор на FTX Сам Банкман-Фрид е похарчил милиони в продължение на две години за имоти за служители и техните приятели и семейства, според доклада.

Бившият главен изпълнителен директор на FTX Сам Банкман-Фрид е похарчил милиони смесени клиентски средства за луксозни имоти за няколко милиона долара на Бахамските острови за служители и техните приятели и семейства, според последния доклад за разследване, публикуван от длъжниците в понеделник.

Над 243 милиона долара бяха похарчени имоти, включително сега скандалния пентхаус с шест спални и 11 500 квадратни фута в курортната общност Albany в Насау, където са живели основателят на FTX и неговите помощници Каролайн Елисън, Нишад Сингх и Гари Уанг, наред с други.

Докладът съдържа подробен списък на други имоти, за които се твърди, че са закупени със средства от сметки, които смесват клиентски и фирмени активи.

Бахамските имоти, закупени от FTX, според доклада на длъжниците, публикуван в понеделник.

Единиците на Олбъни Honeycomb

Седмичен списък с горещи новини: Търговските недвижими имоти са изправени пред криза

FTX Group е похарчила над 18 милиона долара за имоти на Бахамските острови, наречени единици „Albany Honeycomb“, според доклада.

Подобна единица в комплекса, 6C, има почти 6000 квадратни фута и пет спални, според списък от Christie’s International Real Estate.

„Вкусно обзаведената всекидневна зона се възползва от пълен мокър бар с винарска изба и прозорци от пода до тавана, които се отварят към спиращата дъха тераса с изглед към най-модерното яхтено пристанище за мега яхти и тюркоазено сини води“, се посочва в списъка .. „Терасата е мечтата на артиста, с напълно оборудвана кухня, малък басейн и голяма семейна маса.“

Самият Олбъни е „ексклузивна луксозна общност от 600 акра“ с голф игрище, конни дейности, спа с пълен набор от услуги, наред с други удобства, според списъка.

Old Fort Bay Lot A

Над 16 милиона долара са похарчени за „Old Fort Bay Lot A“, според доклада. Въпреки че не е ясно кой парцел е закупеният от Bankman-Fried, други в района могат да се похвалят с домове с обширни открити басейни близо до брега, според Sotheby’s International Reality.

Този сайт е продаден на Bankman-Fried на 7 април 2022 г., според доклада.

Списъците бяха част от доклад от 33 страници, публикуван в понеделник, описващ смесването и злоупотребата с клиентски депозити на вече фалиралата борса. Клиентите дължат около 8,7 милиарда долара.

„Имиджът, който FTX Group се опитваше да представи като фокусиран върху клиентите лидер на дигиталната ера, беше мираж“, каза в изявление главният изпълнителен директор на FTX и главен директор по преструктурирането Джон Дж. Рей III. „От самото създаване на FTX.com борса, FTX Group смеси клиентски депозити и корпоративни средства и ги използва неправомерно по указание и по план на предишни висши ръководители.“

Публикацията на Николай Кръстев: "Списък с имоти на Бахамите, закупени от SBF" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Николай Кръстев

Топ крипто новини

Халвинга на Битко...
Халвинга на Биткойн се очаква на 20 април: обратното броене е в ход

Биткойн халвинга е определен за 20 април: Обратното броене започва, докато миньорите се подготвят за намаляване на възнаграждението...

Биткойн се кориги...
Биткойн се коригира: ETH и SOL следват примера

Пазарът на Биткойн и криптовалута преживява корекция на фона на геополитическа несигурност След забележителен скок в цената си през...

Крипто пазарът е ...
Крипто пазарът е мечи, цените на XRP, TON и DOT падат рязко

Мечи тенденции превземат пазара на криптовалути: XRP, TON и DOT усещат въздействието През последните 12 часа крипто-пазарът пое мечи обрат,...

Съоснователят на ...
Съоснователят на Dogecoin Били Маркъс саркастично отбелязва спада на крипто пазара

Били Маркъс, съосновател на Dogecoin, споделя саркастично мнение на фона на спада на крипто пазара Били Маркъс, известен също като...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!