Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Стабилност на цените на Биткойн при $35 000

Стабилност на цените...
Стабилност на цените на Биткойн при $35 000

Стабилност на цените на Биткойн при $35 000 въпреки предизвикателствата при наемане на служители от SEC и нарастващите такси

Прогноза за цените на Биткойн: справяне с предизвикателствата и приемане на одобрения

Биткойн, който в момента се оценява на $34 901, е изправен пред многостранен пейзаж, белязан от регулаторни предизвикателства, претоварване на мрежата и забележителни одобрения, оформящи неговия краткосрочна траектория. Нека проучим ключовите фактори, влияещи върху пазарното движение на Биткойн:

1. Борбите на SEC за наемане на работа: Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) среща трудности при набирането на експерти по криптовалута поради строгите разпоредби, забраняващи на служителите да притежават цифрови активи. Този недостиг на експертен опит може да повлияе на способността на SEC да регулира ефективно крипто пазара, като потенциално повлияе на цените на Биткойн.

2. Тесни места в блокчейн и скок на таксите: Биткойн се бори със значително увеличение на неизпълнените транзакции и таксите, което се дължи на скока в претоварването на мрежата. По-специално, таксите за транзакции с висок приоритет скочиха с 4125% до $3,71 от 3 октомври насам. Претоварването подчертава предизвикателствата пред мащабируемостта на Биткойн и може да повлияе на пазарната му цена.

Цената на Биткойн поддържа стабилност

3. Подкрепа от Cathie Wood: Кати Ууд, главен изпълнителен директор на Ark Investment Management, остава непоколебима в подкрепата си за Биткойн, считайки го за превъзходна инвестиция в сравнение с традиционните активи като пари и злато. Оптимизмът на Ууд относно ролята на Биткойн като защита срещу инфлацията и дефлацията, особено в дигиталната ера, може да укрепи доверието на инвеститорите и да повлияе на приемането на Биткойн.

Прогноза за цената на Биткойн: Текущото странично движение на Биткойн се центрира около основното ниво от $34 990. Ключовата съпротива е на $35 360, с по-високи нива на $36 051 и $37 018. В посока надолу, нивата на подкрепа са $34 693, $33 281 и $32 481. Индексът на относителната сила (RSI) при 57 предполага леко възходящо отклонение без достигане на свръхкупена територия.

Краткосрочна перспектива: Непосредствените перспективи на Биткойн зависят от устойчивостта на нивото на подкрепа от $34 693. Поддържането на подкрепа може да доведе до предизвикателство на съпротивата от $35,360. Обратно, спад под подкрепата може да сигнализира за спад, подчертавайки важността на задаването на поръчки за спиране на загубата при текущите пазарни условия.

Отказ от отговорност: Инвестициите в криптовалута са високорискови. Тази статия предоставя информационно съдържание и не представлява финансов съвет. Инвеститорите трябва да проведат задълбочено проучване и да бъдат внимателни, преди да вземат инвестиционни решения. Възможна е капиталова загуба.

Публикацията на Николай Кръстев: "Стабилност на цените на Биткойн при $35 000" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Николай Кръстев

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!