Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Тонкойн (TON) готов за потенциален пробив: анализ и прогноза

Тонкойн (TON) готов за...
Тонкойн (TON) готов за потенциален пробив: анализ и прогноза

Анализ на Toncoin (TON): Рали сигнализира за потенциален пробив сред скока на натрупване

Скорошните движения на цените на Toncoin привлякоха вниманието на инвеститорите, като забележителните печалби го позиционират като един от най-добре представящите се активи на пазара. Въпреки това, докато алткойнът изглежда на ръба на постигането на нови висоти, той също е изправен пред задаващата се възможност за последващ спад след изкачването му. Ето разбивка на текущата динамика около ценовата траектория на Toncoin:

Какво се случва на фронта на Toncoin?

Неотдавнашното покачване на цената на Toncoin е подкрепено от непрекъснатото натрупване от адреси на китове през последната седмица. Значителен приток от повече от 350 000 TON в адреси, държащи между 10 000 и 100 000 TON, възлизащи на $2,5 милиона, сигнализира за най-голямата вълна на покупки, наблюдавана за една седмица от средата на март. Това натрупване показва силно очакване сред притежателите на големи портфейли Toncoin да достигне нов рекорд за всички времена (ATH).

Има обаче предупреждение за това възходящо настроение. След като ATH от $7,3 бъде надминат, има вероятност тези големи притежатели да се ангажират с теглене на печалби, потенциално предизвиквайки спад в цената на Toncoin.

Индексът на относителната сила (RSI), индикатор за импулс, използван за идентифициране на условията на свръхпокупка или свръхпродажба на пазара, потвърждава това мнение. Тонкойн в момента е позициониран доста над прага от 70 в зоната на свръхкупуване, исторически сигнализирайки за предстояща корекция. Миналите тенденции обаче предполагат, че пазарът може да продължи да се покачва за ден или два, преди да започне корекцията.

Анализ на графиката на TON

Тонкойн (TON) е готов за потенциален скок

Към момента на писане цената на Toncoin се движи около $7,3, близо до критичното ниво на съпротива от $7,6, което представлява предишния исторически връх за алткойна. Предвид натрупването от адреси на китове и възходящите настроения на пазара, Toncoin е готов потенциално да преодолее това ниво на съпротива и да пренапише своя ATH.

Ако Toncoin успешно пробие съпротивата от $7,6 и възходящият импулс продължи, като инвеститорите се въздържат от продажба, цената може да скочи до $8. Въпреки това, предпазливостта е оправдана, тъй като вземането на печалба от инвеститорите или насищането на пазара може да доведе до корекции, тласкайки цената на Toncoin до $7 или по-ниска.

Заключение

Цената на Toncoin е в ключов момент, готова за потенциален пробив до нови върхове. Инвеститорите обаче трябва да останат бдителни и да наблюдават отблизо пазарните условия, тъй като вземането на печалба или насищането на пазара може да доведе до обръщане в ценовата траектория на Toncoin. Следващите 48 часа ще бъдат от решаващо значение при определянето дали ралито на Toncoin ще се задържи или ще се изправи пред коригираща фаза.

Отказ от отговорност: Този анализ е само за информационни цели и не трябва да се тълкува като финансов съвет. Пазарите на криптовалути са силно нестабилни и инвеститорите трябва да проведат собствено проучване, преди да вземат каквито и да е инвестиционни решения.

Публикацията на Георги Минев: "Тонкойн (TON) готов за потенциален пробив: анализ и прогноза" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Минев

Топ крипто новини

Инвестиционна стр...
Инвестиционна стратегия на Dogecoin и Shiba Inu: Навигиране в неутрални настроения с DCA

Анализ на пазарните настроения и инвестиционната стратегия на Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) Преглед на пазарните настроения Dogecoin...

Анализ на Топ 10 ...
Анализ на Топ 10 алткойни: BNB, SOL и XRP

Най-добрите алткойни BNB, SOL, XRP показват ключови движения на фона на фокуса на пазара върху Bitcoin и Ethereum Анализ на цените на БНБ...

Биткойнът доближа...
Биткойнът доближава най-високата си стойност за всички времена

Цената на Биткойн доближава най-високото си ниво за всички времена: Изложени са на риск къси позиции на стойност 1,45 милиарда долара...

Очаква се одобрен...
Очаква се одобрението на Ethereum ETF: Ще скочи ли ETH над $4000?

Ethereum (ETH) скочи на фона на спекулации за спот одобрение на Ethereum ETF: Задълбочен анализ Ethereum (ETH) скочи до двумесечен връх от...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!