Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Търсенето на InQubeta (QUBE) за предварителна продажба достига нов рекорд

Търсенето на InQubeta...
Търсенето на InQubeta (QUBE) за предварителна продажба достига нов...

Търсенето на InQubeta (QUBE) за предварителна продажба достига нов рекорд за всички времена; SHIB Testnet достига 30 милиона транзакции

Два цифрови актива, Shiba Inu (SHIB) и InQubeta (QUBE), наскоро заеха централно място със своите забележителни постижения в криптовалутата и блокчейн технологията. Shiba Inu стана свидетел на новаторски етап, тъй като неговата тестова мрежа надхвърли 30 милиона транзакции. Това постижение демонстрира скалируемостта и ефективността на мрежата и засилва нейния потенциал като виден играч в defi.

InQubeta привлече значително внимание, като търсенето му преди продажба скочи до безпрецедентни висоти. Привърженици и ентусиасти се тълпят с нетърпение, за да участват в предварителната продажба, отразявайки широкия интерес и доверие в този нововъзникващ блокчейн проект. Тъй като QUBE има за цел да революционизира AI индустриите със своята платформа за залагане и NFT пазар, неговият успех в предварителната продажба бележи обещаваща стъпка към постигане на неговата визия.

Нека проучим предварителната продажба на InQubeta, достигаща най-високата си стойност за всички времена сред тестовата мрежа Shiba Inu, която достига 30 милиона транзакции.

Предварителната продажба на InQubeta (QUBE) отприщва бъдещето на Crypto AI иновациите с QUBE токени

InQubeta проправи своя път като първата в света платформа за крипто групово финансиране, давайки възможност на потребителите да участват в частични придобивания в стартиращи фирми с изкуствен интелект, използвайки токени QUBE. Предварителната продажба на InQubeta стана свидетел на изключителен скок в търсенето, като потребителите натрупаха токена на едро. Този огромен интерес към токена QUBE се дължи главно на уникалните характеристики, предлагани от предварителната продажба, включително период на придобиване и цялостен одит на целия проект.

В резултат на това QUBE се позиционира в челните редици на крипто AI иновациите. Успехът на предварителната продажба на QUBE е очевиден, със събрани над $1,8 милиона и повече от 230 милиона продадени токени, привличайки институции и утвърждавайки InQubeta като най-добрата крипто опция за 2023 г. и след това. Предварителната продажба предлага десет етапа, предоставящи на потребителите различни възможности да бъдат част от екосистемата InQubeta и да осигурят своя дял в този трансформиращ проект.

Анализиране на крипто динамиката: Биткойн китове и предварителна продажба на търсене на InQubeta

Със своя DeFi токен, QUBE, понастоящем на цена от $0,0098 на етап 2, ранните потребители могат да спечелят гарантирана възвръщаемост на лихвите, която ще продължи да расте след пускането. Предвижда се токенът да достигне минимум $0,0308 до момента, в който бъде пуснат на големите борси, което го прави привлекателна перспектива. След приключването му участниците ще получат хвърлени токени, включително бонус токени, в знак на признателност.

Тъй като InQubeta продължава да прави вълни в крипто общността като най-добрата крипто платформа, нейната визия за прекрояване на бъдещето на крипто чрез иновация на AI остава непоколебима. За да бъдат част от това забележително пътуване, заинтересованите лица могат да посетят уебсайта, да създадат акаунт или да свържат своите портфейли, за да участват в предварителната продажба. Потребителите могат да използват всяка криптовалута като ETH, BTC или USDT, за да закупят токена QUBE DeFi.

Иновативният актуален NFT пазар на InQubeta допълнително обогатява екосистемата, позволявайки на стартиращи фирми с изкуствен интелект да набират средства и да предлагат базирани на възнаграждение и капитал NFT. Потребителите, притежаващи токени QUBE, могат лесно да се включат в проектите, в които вярват, създавайки взаимно изгодни отношения между платформата и нейните поддръжници. QUBE токените се гордеят с уникални функции, които добавят стойност с течение на времето. С 2% данък върху всички транзакции за покупка и продажба, насочени към горен портфейл, токенът става дефлационен, увеличавайки неговия недостиг и стойност. Освен това 5% данък върху продажбата допринася за специален пул от награди, примамвайки потребителите да залагат своите токени и да печелят награди.

Testnet на Shiba Inu продължава да постига етапи със стабилен растеж

Тестовата мрежа на слой 2 Shibarium на Shiba Inu, „Puppynet“, доближава 30 милиона транзакции, демонстрирайки стабилен растеж от стартирането си на 11 март. Тестовата мрежа SHIB постигна 10 милиона транзакции на 20 май 2023 г. и 20 милиона на 11 юни 2023 г., подчертавайки нарастващото значение на Shibarium.

Тестовата мрежа SHIB е обработила общо над 1 700 764 блока и е свидетел на нарастване на адресите на портфейли, достигайки 17 061 835. Забележително стабилен, средното време за блокиране е 5-7 секунди, а таксата за газ остава близо до 1 Gwei. Заслужава да се отбележи, че ежедневните транзакции наскоро са спаднали от над 3 милиона до приблизително 2,6 милиона през последните няколко дни.

Заключение

Нарастващото търсене на InQubeta за предварителна продажба на фона на крайъгълния камък на Shiba Inu е пример за вълнението и иновациите в пространството на криптовалутите. Тъй като крипто екосистемата продължава да се развива, проектът QUBE е в челните редици със своя модерен NFT пазар, подготвяйки сцената за обещаващо бъдеще на децентрализирани финанси и напредък, управляван от AI. Привържениците и ентусиастите са привлечени от възможностите, предлагани от предварителната продажба на InQubeta, проправяйки пътя за динамична и трансформираща ера в криптовалутите.

Публикацията на Георги Шопов: "Търсенето на InQubeta (QUBE) за предварителна продажба достига нов рекорд" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Шопов

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!